Ha esetleg valaki látott valami faszát, ne tartsa magába!

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 24., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. április 24., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. április 24., péntek 13:06
Szerintem is.kiserik írta:
Ez az egyik legnagyobb baj, hogy ez így ebben a formátumban elterjedt. Az idős, idősebb emberek az egészségügyi állapotuk miatt veszélyeztetettek, nem a koruk miatt. Persze legegyszerűbb úgy kezelni, hogy 65 év felett..., de nem lehet húzni egy ilyen vonalat. Sokkal fontosabb az egészségügyi állapot korra való tekintet nélkül.
Szerintem ahogy lecsendesedett a kezdeti pánik, mindenki rájött, hogy ésszerű szabályok között kezelhető a vírus és nem ebbe fog belehalni az emberiség. Mostanában nem foglalkoztam a témával, de a WHO új célja, hogy egy olyan tesztet csináljanak, amivel az átlagos embereket tesztelnék, hogy átestek e már a fertőzésen, így megállapítva az immunitás és a potenciálisan megfertőzhetők mértékét. Magyarország folyamatosan próbált a határon táncolni. Nagyon sokáig nem voltak karantén intézkedések, majd lettek, immel ámmal. Most, hogy mindenhol tervezik a lazítást, így nálunk is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 24., péntek 12:21
Ez az egyik legnagyobb baj, hogy ez így ebben a formátumban elterjedt. Az idős, idősebb emberek az egészségügyi állapotuk miatt veszélyeztetettek, nem a koruk miatt. Persze legegyszerűbb úgy kezelni, hogy 65 év felett..., de nem lehet húzni egy ilyen vonalat. Sokkal fontosabb az egészségügyi állapot korra való tekintet nélkül.Victor írta:- az apukája 65 év feletti, tehát fokozottan veszélyeztetettkinek mi a véleménye az új koronavírus megközelítésről, ami most fog jönni?![]()
HozzászólásSzerző: Victor » 2020. április 24., péntek 12:06
Orbán: A védekezés első szakasza jövő hét végén lezárul, fokozatosan, szigorú menetrend mellett újraindíthatjuk az életet hazánkban, A jövő hét végére már új szabályokkal kell rendelkeznünkM1Ö írta:Én lemaradtam. Valaki összefoglalná a lényeget pár mondatba?revolver írta: kinek mi a véleménye az új koronavírus megközelítésről, ami most fog jönni?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. április 24., péntek 12:04
Én lemaradtam. Valaki összefoglalná a lényeget pár mondatba?revolver írta: kinek mi a véleménye az új koronavírus megközelítésről, ami most fog jönni?
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. április 24., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: Victor » 2020. április 24., péntek 11:35
Én nem értem. Hetek óta mondják, hogy mindjárt a tömeges megbetegedések időszakába lépünk, elkezdték felszabadítani a kórházakban az ágyakat, lélegeztetőgépeket rendelnek, erre most lazítani akarnak a szabályokon? Az sem világos, hogy hogyan képesek egy pontos napra megállapítani a tetőzést. Ráadásul a tetőzés az én olvasatomban azt jelenti, hogy akkor lesz a legrosszabb a helyzet, és akkor ezzel egy időben elkezdik újraindítani az életet?kinek mi a véleménye az új koronavírus megközelítésről, ami most fog jönni?![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. április 24., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 24., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. április 24., péntek 9:53
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. április 23., csütörtök 18:46
Értem. Akkor valóban nem sokat segítene a szolgáltató neve. Az én tapasztalatom szerint ez szolgáltatónként és pláne országonként változik, szóval lehet érdemes a szolgáltatódat felhívni.filatáska írta: Szerbiáról van szó, szóval lehet nem sokat mondana a szolgáltató neve. Néztem a csomagokat, nem vészesek az árak. Csak az érdekelt volna, hogy egy adott korlátot ha túllépek, akkor magasabb -e utólag a tarifa.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2020. április 23., csütörtök 18:26
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. április 23., csütörtök 18:08
Szerintem az megkönnyíti a válaszadást, ha leírod a szolgáltatód nevét. Vagy megnézed a szolgáltatód oldalán a csomagodra vonatkozó információkat.filatáska írta: Srácok! Az van hogy elment az itthoni netem, így most kénytelen vagyok mobilnetről böngészni! 2 GB-om van, utána megy tovább, nem szűnik meg a net. A kérdésem, hogy ha felmegyek kb 20 GB-ig, akkor utólag kb mekkora számlára számíthatok?![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. április 23., csütörtök 17:02
Nem vagyok képben pontosan a mobilnettel stb...filatáska írta: Srácok! Az van hogy elment az itthoni netem, így most kénytelen vagyok mobilnetről böngészni! 2 GB-om van, utána megy tovább, nem szűnik meg a net. A kérdésem, hogy ha felmegyek kb 20 GB-ig, akkor utólag kb mekkora számlára számíthatok?![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2020. április 23., csütörtök 16:53
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 21., kedd 16:46
Ha úgy alakul, elmondom.Apropó mi történik akkor ha ez egy olyan igazi rasszistával történik?
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. április 21., kedd 16:00
Nekem is 3-4 nap volt, ami brutál szar volt és mondjuk 1hét amikor éreztem a testemben a vírust(gyengeség,izom fájdalmak,fura közérzet stb.).füst írta: Megvagyok, mostanra se láz se szédülés, a köhögés és mozgás utáni légszomj viszont masszívan megvan, az nem múlik. Kiváncsi leszek hogy jövő hétre lesz-e visszaesés, ha nem akkor 2-3 szar nappal letudtam, azon kívül nem volt para. Ha visszaesés lesz, akkor is csak annyit kérek hogy ne legyek bantu.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 21., kedd 14:21
Hát ha náthás vagy, akkor is megváltozik a szaglás és ízérzékelés, szóval ebből szerintem nem lehet messzire következtetni, de igen, nagyon sokat tompult. Ha közvetlenül beleszagoltam az öblítőbe azt éreztem, de ha kaját készítettem, az étel illatát nem.Babinho írta: Neked volt olyan tüneted hogy nem érzed az izeket?
Többször lehetett már ezt olvasni
Elméletileg lesz majd teszt a karantén vége előtt, ha már tünetmentes leszek. Gondolom kijönnek vagy nem tudom, majd elmondják. Én várok türelmesen a seggemen.Tesztre kell még menned?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 21., kedd 14:04
Nem a szaglasra mondjak?Babinho írta: Neked volt olyan tüneted hogy nem érzed az izeket?
Többször lehetett már ezt olvasni
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem