HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. április 24., péntek 21:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 24., péntek 21:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. április 24., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. április 24., péntek 10:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 24., péntek 7:17
Eduardo Camavinga has an contractual agreement to stay at Rennes next season if they qualify for the UEFA Champions League, regardless of Real Madrid buying him this summer or not.Kercsó írta:ha be lehet rántani apróért, akkor én tuti hoznám, mehetne kölcsönbe 1-2 évre bundásba vagy a Sociba pl.géza írta: Camavingat en nem hoznam, meg mindig csak 17 eves, es nem nagyon bizonyitott eddig huzamosabb ideig, tavaly N'Dombele is fel volt hypeolva rendesen, aztan el is tunt rendesen.
N'Dombele nem felejtett el amúgy focizni. Mou-nak nem szimpi valamiért a tag.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. április 23., csütörtök 19:57
Még korai lenne ítélkezni, de minden igazolás elég felejthető volt eddig.(Egyébként szetintem nem igazoltunk rosszul, kivéve Jovic)
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. április 23., csütörtök 17:59
M@dridista@ írta: Pogba és azért Mbappe is elég erősen arról volt szó h jön...
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2020. április 23., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. április 23., csütörtök 14:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 23., csütörtök 14:06
Fordítsuk meg. Ki az akiről lecsúsztunk és csapatot váltott?KAG írta: Érdekes, én nem így látom.
Az én szememben, folyamatosan csúszunk le a kiszemelt játékosokról és húzzuk be a B - opciót az elmúlt pár évben.
Azok közül akiket évek óta, minden nyáron összehozzák velünk és a klub is egyértelmű jeleket mutat felé, hogy érdeklődünk, egyedül Hazard sikeredett.
Ő is kb 2 év csúszással, mint kellett volna.
Olyan igazi A+-os, felkapott tehettségre se nagyon emlékszem, akit behúztunk volna.
Nálam Mendy és Militao is, inkább ez a hidden gem egy picit, de nem az aktuális felkapott ifi, akiért fél európa verseng.
Én azt érzem, hogy nagyon meggyengült a globál, piaci szerepünk a fociban.
Azért 10 évvel ezelőtt, ha mi akartunk valakit, azt elhoztuk rövid időn belül. (kivéve ha a Bayern-nél volt. Ribery & Lewa)
HozzászólásSzerző: flori » 2020. április 23., csütörtök 11:04
Szerintem kb. 5 játékoson kívül bárkit le tudna igazolni a klub, amikor akar. Nem kopott semmit a csapat fénye, maximum Perezé, aki már nem annyira agresszív, és mivel jó üzletember tudja, hogy fele ennyit nem ér a játékosok 98%-a. Aki ér annyit, azért me leteszi a nagy lóvét (Mbappé) Nálam Mendy és Militao sem esik az A+on kívülre, mindkettő a top tehetségek között volt. A brazil előtt max De ligt volt jobban hypeolva. A brazil mánia mondjuk cinkes, Pereznek még mindig nagyon fáj Neymar.Érdekes, én nem így látom.
Az én szememben, folyamatosan csúszunk le a kiszemelt játékosokról és húzzuk be a B - opciót az elmúlt pár évben.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 23., csütörtök 10:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 23., csütörtök 10:10
Én ezeket inkább befektetésnek érzem. Ha kell, akkor leigazolunk igazi sztárokat, Tbo, Eden, vagy fiatal tehetségeket, mint Militao.KAG írta:Realista24 írta: Real Madrid continues to track the Brazilian market in search of the pearls of the future. Target is Lázaro Vinícius, 18-year-old attacking midfielder who can also play on the wings. He hasn't yet debuted with the Flamengo, but his clause is already €80M. fichajes/net
![]()
Ennyire nincs pénz a kasszában, hogy csak az ilyen talán 1x jó lesz játékosokra van pénz?
Kezdünk átmenni Arsenalba.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 23., csütörtök 10:01
Realista24 írta: Real Madrid continues to track the Brazilian market in search of the pearls of the future. Target is Lázaro Vinícius, 18-year-old attacking midfielder who can also play on the wings. He hasn't yet debuted with the Flamengo, but his clause is already €80M. fichajes/net
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. április 23., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. április 23., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 22., szerda 20:44
HozzászólásSzerző: flori » 2020. április 22., szerda 17:03
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. április 22., szerda 17:00
Várjunk ezzel még, nem lepődnék meg ha a barcának odaadnák ezt, hollandoknál is lezárták már.flori írta: Madrid are allowed to play the remaining home games at the Di Stafano stadium according to UEFA and La Liga but they'll need to make some adjustments: room for VAR, high quality floodlights, better camera placements & LED advertising banners needs to be installed.
Ez érdekes lesz.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2020. április 22., szerda 16:56
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem