Csak ez is ostobán lett kommunikálva szerintem, amikor kikiáltják, hogy harmadikán tetőzik a járvány, negyedikén meg már lazítgatnak.

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 29., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 29., szerda 21:44
en sem ertem igazan.Felelőtlen döntésnek tartom ezt a fajta lazítást.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 29., szerda 21:27
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. április 29., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 29., szerda 21:22
Felelőtlen döntésnek tartom ezt a fajta lazítást.'shutterisland írta: ott legalabb ujraindul lassan az elet.
itt Uk-ben ma hosszabbitottak meg junius 30-ig a furlough statuszunkat, ami azt jelenti, hogy konnyen lehet, addig minimum nincs melo.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 29., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: Victor » 2020. április 29., szerda 20:32
Bocsi a dupláért, most hallgattam végig a beszédét, mégis marad a sáv. Nem örülök neki, vidéken ez nagy szívás, szombaton 12-ig van nyitva a bolt...Elvileg ezt a sávot is változtatják.
HozzászólásSzerző: Victor » 2020. április 29., szerda 20:08
Elvileg ezt a sávot is változtatják.Vagy azok is kinyithatnak, de 9-12ig 65 év felettiek, 12-15 65 év alattiak?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 29., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2020. április 29., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: Victor » 2020. április 29., szerda 19:49
Na, ahogy sejteni lehetett, Pesten életben maradnak a korlátozások, vidéken enyhítenek. Ki mit szól hozzá?
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 29., szerda 15:29
Mióta nincs kukorica a Dreherben, azóta iható lett. Az alsó kategóriának is fejlődnie kell, mert ezek a minőségibb sörök szép lassan le fognak szivárogni arra az árszintre, amit már mindenki könnyen megenged magának.Santi írta: Az a baj, hogy átlagemberekhez (főleg vidéken) nem jutnak el ezek a sörök, mert nem kapni őket semelyik nagy áruházláncnál. Bemész a boltba és ha IPA kell van Soproni meg Dreher azt cső, az is csak márahol.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. április 29., szerda 14:08
Én is netről rendeltem.Santi írta: Az a baj, hogy átlagemberekhez (főleg vidéken) nem jutnak el ezek a sörök, mert nem kapni őket semelyik nagy áruházláncnál. Bemész a boltba és ha IPA kell van Soproni meg Dreher azt cső, az is csak márahol. Nagyon vékony réteg rendel netről sört.
Engem pl érdekelne, hogy az nagy áruházak választékaiból miket érdemes kipróbálni? LIDL, Tesco, Penny, ALDI stb.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 29., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. április 29., szerda 12:18
Santi írta: Az a baj, hogy átlagemberekhez (főleg vidéken) nem jutnak el ezek a sörök, mert nem kapni őket semelyik nagy áruházláncnál. Bemész a boltba és ha IPA kell van Soproni meg Dreher azt cső, az is csak márahol. Nagyon vékony réteg rendel netről sört.
Engem pl érdekelne, hogy az nagy áruházak választékaiból miket érdemes kipróbálni? LIDL, Tesco, Penny, ALDI stb.
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2020. április 29., szerda 12:12
Auchanban árulnak Monyot vagy Fehér Nyúl söröket is, de a Tescoban is van sok.Santi írta: Az a baj, hogy átlagemberekhez (főleg vidéken) nem jutnak el ezek a sörök, mert nem kapni őket semelyik nagy áruházláncnál. Bemész a boltba és ha IPA kell van Soproni meg Dreher azt cső, az is csak márahol. Nagyon vékony réteg rendel netről sört.
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. április 29., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. április 29., szerda 11:53
Az Uradalmi nalam hatalmas kedvenc. Valamikor, nagyon nem mostanaban a Blahan tartottak sorkostolot a Beerselectionben, szerencsere meg idoben lecsaptam a lehetosegre.Fieldvik írta: Mad Scientist nekem is nagy kedvenc. A volt egyetemi csoporttársam férje a három alapító közül az egyik. Emiatt egyszer elmentem üzemlátogatóba, és exkluzíve csapolták nekem a végén a tartályból a palackozás előtt álló Mango Bayt. Na az élmény volt.
Még az Uradalmi Misty NE Ipája iszonyat jó,de én a new england ipákat különösen csípem, viszont azok csapról a legerősebbek.
A magyar kisüzemi sörfőzés szerintem egyébként a világ élvonalába tartozik.
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2020. április 29., szerda 11:41
Mad Scientist nekem is nagy kedvenc. A volt egyetemi csoporttársam férje a három alapító közül az egyik. Emiatt egyszer elmentem üzemlátogatóba, és exkluzíve csapolták nekem a végén a tartályból a palackozás előtt álló Mango Bayt. Na az élmény volt.MadS-től: Smooth Hooperator, MadHouse, Jam 52/72, Liquid Cocaine
Monyo-tol a Flying Rabbit, Dead Rabbit, Bipolar Bear
Fehér Nyúl RAFA/IPA
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 29., szerda 11:07
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem