csöppet fülbemászó dallama - refrénje lett

AMARANTHE - 'Do Or Die' Feat. Angela Gossow
azért még mindig fura, amikor a csajok "játszanak hörgős zenét"
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. május 3., vasárnap 22:06
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. május 2., szombat 13:41
az a megtekintés szám...Pipita írta: A film topicban épp most jött fel minden idők egyik legjobb filmzenéje, úgyhogy szeretném ide is bedobni, hátha valaki lemaradt volna róla. A legjobb magyar kortárs költők verselgetnek a Forrás filmzenéjére, csoda az egész:
AKPH - Slam Poetry
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. május 2., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. április 30., csütörtök 22:05
két nyári koncertem off nekem is.RaúlCF írta: december Nightwish![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 30., csütörtök 20:57
Offban folytathatjuk, de aprilis eleje ota pont ezt mondjak, ciklusokban fog ranktorni ez az egesz.ateeemadrid írta:Mondanak annyi mindent, pár hete még az is esélytelennek tűnt, hogy májusban már lassan minden európai ország enyhít a korlátozáskon, arról nem is beszélve, hogy mekkora pénzek vannak a fesztiválokban.Hát, én nem reménykednék abban, hogy csak eltolják. Szerintem 2021-ben sem lesznek még itt koncertek, a bulizás az utolsó dolog ami vissza fog jönni. Egyre több tudományos cikk van, miszerint távolságtartás betartásával is kellhet akár 1.5 - 2 év a helyberázódáshoz, feltéve, hogy addig lesz vakcina.
Én a Nova Rockkal szoptam be, lehetett választani egyébként, hogy visszautalják a pénzt, vagy át lehet rakni a 21-esre, utóbbi mellett döntöttem, bár nagyon kíváncsi vagyok, hogy így milyen neveket tudnak bejelenteni.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 30., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. április 30., csütörtök 17:01
Mondanak annyi mindent, pár hete még az is esélytelennek tűnt, hogy májusban már lassan minden európai ország enyhít a korlátozáskon, arról nem is beszélve, hogy mekkora pénzek vannak a fesztiválokban.Hát, én nem reménykednék abban, hogy csak eltolják. Szerintem 2021-ben sem lesznek még itt koncertek, a bulizás az utolsó dolog ami vissza fog jönni. Egyre több tudományos cikk van, miszerint távolságtartás betartásával is kellhet akár 1.5 - 2 év a helyberázódáshoz, feltéve, hogy addig lesz vakcina.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 30., csütörtök 16:46
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. április 30., csütörtök 16:23
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. április 30., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. április 30., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. április 26., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. április 26., vasárnap 22:28
Caraway írta:Rohadt jo az egesz, miota kijott majdnem napi szinten hallgatom. Alone Again es After Hours a kedvenc szamaim.Kerlon írta: Ez a The Weeknd esküszöm, hogy napjaink Jackoja.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. április 26., vasárnap 12:26
Óriási +1.sebydani írta:Zseni a csávó.Kerlon írta: Ez a The Weeknd esküszöm, hogy napjaink Jackoja.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. április 26., vasárnap 12:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. április 26., vasárnap 11:03
Saiid mondta Insta storyban, hogy sajnos nem lesz rajta.___Samy___ írta:Ez honnan?pheco írta: MondtamNem lesz rajta.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. április 26., vasárnap 10:55
Ez honnan?pheco írta:Mondtampheco írta: En csak akkor elem bele magam, hogy rajta lesz, ha a hivatalos tracklisten ott lesz a neveTul sokszor igerte mar be a visszatereset, en nem hiszek mar benne
![]()
Nem lesz rajta.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem