Én itt nem hittem a szememnek, sírva röhögtem, hogy ilyen a világon nincs, és de, volt, és van, és lesz is.

HozzászólásSzerző: Kera » 2020. május 6., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. május 6., szerda 15:32
https://www.youtube.com/watch?v=DosVKtmIFm0Remy írta: Naa, azért az a Van Persie második sárga, sípszó utáni elrúgásért se volt kicsi 2011-ben. Amikor a nagy Pep behúzta a 2. BL-t.mai napig nem láttam ilyenért sárgát, nemhogy második sárgát.
Milyen érdekes, hogy már kevesebb, mint 40 perc volt hátra és az Arsenal állt továbbjutásra.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. május 6., szerda 15:22
RaúlCF írta: „Madrid had 6 CL titles more than barcelona until 1990. Than Cruyff took over, changed the way football is played. Barcelona‘s golden generation, including their greatest ever player started dominating European football. Now Real Madrid has 8 CL titles more than Barcelona“
Övrebö ide PSG oda ez akkor is vicces![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. május 6., szerda 15:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 6., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: flori » 2020. május 6., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. május 6., szerda 14:49
Nézőpont kérdése. Nekem úgy jön le, hogy a Chelsea elleni meccset mindenki emlegeti, de az 1 évvel későbbi Inter elleni párharcot mindenki elfelejtette. (Milito lesgól, Bojan szabályos gólját nem adták meg, Ibra mezét kettétépték a 16-oson belül stb.)realistahuni írta: Enyhén szólva is megmosolyogtató, hogy mindenki kassaizik de ezt már sokan elfelejtették gyakorlatilag.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. május 6., szerda 14:43
tessékToti írta: ha megtalálom linkelem a cikket aztán tegyétek el egy humorosba![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2020. május 6., szerda 14:30
Abidal volt szerintem, de édes mindegy. Tényleg mai napig az egyik legnagyobb szégyen, hogy az megtörténhetett. Ültünk a TV előtt és nem hittük el, hogy ilyen van.ui.: nemtudom mennyire emlékeztek pique vagy eto'o kezezésére a 16-on belül, de h azokat is h lehetett kimagyarázni? na nem is folytatom.
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. május 6., szerda 14:13
a labdarúgás szégyene volt az, még most is ökölbe szorul a kezem, ha eszembejut. ennél már csak az volt a legnagyobb trógerség, h az eurobarca készített egy cikket, amelyben mind a 4-5(?) tizigyanús esettel külön foglalkoztak és mindegyiknek(!) a végére azt hozták ki, h helyes ítélet született, egyszer sem kellett volna másképp ítélni. nem hittem el, h ezek maguknak is így tudnak hazudni, hányásrealistahuni írta: Napra pontosan 11 éve volt a fucking disgrace.
Enyhén szólva is megmosolyogtató, hogy mindenki kassaizik de ezt már sokan elfelejtették gyakorlatilag.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. május 6., szerda 14:10
Abba gondoljunk bele, hogy ha ott minden a szabályok szerint ment volna akkor Pep csoda Barcája 1 db BL-el állna.realistahuni írta: Napra pontosan 11 éve volt a fucking disgrace.
Enyhén szólva is megmosolyogtató, hogy mindenki kassaizik de ezt már sokan elfelejtették gyakorlatilag.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. május 6., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. május 6., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. május 6., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 22., szerda 8:43
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. április 21., kedd 17:15
Calma calma camp nou megérne egy kis összegetdzsi91 írta:IgenBencze írta: Aztan a szerzodes ertekenek 8%-at forditjak a celra, ahogy az NFL tette a rozsaszin cancer awareness mezekkel. Penzmosas, semmi mas.szánalmas ahogy hülyítik a népet továbbra is.
Amúgy meg estadio mariano diaz jolhangzana.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. április 21., kedd 16:54
IgenBencze írta: Aztan a szerzodes ertekenek 8%-at forditjak a celra, ahogy az NFL tette a rozsaszin cancer awareness mezekkel. Penzmosas, semmi mas.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2020. április 21., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. április 21., kedd 15:14
Szegény ember Bernabeuja névre az ajánlatom 10.000 jó magyar forintgaborz1 írta:Adok érte 2 forintot.Kerlon írta: BREAKING: Barcelona announce that they will be selling the naming rights of Camp Nou for the first time ever for the 2020/21 season, to raise money to help fight the coronavirus pandemic![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. április 21., kedd 15:14
Perez helyében 50 milliós ajánlatot tennék, hogy RMCF Camp Nou legyen jövőre és egy nagy Real logót is fel kéne tüntetni.gaborz1 írta:Adok érte 2 forintot.Kerlon írta: BREAKING: Barcelona announce that they will be selling the naming rights of Camp Nou for the first time ever for the 2020/21 season, to raise money to help fight the coronavirus pandemic![]()
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem