Már nálunk? Egyetemistáknak is, vagy csak úgy, mint külföldön, csak középsuliig? Honnan az infó?Állítólag május 18-an újraindul a tanítás.

HozzászólásSzerző: Victor » 2020. április 25., szombat 17:17
Már nálunk? Egyetemistáknak is, vagy csak úgy, mint külföldön, csak középsuliig? Honnan az infó?Állítólag május 18-an újraindul a tanítás.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. április 25., szombat 17:04
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. április 25., szombat 16:52
Arról még semmi konkrétum nincs. Elvileg brutto 500.000(abból 300 ér az orvoshoz), de ezzel aláírod, hogy ha kapsz egy telefont, akkor másnapra az ország másik felében vagy és lakhatsz egy koliszobában. Köszi, nem.Realista24 írta: Fel milla, sztem az egyszeri bonuszra gondolt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 25., szombat 16:39
Fel milla, sztem az egyszeri bonuszra gondolt.Nika91127 írta:Van dolgom orvossal minden nap, ha a tükörbe nézek.alexoxladjackoxi írta: A járvány kirobbanása óta volt valakinek tapasztalata orvossal? Én elég érdekes dolgokat hallok, és tapasztalok. Faterom valamelyik nap egy rozsdás drótot szúrt az ujjába, elég emberesen ráadásul. Elment a sebészetre, kulccsal be volt zárva, aztán nagy nehezen kivánszorgott egy nő, hogy nem fogadnak betegeket, mégis mi lenne a probléma. Utána el lett neki mondva, hogy mi a szitu, és akkor nem az, hogy jöjjön be, hanem még megkérdezte az orvost meg húzta a száját. Jó végülis aztán ellátták (a doki nagyba YouTube-ozgatott odabenn), de ez nem elég sürgős eset? Mit kellett ezen gondolkodni? Azért szerintem ha a vérmérgezés veszélye fennáll, nem biztos, hogy húzni kéne az időt, meg nem éppen ilyen elbagatellizálandó dolog ez véleményem szerint. Egyik ismerősömnek a gerince csípődött be, megmozdulni nem bírt, de az ügyelet /mentő nem jött ki. Egy másik ismerősöm rosszul volt, kereste többször a házi orvost, de fel sem vette a telefont.
Elhiszem, hogy van egy réteg (mármint egészségügyben dolgozókon belül), akiket nagyon leterhel a járvány okozta helyzet, és biztos rohadt sokat melóznak, meg veszélynek vannak kitéve, de amúgy kb. a nagy többség szinte még annyit se csinál, mint korábbam. Vagyishát ezekből a sztorikból nekem ez jön le. És ezek az emberek is ugyanúgy felfogják venni a fél milliót, mikor a telefont se veszik fel meg vakargatják a tökeiket. Persze akkor még csodálkoznak, ha valaki sokkalja a semmire fizetni a TB-t.
A megszúrt ujj nem akut. Vérmérgezés/piros csík/néphiedelmek. Kell egy Tetanusz, meg egy Betadin krémes párakötés, ezeket egy kompetens háziorvos kolléga is el tudja végezni.
Havi fél millió? Ember, tisztában vagy te az orvosi fizetésekkel? Seggem verném a falhoz, ha 500.000-es alapbérem lenne. 300+ órával, 5-6 ügyelettel, pótlékokkal együtt nem keres ennyi egy fiatal orvos.
Lehet szidni az ellátást, de nem kéne általánosítani. Én se fszfejezek le minden taxist/asztalost/bárkit mert találkoztam egy paraszttal.
Köszi!
Egy balesetsebész.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. április 25., szombat 16:24
Van dolgom orvossal minden nap, ha a tükörbe nézek.alexoxladjackoxi írta: A járvány kirobbanása óta volt valakinek tapasztalata orvossal? Én elég érdekes dolgokat hallok, és tapasztalok. Faterom valamelyik nap egy rozsdás drótot szúrt az ujjába, elég emberesen ráadásul. Elment a sebészetre, kulccsal be volt zárva, aztán nagy nehezen kivánszorgott egy nő, hogy nem fogadnak betegeket, mégis mi lenne a probléma. Utána el lett neki mondva, hogy mi a szitu, és akkor nem az, hogy jöjjön be, hanem még megkérdezte az orvost meg húzta a száját. Jó végülis aztán ellátták (a doki nagyba YouTube-ozgatott odabenn), de ez nem elég sürgős eset? Mit kellett ezen gondolkodni? Azért szerintem ha a vérmérgezés veszélye fennáll, nem biztos, hogy húzni kéne az időt, meg nem éppen ilyen elbagatellizálandó dolog ez véleményem szerint. Egyik ismerősömnek a gerince csípődött be, megmozdulni nem bírt, de az ügyelet /mentő nem jött ki. Egy másik ismerősöm rosszul volt, kereste többször a házi orvost, de fel sem vette a telefont.
Elhiszem, hogy van egy réteg (mármint egészségügyben dolgozókon belül), akiket nagyon leterhel a járvány okozta helyzet, és biztos rohadt sokat melóznak, meg veszélynek vannak kitéve, de amúgy kb. a nagy többség szinte még annyit se csinál, mint korábbam. Vagyishát ezekből a sztorikból nekem ez jön le. És ezek az emberek is ugyanúgy felfogják venni a fél milliót, mikor a telefont se veszik fel meg vakargatják a tökeiket. Persze akkor még csodálkoznak, ha valaki sokkalja a semmire fizetni a TB-t.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2020. április 25., szombat 15:54
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. április 25., szombat 15:34
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 25., szombat 15:12
Őszintén? Egy megszúrt ujj?de ez nem elég sürgős eset?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. április 25., szombat 11:04
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. április 25., szombat 10:19
Akkor reméljük a legjobbakat. Kíváncsi vagyok, hogy így mennyire fog eldurvulni a helyzet.Victor írta: Orbán: A védekezés első szakasza jövő hét végén lezárul, fokozatosan, szigorú menetrend mellett újraindíthatjuk az életet hazánkban, A jövő hét végére már új szabályokkal kell rendelkeznünk
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 24., péntek 23:55
HozzászólásSzerző: géza » 2020. április 24., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 24., péntek 20:23
Füst kollégával nagyjából egyetértek, a csirkehús és búzát tartalmazó kutyatápok szemetek. Főleg azok amiket a hiperek árulnak. Tűzre való az összes.ikelemen5 írta: Milyen kutyáitok vannak, és milyen táppal etetitek?![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 24., péntek 19:39
Shiba Inu, csak és kizárólag bárányhúsos tápot kap, Britt márkájút.ikelemen5 írta: Milyen kutyáitok vannak, és milyen táppal etetitek?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. április 24., péntek 18:09
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. április 24., péntek 17:41
Attól is függ, egyedül mennél vagy barátnővel, vagy teljesen egyedül élnél, vagy az se baj ha közösködnöd kell mással.KAG írta: Albérletet keresek BP és környékén 110eFt.-ig.
Ha esetleg valaki látott valami faszát, ne tartsa magába!![]()
HozzászólásSzerző: mila » 2020. április 24., péntek 16:32
fb marketplace-n nézz szét, meg az fb albérlet csoportokban. vannak azért faszák.KAG írta: Albérletet keresek BP és környékén 110eFt.-ig.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 24., péntek 14:51
https://ingatlan.com/xi-ker/kiado+lakas ... a/31409041KAG írta: Albérletet keresek BP és környékén 110eFt.-ig.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 24., péntek 13:54
Sajnos segíteni nem tudok, de hasonló cipőben vagyok, bár nem sürgősen keresek albit.KAG írta: Albérletet keresek BP és környékén 110eFt.-ig.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 24., péntek 13:32
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem