igy nincs is a menuben a myteam ful.
mycareer van, de az full offline.

HozzászólásSzerző: hala real » 2020. április 19., vasárnap 8:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 18., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 18., szombat 21:56
Abban azt nem szeretem, hogy mindenki csak Lakers meg Bucks a tier 1-ben. A régi csapatoknál is vannak amúgy elég szarok, 95-ös döntős Knicks, értékelések alapján a mai csapatok között középmezőny szinten van kb.ziro4vr írta: Na ja, igazából van pár bejáratott csapat már minden tier-ből, online pl mindig úgy választok már. Bár nekem az nem tetszik, hogy lehet ott régi csapatokkal is tolni, egy prime Jordanes Bulls ellen a egy Portland vagy Dallas..de végülis színes tőle a játék.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 18., szombat 21:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 18., szombat 21:22
Persze, csak egy idő után ez is monoton, nem szabad túltolniziro4vr írta: Én All-staron már egész jól elvagyok a gép ellen, sok játékot nem hívok, pick & roll vagy fade, meg alapjátékok főleg triplára hegyezve..de all staron figyelni kell a release-re, kb bárkivel..a legbiztosabb Mihaljukkal vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 18., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. április 18., szombat 20:35
2k17 van meg, mar tolti a frissitest.nmate írta: Elején a cpu ellen elég jól el lehet lenni, bőven lehet összerakni patent kis csapatokat, csomó yt videó van jó budget kártyákról, amiket kevés myteam pointból meg lehet venni és azzal lehet versenyezeni erősebb szinten is a cpu ellen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 18., szombat 19:10
Elején a cpu ellen elég jól el lehet lenni, bőven lehet összerakni patent kis csapatokat, csomó yt videó van jó budget kártyákról, amiket kevés myteam pointból meg lehet venni és azzal lehet versenyezeni erősebb szinten is a cpu ellen.hala real írta:ezert hagytam abba a fifat...nmate írta: Igen, myteam a neve, ugyanolyan paytowin.
na mindegy, egy probat meger. koszi a segitseget.![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. április 18., szombat 19:02
ezert hagytam abba a fifat...nmate írta: Igen, myteam a neve, ugyanolyan paytowin.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 18., szombat 18:56
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. április 18., szombat 18:52
szoval sz*pas az elejenmate írta:Viszonylag hosszú a learning curve szerintem. Én 14-gyel játszottam sokat, meg 19+20, de bőven elpicsaznak elég sokan. Offline a rookie sem egyszerű az elején. De a 15-16-hoz képest már voltak azért változások. Amúgy szórakoztató, pár videót megnezel, betanulod a gombokat és bele lehet jönni. De nincs annyira az ember vérében, mint a FIFA szerintemhala real írta: nba 2k-be mennyire nehez belejonnie egy abszolut kezdonek?
szoval meg az iranyitast se tudom, hogy mit mivel.taktikakat szinten.
2k15 vagy 16 ott porosodik par honapja. megvettem talan 5 fontert, hogy megnezzem, tetszik-e egyaltalan, mert akkor megvennem az ujat, de meg nem is kezdtem bele. most viszont lenne idom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 18., szombat 18:45
Viszonylag hosszú a learning curve szerintem. Én 14-gyel játszottam sokat, meg 19+20, de bőven elpicsaznak elég sokan. Offline a rookie sem egyszerű az elején. De a 15-16-hoz képest már voltak azért változások. Amúgy szórakoztató, pár videót megnezel, betanulod a gombokat és bele lehet jönni. De nincs annyira az ember vérében, mint a FIFA szerintemhala real írta: nba 2k-be mennyire nehez belejonnie egy abszolut kezdonek?
szoval meg az iranyitast se tudom, hogy mit mivel.taktikakat szinten.
2k15 vagy 16 ott porosodik par honapja. megvettem talan 5 fontert, hogy megnezzem, tetszik-e egyaltalan, mert akkor megvennem az ujat, de meg nem is kezdtem bele. most viszont lenne idom![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2020. április 18., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2020. április 18., szombat 8:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 17., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 17., péntek 21:28
Tudod mit érzekCsabi írta:ha már életben ő ver le téged.Realista24 írta: Na én meg rántottam egy kontrollert 9kert jofogasrol. Teszt darab volt, gyereket le is verhettem ufcben.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. április 17., péntek 21:08
ha már életben ő ver le téged.Realista24 írta: Na én meg rántottam egy kontrollert 9kert jofogasrol. Teszt darab volt, gyereket le is verhettem ufcben.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. április 17., péntek 17:27
Toltam már egy napot PS-en, de egyszerűen nem bírtam megszokni. Maradok az xboxnal, foleg, hogy olcsobbkiserik írta:Úgy nagyjából 1 nap alatt meg lehet szokni. Én előbb PS szerűvel kezdtem, majd Xbox, majd megint PS.___Samy___ írta: Ááá, új konzolra nem adok ki 120+ ezret. Én olyan fele ennyit szannek oda rá. FIFA, GTA, mással nem jatszok úgysem. 4k nem érint.
PS a kontroller miatt kizárva, mert egyszerűen nem áll rá a kezem. Az Xbox kontrollere sokkal faszabb.
A PS előnye a minőségi exkluzív játékok és az általában nagyobb játékos bázis online. Az Xbox olcsóbb és van game pass.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 16., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 16., csütörtök 20:53
Úgy nagyjából 1 nap alatt meg lehet szokni. Én előbb PS szerűvel kezdtem, majd Xbox, majd megint PS.___Samy___ írta: Ááá, új konzolra nem adok ki 120+ ezret. Én olyan fele ennyit szannek oda rá. FIFA, GTA, mással nem jatszok úgysem. 4k nem érint.
PS a kontroller miatt kizárva, mert egyszerűen nem áll rá a kezem. Az Xbox kontrollere sokkal faszabb.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem