https://csikisor.hu/
OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
Sajnos a Soprini IPA gondja az legalábbis szerintem, hogy nem állandó a minősége. 10-ből 8 hozza amit kell de 2 néha teljesen más. Bár lehet amiatt is érzem amit mondasz te is mert már ipari mértékben ment le.ziro4vr írta: Szerintem a Dreher Ipa alig rosszabb mint a Soproni..szóval bevettem a rotációba, lassan annyi soproni ment le, már nem érzem az ízét..![]()
A Dreherrel a legnagyobb gondom hogy szűrt teljesen. Nem a legjobb választás szerintem egy IPA-nál.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem a Dreher Ipa alig rosszabb mint a Soproni..szóval bevettem a rotációba, lassan annyi soproni ment le, már nem érzem az ízét..
A Hoppy szerintem gány, bár melyik borsodi nem az?
A Superdry nem rossz, nem a magyar ízléshez meg pénztárcához van szabva, de amúgy kifejezetten kellemes sör. Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?
A Hoppy szerintem gány, bár melyik borsodi nem az?
A Superdry nem rossz, nem a magyar ízléshez meg pénztárcához van szabva, de amúgy kifejezetten kellemes sör. Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?
Nem illik.
- sebydani
Nézz szét esetleg a webshopjukon. Ha közvetlenül a Monyotol rendelsz elvileg olcsóbb most minden, plusz a legtöbb kraft főzdénél nagy akciók vannak. Én a Horizonttol rendeltem azt hiszem 20 db-ot múltkor, jóval olcsóbb volt mintha beerselectionből vettem volna, hiperről nem is beszélve.
A Hoppy egész korrekt pláne hogy Borsodi de hoplagernek nekem túl édeskés vagy nem is tudom megfogalmazni.
Nem tudom mit csinálnak a söreikkel de számomra mindegyiknek van egy ilyen beütése.
A Hoppy egész korrekt pláne hogy Borsodi de hoplagernek nekem túl édeskés vagy nem is tudom megfogalmazni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha már sörök, megkóstoltam ezt az új Borsodi Hoppyt, háát, hadd ne mondjak semmit, tömény komló, lehet, hogy ez valakinek bejön, de nekem nem adja, mondjuk tény, hogy legalább nincs felkukoricázva, már az is valami.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A Kőbányai testvére, iható cucc, de abban az árban már van Krusovice is.el magico írta: Nekem újabban az Asahi sör jött be.Nem tudom mióta van itt Magyarországon, én még nem nagyon hallottam róla, japán cucc.
Ha már Krusovice: Prágában lehetett kapni többféle változatot, nem csak világost és barnát. Budapesten látott már valaki ilyet?
Ami még nagyon bejön újabban, az a Monyo Flying Rabbit ale. Kár, hogy ilyen drága
- ___Samy___
Küldjél akkor Szabolcs megyébe is, mert itt sehol nincs
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
dinnyés somersby most már szinte mindenhol van. üzletkötő vagyok italnagykernél, megöltek érte.
ha már dreher sörgyárak, akkor a peronit kóstoljátok meg.
- sebydani
2-3 éve hozta be körülbelül a Dreher, ők az Asahi csoport része aztán gondolom emiatt is. Tavaly relatíve nagy marketing kampányt is csináltak neki.el magico írta: Nekem újabban az Asahi sör jött be.Nem tudom mióta van itt Magyarországon, én még nem nagyon hallottam róla, japán cucc.
Ha japán alkohol akkor nálam inkább egy jó Nikka
Németországban az enyhítés előtt 0,7 emberre jött ki a megfertőződés egy koronavírusos betegtől most felment 1-re a lazítás után.
Nehéz lesz ez bassza meg.
Nehéz lesz ez bassza meg.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- sebydani
Szerintem semmilyen, 2 esélyt adtam neki. Felejtős.ziro4vr írta: Én ma végre Dreher Ipahoz jutottam, kellemes csalódás. Igyatok tökik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Lidl. Én is ott vettem páromnak.___Samy___ írta: Valaki adjon már egy tippet, hogy dinnyes sommersbyt honnan lehetne beszerezni? Már az összes boltot atneztuk a környéken, de sehol semmi.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudtommal a heten lesz tobb info a "verkeringes ujrainditasanak" mikentjerol, hogyanjarol.tubatibi írta: Mit gondoltok, mi lesz jövőhéttől?
Újra nyitnak a nagy ruhaüzletek(Párom ott dolgozik és ugye elvan a szülőknél vidéken)?
viszont siman el tudom kepzelni, hogy a legtobb ujranyito helyen azert elso korben kifelmerik a piacot, mondjuk roviditett nyitvatartassal.
olvasgatva az europai helyzetet, azert majusban eleg sok helyen ugy nez ki, elindul az elet.
ebbol kiindulva hatha junius elejen a UK-ben is, mert mi le vagyunk maradva 2 hettel.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Vegyél neki gyümölcsös söröket.___Samy___ írta: Valaki adjon már egy tippet, hogy dinnyes sommersbyt honnan lehetne beszerezni? Már az összes boltot atneztuk a környéken, de sehol semmi.
A MadScientist Jam-széria eléggé adja.
A Monyonak is vannak finom gyülömcsös sörei.