Szerintem is.kiserik írta:
Ez az egyik legnagyobb baj, hogy ez így ebben a formátumban elterjedt. Az idős, idősebb emberek az egészségügyi állapotuk miatt veszélyeztetettek, nem a koruk miatt. Persze legegyszerűbb úgy kezelni, hogy 65 év felett..., de nem lehet húzni egy ilyen vonalat. Sokkal fontosabb az egészségügyi állapot korra való tekintet nélkül.
Szerintem ahogy lecsendesedett a kezdeti pánik, mindenki rájött, hogy ésszerű szabályok között kezelhető a vírus és nem ebbe fog belehalni az emberiség. Mostanában nem foglalkoztam a témával, de a WHO új célja, hogy egy olyan tesztet csináljanak, amivel az átlagos embereket tesztelnék, hogy átestek e már a fertőzésen, így megállapítva az immunitás és a potenciálisan megfertőzhetők mértékét. Magyarország folyamatosan próbált a határon táncolni. Nagyon sokáig nem voltak karantén intézkedések, majd lettek, immel ámmal. Most, hogy mindenhol tervezik a lazítást, így nálunk is.
Amúgy meg szerintem érthető és jogos, ami Magyarországon történik. Ha a napi aktuálpolitikát és a propagandákat, érzelmeket félreteszem és magát a helyzet kezelést nézem.