Kár érte, sajnos a nova is kimaradt, pedig bitang kis névsor lett volna..

Bár oda elvileg visszajönnek Systemék jövőre, feltéve ha megrendezik..

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. június 17., szerda 17:30
Kár érte, sajnos a nova is kimaradt, pedig bitang kis névsor lett volna..
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. június 10., szerda 16:32
Boxoló Ali lányát névről ismertem, Sasjelmezes dokiról is hallottam, Raven-Symoné zenéjét hallgattam "10 éve", Osbourne lányát is nyilván, Destiny's Child tagot is, Seal, Daughtry dettó. = szóval 2.évadból kb a felét ismertem. De nyilván más nekünk Európaiaknak. Ott sok talkshow van, komikusok, ezeknél ők nagy sztárok.h3x0r írta: En is elkezdtem nezni, viszont nem tudom milyen csúcssztárokra gondolsz, mert pont azok hianyoznak belole. A zsuri a tippelgetesnel tenyleg folyamatosan bemondta az A meg B kategorias neveket, majd az esetek tobbsegeben a leleplezes utan azonnal ment a wikipedia, hogy na o meg ki. Azert kivancsi lennek, hogy a 2. evadban a 16 szemelybol hanyat ismertel arcrol/nevrol..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. június 10., szerda 0:07
En is elkezdtem nezni, viszont nem tudom milyen csúcssztárokra gondolsz, mert pont azok hianyoznak belole. A zsuri a tippelgetesnel tenyleg folyamatosan bemondta az A meg B kategorias neveket, majd az esetek tobbsegeben a leleplezes utan azonnal ment a wikipedia, hogy na o meg ki. Azert kivancsi lennek, hogy a 2. evadban a 16 szemelybol hanyat ismertel arcrol/nevrol.._Bushido_ írta: Végignéztem a hazai Álarcos énekes amerikai verzióját, és hát elképesztő milyen világsztárok vállalják ezt. Itthon bár végig nem néztem, de jóformán a B, C vonalas tagok voltak, odakint viszont tényleg csúcssztárok! pl Seal.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. június 9., kedd 19:09
HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. június 7., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: Kera » 2020. május 31., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. május 31., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. május 29., péntek 20:22
Nekem pl. a dal szintén megvolt, de arról fogalmam sem volt, hogy ez Presser..füst írta: La Baletta No. 2
Ez megvan? Évekig kerestem a dalt, úgy hogy csak a dallam volt meg. Az egész Jean Michelle Jarre discográfiát végighallgattam (szörnyű volt) hogy megtaláljam, mert az ő stílusához áll a legközelebb, de persze nem jártam sikerrel.![]()
Nagyon rég volt már, őszintén nem tudom végül hogy lett meg az előadó, de még most is nehezen hiszem el hogy az öreg Presser összerittyentett egy ilyen muzsikát. Csodálom is hogy Majka, a Wellhello vagy tudom is én melyik még nem használta alapnak valami retek dalhoz.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 29., péntek 17:37
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. május 27., szerda 21:56
HozzászólásSzerző: füst » 2020. május 27., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. május 27., szerda 17:05
Egy normális világban simán ott kellett volna lennie a döntőben. de még az élő showba se jutott be. Rosszabbnál-rosszabb, átlagosabbnál-átlagosabb embereket visznek állandóan az élő műsorokba. Érthetetlen. Nagyon egyszerűen össze lehetne rakni egy tényleg minőségi top12-t a selejtezőkben (+tábor) kiesett egyénekből.ferni írta: The Anahit - Poena
Még az X-Faktorban tűnt fel ez a hölgyemény, már akkor is nagyon tetszett a zenéje, ez a szám most jött ki, de nagyon jó, főleg ahhoz képest milyen kevés emberhez jut el, füleljetek rá, meg a többi számára is
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. május 27., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. május 15., péntek 6:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 9., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. május 4., hétfő 11:59
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. május 4., hétfő 11:20
pheco írta:Idei megjelenes van betervezve, de meglepodnek, ha ennyi eloadoval nem csuszna meg a projekt.Tádám írta: https://www.youtube.com/watch?v=LsgQodLcDNY
Láttam volt róla szó korábban
Ez vajon mikor jön?![]()
És hol van róla Anonim MC?
Saiid megkereste Anonimot is, de nem valaszolt neki, szoval akar meg rajta is lehet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. május 3., vasárnap 22:35
Idei megjelenes van betervezve, de meglepodnek, ha ennyi eloadoval nem csuszna meg a projekt.Tádám írta: https://www.youtube.com/watch?v=LsgQodLcDNY
Láttam volt róla szó korábban
Ez vajon mikor jön?![]()
És hol van róla Anonim MC?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem