Kivételesen egyetértek Pipitaval, sokkal jobb mint az Office

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 1., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. május 1., péntek 22:16
Hat, hogy Office-nal jobb legyen azt nem tudom elkepzelniPipita írta: Aha, első évadot én elsőre nagyon utáltam, viszont a 2. évad kb 2. részétől magával rántott, újráztam már vagy háromszor, zseniális az egész, mint az Office, csak két kategóriával jobb az egész. Én csak ajánlani tudom.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. május 1., péntek 22:10
Aha, első évadot én elsőre nagyon utáltam, viszont a 2. évad kb 2. részétől magával rántott, újráztam már vagy háromszor, zseniális az egész, mint az Office, csak két kategóriával jobb az egész. Én csak ajánlani tudom.pheco írta:Kb az elso 4 vagy 5 reszt birtam belole. Megeri eroltetni kicsit meg? Office elso evad is nehezen ment le, aztan nagyon megszerettem.Pipita írta: Leadtak tegnap egy vadi új Parks and rec részt.
Aki megtalálja az internet elrejtett bugyraiban, gondoljon rám légyszi légyszi![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. május 1., péntek 22:08
Kb az elso 4 vagy 5 reszt birtam belole. Megeri eroltetni kicsit meg? Office elso evad is nehezen ment le, aztan nagyon megszerettem.Pipita írta: Leadtak tegnap egy vadi új Parks and rec részt.
Aki megtalálja az internet elrejtett bugyraiban, gondoljon rám légyszi légyszi![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. május 1., péntek 19:44
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. május 1., péntek 13:27
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. május 1., péntek 0:26
dráma mindig jöhet.TheBull6 írta: Pár hete már ajánlottam, de most ajánlom újra (azóta lepörgettem még egyszer)
The English Game (A foci mindenkié)
én az orphan black-et néztem. ezt tuti nem._Bushido_ írta: Orange is the New Black FINAL SEASON
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. április 30., csütörtök 21:48
Én is itt vártam már sok ideje a folytatást, unalmamban meg már beszereztem a könyveket is. Egyelőre csak az első 4et és a 6. kötetet. Gondoltam, ha már úgyse jön, belekezdek így. Hát kibabáráltak velem. Visszatérve a sorozatra, imádtam az első 3 évadot, talán jobban is mint a Vikingeset - azt bár végig nem láttam még, menet közben félretettem, nem tudtam állandóan várni a köv részt... majd valamikor folytatom, esetleg.Anthony írta: Hoppá!
Ha jól látom most jött ki a teljes új évada a The Last Kingdom-ból.
Akinek bejött a Vikingek, azoknak ajánlott. Itt is vikingeről szól a sztori, főleg Angliában játszódik, de elég patent ez is szerintem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 30., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: db97 » 2020. április 30., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. április 30., csütörtök 13:39
Pár hete már ajánlottam, de most ajánlom újra (azóta lepörgettem még egyszerCsabi írta: szevasztok. adjatok már tippet nekem sorozatokra. a feltétel, hogy fasza legyen és inkább ilyen mini-sorozat szerű. azaz kevés rész/évad (max 6-8) vagy csak 1 évados.
de ne ilyen happy buziság legyen, hanem inkább pattanásig feszült idegek. az se baj, ha fordulatos.![]()
![]()
zsáner igazából mindegy, lehet fantasy, sci-fi, kémes (szeretem a kémeket.), 20. század eleje vagy bármi.
cowboyos ne legyen. az nem jön be.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. április 30., csütörtök 10:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. április 29., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 29., szerda 21:27
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. április 29., szerda 21:01
ezt talán anyám annó évekkel ezelőtt nézteFaust írta:Bron. Első 2 évad.
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. április 29., szerda 19:36
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. április 29., szerda 19:18
tudom ajánlani, én a hétvégén végeztem veledb97 írta:Babylon Berlin esetleg? Én még nem néztem, de sokaktól hallottam róla jókat, elméletileg passzol a leíráshoz.Csabi írta: szevasztok. adjatok már tippet nekem sorozatokra. a feltétel, hogy fasza legyen és inkább ilyen mini-sorozat szerű. azaz kevés rész/évad (max 6-8) vagy csak 1 évados.
de ne ilyen happy buziság legyen, hanem inkább pattanásig feszült idegek. az se baj, ha fordulatos.![]()
![]()
zsáner igazából mindegy, lehet fantasy, sci-fi, kémes (szeretem a kémeket.), 20. század eleje vagy bármi.
HozzászólásSzerző: db97 » 2020. április 29., szerda 18:55
Babylon Berlin esetleg? Én még nem néztem, de sokaktól hallottam róla jókat, elméletileg passzol a leíráshoz.Csabi írta: szevasztok. adjatok már tippet nekem sorozatokra. a feltétel, hogy fasza legyen és inkább ilyen mini-sorozat szerű. azaz kevés rész/évad (max 6-8) vagy csak 1 évados.
![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. április 29., szerda 18:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. április 29., szerda 18:07
Netflix, darkCsabi írta: szevasztok. adjatok már tippet nekem sorozatokra. a feltétel, hogy fasza legyen és inkább ilyen mini-sorozat szerű. azaz kevés rész/évad (max 6-8) vagy csak 1 évados.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem