Realista24 írta:
A harmadik annyira nem jött be, de ez a negyedik odapörkölt rendesen

8,5-et megadom neki.
4 nap alatt ledaráltam a 4 évadot

Az első kettő top10-es. Viszont a 3. nagy csalódás volt az előzmények ismeretében. Azonban az évadzárója a sorozat egyik legjobb része szerintem. A 4.-ben a
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!közepe körül úgy éreztem mintha egy szappanoperát néznék, de szerencsére a végére nagyon beindult.
Az első 2 évada közel tökéletes, a harmadik 7/10 a vége miatt, a negyedik 7.5/10 nálam. Várom már a 5.-et nagyon.
Peaky Blinders
Szintén pár nap alatt daráltam le az egészet kb 1 hónapja. Vmi elképesztően zseniális ez a sorozat. Nem is értem, hogy maradhatott ki eddig. A 2.évad végét visszanéztem vagy 5x annyira király volt. Cillian Murphy napjaink egyik legalulértékeltebb színésze. Tom Hardyt nem lehet nem szeretni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Big fucks small
. Akin nagyon meglepődtem az Adrien Brody volt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!aki valami elképesztően hitelesen hozta az olasz maffiózót. A jelenet amikor a '20-as évek szicíliai dialektusával beszél/osztja ki társait vmi kegyetlen jó.
Egyedüli negatívum a sorozatban, hogy a
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!női karakterek nem túl kidolgozottak. De ezt ilyen kevés részes évadoknál nem nagyon lehet felhozni hibaként. . Nagyon nagy kedvencem lett és sajnos várhatóan csúszik az új évad a jelenlegi helyzet miatt.