OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Oszt veled mi a helyzet?füst írta:Igen, és ebből kiindulva magyar mézet is vegyetek, hogy nálunk is jól menjen a biznisz.Igyatok bort meg pálinkát, támogassátok a magyar gyümölcs meg alkohol termelőket
(Most kezdtem borászkodni)
![]()
Nem illik.
Rajtam nem múlik, mézborhoz azt vettem
Hozzáteszem a "biznisz" az hatalmas ráfizetés, de hát hobbynak semmi se drága
Csak megkapáltatni a szőlőt egy évben többe kerül mint maga a gyümölcs ára.

Hozzáteszem a "biznisz" az hatalmas ráfizetés, de hát hobbynak semmi se drága

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Igen, és ebből kiindulva magyar mézet is vegyetek, hogy nálunk is jól menjen a biznisz.Igyatok bort meg pálinkát, támogassátok a magyar gyümölcs meg alkohol termelőket
(Most kezdtem borászkodni)

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
MadS-től: Smooth Hooperator, MadHouse, Jam 52/72, Liquid CocaineRemy írta:Sosem a bebaszás a cél.Nika91127 írta:
Kóstolj meg egy Monyo/MadScientist/Horizont/FehérNyúl sört. Igaz drágább, mint a magyar átlag, de jobbak is annyival. Bebaszni meg mindegy mitől baszol be, de 1-1 sörnek megéri a minőségi. Szerintem.Mindenképpen ránézek ezekre.
![]()
ziro4vr írta: Remy csak drága sört iszik, hátha egyszer akkorára nő, mint az apukája.![]()
Amúgy sosem az árat nézem (na, nem a nagyzolás miatt), hanem az ízt. Sokat úgyse tudok inni, így ha valami jól esik, akkor inkább veszek azt, még ha 1 euró is, mint egy 29 centes szennyvizet.
Hát látod. Pedig otthon haverék hazait isznak. Az esélyt megadtam, de nem az én ízvilágom.nmate írta: Szóval a magyar sört nem ittad meg, a kukoricából készült lóhúgy az jöhet![]()
Monyo-tol a Flying Rabbit, Dead Rabbit, Bipolar Bear
Fehér Nyúl RAFA/IPA
Igyatok bort meg pálinkát, támogassátok a magyar gyümölcs meg alkohol termelőket
(Most kezdtem borászkodni
)

(Most kezdtem borászkodni

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sosem a bebaszás a cél.Nika91127 írta:
Kóstolj meg egy Monyo/MadScientist/Horizont/FehérNyúl sört. Igaz drágább, mint a magyar átlag, de jobbak is annyival. Bebaszni meg mindegy mitől baszol be, de 1-1 sörnek megéri a minőségi. Szerintem.

ziro4vr írta: Remy csak drága sört iszik, hátha egyszer akkorára nő, mint az apukája.![]()

Hát látod. Pedig otthon haverék hazait isznak. Az esélyt megadtam, de nem az én ízvilágom.nmate írta: Szóval a magyar sört nem ittad meg, a kukoricából készült lóhúgy az jöhet![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Kóstolj meg egy Monyo/MadScientist/Horizont/FehérNyúl sört. Igaz drágább, mint a magyar átlag, de jobbak is annyival. Bebaszni meg mindegy mitől baszol be, de 1-1 sörnek megéri a minőségi. Szerintem.Remy írta: Azért óriási respect nektek, nem tudom, hogy tudjátok meginni a magyar söröket.![]()
Coronára függtem rá (nem, nem a vírus miatthanem a Vin Diesel érzés miatt ) nagyon itt kint, de a Becks Gold is eléggé jó. Ezt ha jól tudom, otthon nem lehet kapni.
![]()
- ziro4vr
Én konkrétan lóhugynak éltem meg, nagyon nem az én ízvilágom.Santi írta:Nekem valahogy bejött. Mondjuk sörnek semmiképpen nem nevezném, de én bírtam azt a rumos aromás jellegét, mondjuk ahhoz valamennyire szeretni kell a rumot eleve. Először én is azt hittem egy határ szar lesz, de kellemeset csalódtam.ziro4vr írta:Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért óriási respect nektek, nem tudom, hogy tudjátok meginni a magyar söröket.
Coronára függtem rá (nem, nem a vírus miatt
hanem a Vin Diesel érzés miatt ) nagyon itt kint, de a Becks Gold is eléggé jó. Ezt ha jól tudom, otthon nem lehet kapni.

Coronára függtem rá (nem, nem a vírus miatt

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem valahogy bejött. Mondjuk sörnek semmiképpen nem nevezném, de én bírtam azt a rumos aromás jellegét, mondjuk ahhoz valamennyire szeretni kell a rumot eleve. Először én is azt hittem egy határ szar lesz, de kellemeset csalódtam.ziro4vr írta:Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2020. április 29., szerda 10:11-kor.
- ziro4vr
Be vagy te már baszva olyankor Danikám.
Hát, ha szűretlen lenne, akkor tényleg kb teljesen másolatnak hatna, gondolom ez volt az ok..meg a termékeket látva jellemző rájuk, nagyot újítani sose mernek.

Hát, ha szűretlen lenne, akkor tényleg kb teljesen másolatnak hatna, gondolom ez volt az ok..meg a termékeket látva jellemző rájuk, nagyot újítani sose mernek.

Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sajnos a Soprini IPA gondja az legalábbis szerintem, hogy nem állandó a minősége. 10-ből 8 hozza amit kell de 2 néha teljesen más. Bár lehet amiatt is érzem amit mondasz te is mert már ipari mértékben ment le.ziro4vr írta: Szerintem a Dreher Ipa alig rosszabb mint a Soproni..szóval bevettem a rotációba, lassan annyi soproni ment le, már nem érzem az ízét..![]()

A Dreherrel a legnagyobb gondom hogy szűrt teljesen. Nem a legjobb választás szerintem egy IPA-nál.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
Szerintem a Dreher Ipa alig rosszabb mint a Soproni..szóval bevettem a rotációba, lassan annyi soproni ment le, már nem érzem az ízét..
A Hoppy szerintem gány, bár melyik borsodi nem az?
A Superdry nem rossz, nem a magyar ízléshez meg pénztárcához van szabva, de amúgy kifejezetten kellemes sör. Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?

A Hoppy szerintem gány, bár melyik borsodi nem az?

A Superdry nem rossz, nem a magyar ízléshez meg pénztárcához van szabva, de amúgy kifejezetten kellemes sör. Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?

Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nézz szét esetleg a webshopjukon. Ha közvetlenül a Monyotol rendelsz elvileg olcsóbb most minden, plusz a legtöbb kraft főzdénél nagy akciók vannak. Én a Horizonttol rendeltem azt hiszem 20 db-ot múltkor, jóval olcsóbb volt mintha beerselectionből vettem volna, hiperről nem is beszélve.
A Hoppy egész korrekt pláne hogy Borsodi de hoplagernek nekem túl édeskés vagy nem is tudom megfogalmazni.
Nem tudom mit csinálnak a söreikkel de számomra mindegyiknek van egy ilyen beütése.
A Hoppy egész korrekt pláne hogy Borsodi de hoplagernek nekem túl édeskés vagy nem is tudom megfogalmazni.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha már sörök, megkóstoltam ezt az új Borsodi Hoppyt, háát, hadd ne mondjak semmit, tömény komló, lehet, hogy ez valakinek bejön, de nekem nem adja, mondjuk tény, hogy legalább nincs felkukoricázva, már az is valami.