de ne ilyen happy buziság legyen, hanem inkább pattanásig feszült idegek. az se baj, ha fordulatos.

zsáner igazából mindegy, lehet fantasy, sci-fi, kémes (szeretem a kémeket.

cowboyos ne legyen. az nem jön be.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. április 29., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. április 28., kedd 23:50
Május 15 lövik fel, az előzetes egész érdekes volt. Ha ránézek majd szólok, bár most elég sok mindent kell néznemRealista24 írta:Azt írd hogy jó e.sebydani írta: Talán a múlt héten került fel az alkotó új sorozatának az előzetese, szintén Netflixre, White Lines címmel ha jól emlékszem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 28., kedd 23:32
Remek zárás volt.kierkegaard írta:Realista24 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hja, semmiből jött, és 20 perc alatt rájött, amire az oroszok évek óta nem![]()
![]()
kicsit bullshit, de szeretjük
![]()
Az utolsó rész azért faszábbra sikeredett. Voltak benne kapkodós jelenetek de összességében szerintem remekül lett lezárva.
Nagyon fog hiányozni a sorozat, lévén nem igen van ilyen szintű sorozat a témában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 28., kedd 21:43
Azt írd hogy jó e.sebydani írta: Talán a múlt héten került fel az alkotó új sorozatának az előzetese, szintén Netflixre, White Lines címmel ha jól emlékszem.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. április 28., kedd 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 28., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 28., kedd 20:59
Nope. Carrie kiszált a sorozatból, azt mondta hogy brutálisan megterhelő eljátszania a karakterét, szóval köszöni szépen az egészet de egy évadra marad (ez volt az az évad).Realista24 írta:
Nem lesz több évad?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 28., kedd 20:24
Nem lesz több évad?kierkegaard írta:Realista24 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hja, semmiből jött, és 20 perc alatt rájött, amire az oroszok évek óta nem![]()
![]()
![]()
Az utolsó rész azért faszábbra sikeredett. Voltak benne kapkodós jelenetek de összességében szerintem remekül lett lezárva.
Nagyon fog hiányozni a sorozat, lévén nem igen van ilyen szintű sorozat a témában.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 28., kedd 20:23
Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hja, semmiből jött, és 20 perc alatt rájött, amire az oroszok évek óta nemziro4vr írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a tolmács nő kicsit a semmiből jött, de kíváncsi leszek a lezárásra, meglepne ha megtenné.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2020. április 28., kedd 15:51
4 nap alatt ledaráltam a 4 évadotRealista24 írta: A harmadik annyira nem jött be, de ez a negyedik odapörkölt rendesen8,5-et megadom neki.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. április 28., kedd 15:32
én is így vagyok vele, de akkor ideje nekem is bepótolni azt a 2 évadotateeemadrid írta: Anno a Mr Robotot 2. évad után abbahagytam, az az évad nekem geci vontatott volt, úgyhogy nem tudtam rászánni magam a folytatásra, aztán láttam, hogy nagyon sokat ajnározzák itt a fórumon, mennek 10/10ek stb. Szóval végignéztem, igazatok volt, iszonyat nagy királyság.![]()
4x07 all time legjobb epizód, amit valaha láttam, bármilyen sorozatról legyen szó.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 28., kedd 14:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hja, semmiből jött, és 20 perc alatt rájött, amire az oroszok évek óta nemziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a tolmács nő kicsit a semmiből jött, de kíváncsi leszek a lezárásra, meglepne ha megtenné.Realista24 írta: Ziro. Homeland? Utolértem magam![]()
11. rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég jó irányt vett ezzel a nyírjuk ki Sault vonallal![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. április 28., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 27., hétfő 15:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a tolmács nő kicsit a semmiből jött, de kíváncsi leszek a lezárásra, meglepne ha megtenné.Realista24 írta: Ziro. Homeland? Utolértem magam![]()
11. rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég jó irányt vett ezzel a nyírjuk ki Sault vonallal![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2020. április 27., hétfő 14:34
Nem akarom osszehasonlitani ilyen szempontbol oket, de a BCS, foleg az utobbi evadokban azert szallitott rendesen ikonikus jeleneteket.davi10 írta: A BCS-nál fele annyi emlékezetes jelenetet nem tudnék hirtelen mondani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 27., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. április 27., hétfő 13:28
csababarca írta:La casa de papel
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. április 27., hétfő 9:29
Igen-igen, ahogy olvastam 5-6 be van rendelve.Realista24 írta:
Mármint az ötödiket![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 27., hétfő 9:13
Mármint az ötödiketcsababarca írta: La casa de papel
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Várom a 4. évadot, tényleg utóbbi évek egyik legjobbja.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. április 27., hétfő 9:01
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem