OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
igen, hébe-hóba van egy kis köhögés de már jól vagyok. 3 igazán szar nap volt, de ki lehetett bírni. Azóta fokozatosan javult a szitu, de ígyis bő 2 hétig azért eltartott. Hát, masszívabb volt mint egy influenza, ha lehet nem szeretném újrázni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Oszt veled mi a helyzet?füst írta:Igen, és ebből kiindulva magyar mézet is vegyetek, hogy nálunk is jól menjen a biznisz.Igyatok bort meg pálinkát, támogassátok a magyar gyümölcs meg alkohol termelőket
(Most kezdtem borászkodni)
![]()
Nem illik.
Rajtam nem múlik, mézborhoz azt vettem
Hozzáteszem a "biznisz" az hatalmas ráfizetés, de hát hobbynak semmi se drága
Csak megkapáltatni a szőlőt egy évben többe kerül mint maga a gyümölcs ára.

Hozzáteszem a "biznisz" az hatalmas ráfizetés, de hát hobbynak semmi se drága

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Igen, és ebből kiindulva magyar mézet is vegyetek, hogy nálunk is jól menjen a biznisz.Igyatok bort meg pálinkát, támogassátok a magyar gyümölcs meg alkohol termelőket
(Most kezdtem borászkodni)

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
MadS-től: Smooth Hooperator, MadHouse, Jam 52/72, Liquid CocaineRemy írta:Sosem a bebaszás a cél.Nika91127 írta:
Kóstolj meg egy Monyo/MadScientist/Horizont/FehérNyúl sört. Igaz drágább, mint a magyar átlag, de jobbak is annyival. Bebaszni meg mindegy mitől baszol be, de 1-1 sörnek megéri a minőségi. Szerintem.Mindenképpen ránézek ezekre.
![]()
ziro4vr írta: Remy csak drága sört iszik, hátha egyszer akkorára nő, mint az apukája.![]()
Amúgy sosem az árat nézem (na, nem a nagyzolás miatt), hanem az ízt. Sokat úgyse tudok inni, így ha valami jól esik, akkor inkább veszek azt, még ha 1 euró is, mint egy 29 centes szennyvizet.
Hát látod. Pedig otthon haverék hazait isznak. Az esélyt megadtam, de nem az én ízvilágom.nmate írta: Szóval a magyar sört nem ittad meg, a kukoricából készült lóhúgy az jöhet![]()
Monyo-tol a Flying Rabbit, Dead Rabbit, Bipolar Bear
Fehér Nyúl RAFA/IPA
Igyatok bort meg pálinkát, támogassátok a magyar gyümölcs meg alkohol termelőket
(Most kezdtem borászkodni
)

(Most kezdtem borászkodni

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sosem a bebaszás a cél.Nika91127 írta:
Kóstolj meg egy Monyo/MadScientist/Horizont/FehérNyúl sört. Igaz drágább, mint a magyar átlag, de jobbak is annyival. Bebaszni meg mindegy mitől baszol be, de 1-1 sörnek megéri a minőségi. Szerintem.

ziro4vr írta: Remy csak drága sört iszik, hátha egyszer akkorára nő, mint az apukája.![]()

Hát látod. Pedig otthon haverék hazait isznak. Az esélyt megadtam, de nem az én ízvilágom.nmate írta: Szóval a magyar sört nem ittad meg, a kukoricából készült lóhúgy az jöhet![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Kóstolj meg egy Monyo/MadScientist/Horizont/FehérNyúl sört. Igaz drágább, mint a magyar átlag, de jobbak is annyival. Bebaszni meg mindegy mitől baszol be, de 1-1 sörnek megéri a minőségi. Szerintem.Remy írta: Azért óriási respect nektek, nem tudom, hogy tudjátok meginni a magyar söröket.![]()
Coronára függtem rá (nem, nem a vírus miatthanem a Vin Diesel érzés miatt ) nagyon itt kint, de a Becks Gold is eléggé jó. Ezt ha jól tudom, otthon nem lehet kapni.
![]()
- ziro4vr
Én konkrétan lóhugynak éltem meg, nagyon nem az én ízvilágom.Santi írta:Nekem valahogy bejött. Mondjuk sörnek semmiképpen nem nevezném, de én bírtam azt a rumos aromás jellegét, mondjuk ahhoz valamennyire szeretni kell a rumot eleve. Először én is azt hittem egy határ szar lesz, de kellemeset csalódtam.ziro4vr írta:Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért óriási respect nektek, nem tudom, hogy tudjátok meginni a magyar söröket.
Coronára függtem rá (nem, nem a vírus miatt
hanem a Vin Diesel érzés miatt ) nagyon itt kint, de a Becks Gold is eléggé jó. Ezt ha jól tudom, otthon nem lehet kapni.

Coronára függtem rá (nem, nem a vírus miatt

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem valahogy bejött. Mondjuk sörnek semmiképpen nem nevezném, de én bírtam azt a rumos aromás jellegét, mondjuk ahhoz valamennyire szeretni kell a rumot eleve. Először én is azt hittem egy határ szar lesz, de kellemeset csalódtam.ziro4vr írta:Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2020. április 29., szerda 10:11-kor.
- ziro4vr
Be vagy te már baszva olyankor Danikám.
Hát, ha szűretlen lenne, akkor tényleg kb teljesen másolatnak hatna, gondolom ez volt az ok..meg a termékeket látva jellemző rájuk, nagyot újítani sose mernek.

Hát, ha szűretlen lenne, akkor tényleg kb teljesen másolatnak hatna, gondolom ez volt az ok..meg a termékeket látva jellemző rájuk, nagyot újítani sose mernek.

Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sajnos a Soprini IPA gondja az legalábbis szerintem, hogy nem állandó a minősége. 10-ből 8 hozza amit kell de 2 néha teljesen más. Bár lehet amiatt is érzem amit mondasz te is mert már ipari mértékben ment le.ziro4vr írta: Szerintem a Dreher Ipa alig rosszabb mint a Soproni..szóval bevettem a rotációba, lassan annyi soproni ment le, már nem érzem az ízét..![]()

A Dreherrel a legnagyobb gondom hogy szűrt teljesen. Nem a legjobb választás szerintem egy IPA-nál.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
Szerintem a Dreher Ipa alig rosszabb mint a Soproni..szóval bevettem a rotációba, lassan annyi soproni ment le, már nem érzem az ízét..
A Hoppy szerintem gány, bár melyik borsodi nem az?
A Superdry nem rossz, nem a magyar ízléshez meg pénztárcához van szabva, de amúgy kifejezetten kellemes sör. Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?

A Hoppy szerintem gány, bár melyik borsodi nem az?

A Superdry nem rossz, nem a magyar ízléshez meg pénztárcához van szabva, de amúgy kifejezetten kellemes sör. Ami bűnszar volt, az a Captain Jack, kóstoltátok?

Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nézz szét esetleg a webshopjukon. Ha közvetlenül a Monyotol rendelsz elvileg olcsóbb most minden, plusz a legtöbb kraft főzdénél nagy akciók vannak. Én a Horizonttol rendeltem azt hiszem 20 db-ot múltkor, jóval olcsóbb volt mintha beerselectionből vettem volna, hiperről nem is beszélve.
A Hoppy egész korrekt pláne hogy Borsodi de hoplagernek nekem túl édeskés vagy nem is tudom megfogalmazni.
Nem tudom mit csinálnak a söreikkel de számomra mindegyiknek van egy ilyen beütése.
A Hoppy egész korrekt pláne hogy Borsodi de hoplagernek nekem túl édeskés vagy nem is tudom megfogalmazni.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa