füst írta:Öcsém, ha ez igaz, akkor most rezeltem be.![]()

Amúgy hogy vagy?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 21., kedd 12:57
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 21., kedd 12:32
Öcsém, ha ez igaz, akkor most rezeltem be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 20., hétfő 22:30
Ah értem. Én próbáltam beszallni, de az első kisebb pofon után hagytamsebydani írta:Szerencsére nem másztam bele ilyen téren. Az egyik nagy amerikai olajcégnél dolgozom.Realista24 írta: Vettél?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. április 20., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. április 20., hétfő 22:12
Szerencsére nem másztam bele ilyen téren. Az egyik nagy amerikai olajcégnél dolgozom.Realista24 írta: Vettél?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 20., hétfő 22:08
Vettél?sebydani írta: Fontos adalék a sztorihoz, mert látom jelenleg mindenhol ez a breaking és lehet nem mindenki olvassa el a cikkeket:Ettől függetlenül durva azért ami van, én első kézből tapasztalom.Az amerikai WTI nyersolaj májusi szállítású kontraktusa hétfőn először hirtelen mintegy 90 százalékkal 2 dollárra csökkent hordónként, majd egy dollár alá esett, végül a jegyzés negatívba fordult. A jegyzés végül elérte a mínusz (!) 37 dollárt is. A kontraktus közel jár a lejárathoz és viszonylag kis tételekről van már csak szó, ezért az esemény "nem rázza meg" az olajpiacot. Csupán "technikai jellegű" ármozgásról van szó elemzők szerint.
A júniusi szállítású WTI-jegyzés azonban már sokkal valósabb árszintet tükröz, európai idő szerint este nyolc órakor 16,38 százalékkal állt alacsonyabban hordónként 20,93 dolláron. A WTI (júniusi jegyzése) az év eleje óta 65,6 százalékot veszített árából, az évet 61,52 dolláron kezdte, az idei legmagasabb ára 65,65 dollár volt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. április 20., hétfő 21:58
Ettől függetlenül durva azért ami van, én első kézből tapasztalom.Az amerikai WTI nyersolaj májusi szállítású kontraktusa hétfőn először hirtelen mintegy 90 százalékkal 2 dollárra csökkent hordónként, majd egy dollár alá esett, végül a jegyzés negatívba fordult. A jegyzés végül elérte a mínusz (!) 37 dollárt is. A kontraktus közel jár a lejárathoz és viszonylag kis tételekről van már csak szó, ezért az esemény "nem rázza meg" az olajpiacot. Csupán "technikai jellegű" ármozgásról van szó elemzők szerint.
A júniusi szállítású WTI-jegyzés azonban már sokkal valósabb árszintet tükröz, európai idő szerint este nyolc órakor 16,38 százalékkal állt alacsonyabban hordónként 20,93 dolláron. A WTI (júniusi jegyzése) az év eleje óta 65,6 százalékot veszített árából, az évet 61,52 dolláron kezdte, az idei legmagasabb ára 65,65 dollár volt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. április 20., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 18., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. április 18., szombat 15:08
Öcsém, de jó, hogy ezt megírtad! A napokban jött elő nekem is megint. Elő fordult jó párszor nálam is. És én sem.tudtam elmagyarázni, hogy mit érzek, csak, hogy forgolódnom, meg "rúgdosnom" kell vele. Olyan, mintha bizseregne belül és sajnos a szó rossz értelmével. Nem gondoltam volna, hogy ez egy betegség. Megpróbálom rá a vasat, úgyis görcsölni is sűrűn görcsölök.'shutterisland írta: ha mar nem korona, de szinten egeszseg :
ezzel talalkozott mar barki ?
nalam korabban idoszakosan es relative enyhen elo-elojott, most megint elofordul.
mondjuk szerintem az hozta ki megint, hogy a kialakult helyzet okan napi szinten kevesebbet mozgok (hiaba futunk es teniszezunk, azert a meloban tobbet jottem-mentem).
eleg rejtelyes betegseg, kivancsi vagyok, volt e mar valakinek tapasztalata vele vagy csaladon belul halott e mar rola, mert en soha senkitol sehol.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. április 18., szombat 14:39
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. április 18., szombat 12:32
Aposomnak van ilyen, csak O azt mondja, hogy "ideges a labam".'shutterisland írta: ha mar nem korona, de szinten egeszseg :
ezzel talalkozott mar barki ?
nalam korabban idoszakosan es relative enyhen elo-elojott, most megint elofordul.
mondjuk szerintem az hozta ki megint, hogy a kialakult helyzet okan napi szinten kevesebbet mozgok (hiaba futunk es teniszezunk, azert a meloban tobbet jottem-mentem).
eleg rejtelyes betegseg, kivancsi vagyok, volt e mar valakinek tapasztalata vele vagy csaladon belul halott e mar rola, mert en soha senkitol sehol.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 18., szombat 12:19
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. április 18., szombat 11:36
Ezt használom a szék helyett.KAG írta: 4 hete home-office.
Hátam lassan kuka.... valaki tud ajánlani valami fasza forgós széket?
Egyáltalán nem vagyok otthon a témában. Fingom sincs, hogy mi számít jónak vagy szarnak, mire érdemes figyelni stb.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 18., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 18., szombat 11:17
A vége picit mellé ment. Média szempontjából van óriási különbség. Míg az egyik közpénzen tart fent mindenki számára elérhető média hadsereget, addig a másik nem. És egy örök igazság: a kormány kritikus nem egyenlő az ellenzékivel.db97 írta:Te ne haragudj, de pont ez az a vak kettős mérce, amiről beszéltem, és amiért megfogadtam, hogy nem fogok politizálni, se itt, se máshol, úgyhogy vissza is térek inkább ehhez. Amit meg a fidesz szavazókról írsz, az téged jellemez. Nekem eszembe sem jutna valakit elítélni/értelmi képességeit firtatni, csak mert politikailag más véleményen van, mint én. De ez az általános retorika az ellenzékiek körében, nem meglepő igazából.kodo írta:
Azert ne haragudj de a kormánykozeli lapok sokkal de sokkal primitivebbek. Mondjuk a fidesz szavazoknak szólnak szoval érhető.
Egyik oldal sem jobb, mint a másik, semmiben. Média szempontjából.
HozzászólásSzerző: db97 » 2020. április 18., szombat 10:21
Te ne haragudj, de pont ez az a vak kettős mérce, amiről beszéltem, és amiért megfogadtam, hogy nem fogok politizálni, se itt, se máshol, úgyhogy vissza is térek inkább ehhez. Amit meg a fidesz szavazókról írsz, az téged jellemez. Nekem eszembe sem jutna valakit elítélni/értelmi képességeit firtatni, csak mert politikailag más véleményen van, mint én. De ez az általános retorika az ellenzékiek körében, nem meglepő igazából.kodo írta:
Azert ne haragudj de a kormánykozeli lapok sokkal de sokkal primitivebbek. Mondjuk a fidesz szavazoknak szólnak szoval érhető.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 18., szombat 10:20
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. április 18., szombat 10:19
Azert ne haragudj de a kormánykozeli lapok sokkal de sokkal primitivebbek. Mondjuk a fidesz szavazoknak szólnak szoval érhető.db97 írta:Gondolom olvasol Indexet, HVG-t, 444-et. Akkor miért kérdezed?Marky írta:
Egyebkent hogy lehet ilyen stilusu cikkeket olvasni? Ez a tamado, gusztustalan retorika ennyire jol megy itthon?
Egyébként ha tehetem, egyiket se olvasom. Azért ezt a cikket hoztam, mert ez volt az egyik a kettő közül, ahol írtak erről.
HozzászólásSzerző: db97 » 2020. április 18., szombat 10:16
Gondolom olvasol Indexet, HVG-t, 444-et. Akkor miért kérdezed?Marky írta:
Egyebkent hogy lehet ilyen stilusu cikkeket olvasni? Ez a tamado, gusztustalan retorika ennyire jol megy itthon?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem