Tipikus n+1... 6-8 gond nélkül elférne, ha elférne.

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. május 6., szerda 19:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 6., szerda 18:26
Én Budapesten montit szívesebben használok, ha kerékpárúton kell menni.Süti írta: de megértem a montis megközelítést is, mert sokáig 26"-ot hajtottam, de én személy szerint nem igazán ülnék vissza rá.![]()
Én most második 200+-os bringámat hirdetem, egy Bianchin kerestem is pénzt azzal, hogy januárban vettem és most adtam elRealista24 írta: Sovány a használt piac? Egy hét alatt öt vagy hat gépről csúsztam le baccameg. Felteszik és elviszik órákon belül![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 6., szerda 17:54
Sovány a használt piac? Egy hét alatt öt vagy hat gépről csúsztam le baccameg. Felteszik és elviszik órákon belülnmate írta: Mivel tisztességes férfiember méreted van, azt javaslom kerüld a Decathlonosokat. Azok erősen limitált bringák nagyobb igénybevételre (teljesítmény illetve testméret), hiába a jó ár-érték arány.
Kicsit rá kéne dobnod, de pl egy Kellys Cliff 90 körül gondolkodnék. Széles áttétel tartomány, masszív váz.
Ha nem ódzkodsz a használttól, természetesen az jobban megéri. Bár most elég sovány a használt piac.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. május 6., szerda 17:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 6., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. május 6., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. május 6., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. május 6., szerda 12:39
Trekking bicókat nézz (vagy crosstrekking) min 21-es váz mérettel. Normális bringa boltok online is érthetően leírják mi lehet a legmegfelelőbb neked.géza írta:Koszi, nem sokkal miutan beirtam ezt, mar rajottem. Elbasztam valamit.Marky írta:
Közvetlenül nem használtam, de sok pandas kódot láttam már, illetve Spark-kal már dolgoztam. Írd meg nyugodtan, lehet tudok segíteni![]()
![]()
Mas: szeretnek venni egy biciklit, varosi hasznalatra, viszont egyaltalan nem ertek hozzajuk. Azzal szeretnek majd munkaba jarni, ha nem lesz mar HO, ami azt jelenti, hogy napi 2*15 km-re biztos lenne hasznalva. En 190 centi, kozel 100 kilo vagyok (fingom sincs milyen adatok kellenek egy bicikli vasarlashoz), terepre nem mennek vele. Maximum ilyen 400 eurot gondoltam volna elszorni ra, ha picit dragabb, az se baj. Tudtok esetleg ajanlani modelleket, vagy instrukciokat, hogy mire figyeljek a vasarlaskor?
HozzászólásSzerző: géza » 2020. május 6., szerda 10:07
Koszi, nem sokkal miutan beirtam ezt, mar rajottem. Elbasztam valamit.Marky írta:Közvetlenül nem használtam, de sok pandas kódot láttam már, illetve Spark-kal már dolgoztam. Írd meg nyugodtan, lehet tudok segítenigéza írta: Python pandas packagehez vna valakinek tapasztalata? Szeretnek egy kerdest feltenni.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. május 5., kedd 8:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. május 4., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. május 4., hétfő 20:09
Közvetlenül nem használtam, de sok pandas kódot láttam már, illetve Spark-kal már dolgoztam. Írd meg nyugodtan, lehet tudok segítenigéza írta: Python pandas packagehez vna valakinek tapasztalata? Szeretnek egy kerdest feltenni.
HozzászólásSzerző: géza » 2020. május 4., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. május 3., vasárnap 23:22
Hat egy korabbi cikkbol ugy emlekszem, hogy rohadt sok metá n.kiserik írta:
És ki tudja mi van lefagyva a jégsapkákba, amit bőszen olvasztunk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. május 3., vasárnap 22:54
És ki tudja mi van lefagyva a jégsapkákba, amit bőszen olvasztunk.kierkegaard írta: A covid egyertelmuen egy termeszetes virus, nem is ezt vontak ketsegbe. A kerdes az, hogy honnan szsbadult a vilagra?termeszetes uton,vagy laborbol.
De amugy pl amazonia oserdeinel 100tatubol 62 hordozza a leprat,tunetmentesen.
Alegtobb hasonloan veszelyes es sokszor ismeretlen virus es bakterium az emberi kez altal erintetlen helyeken, nyugvo formaban talalhato. Majmokban, kisemlosokben, rovarokban.
Senkit sem bantanak amig el nem kezdik irtani az erdoket, vagy enni a husukat. Onnantol pedig kiszabadulnak es mutakodnak.
Braziliban fogyasztjak a tatu belso szerveit, ezaltal a lepra is jellemzo
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. május 3., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. május 3., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 2., szombat 23:09
Inkább nem írok semmit. De jót tett neki x hónap vagy év szünet. Meg a triplaziro4vr írta: Itt van shutter, aki beépült madridistaként igyekszik pörgetni a fórumot.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 2., szombat 22:43
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem