Mármint az ötödiketcsababarca írta: La casa de papel
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Várom a 4. évadot, tényleg utóbbi évek egyik legjobbja.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 27., hétfő 9:13
Mármint az ötödiketcsababarca írta: La casa de papel
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Várom a 4. évadot, tényleg utóbbi évek egyik legjobbja.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. április 27., hétfő 9:01
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. április 24., péntek 22:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát igen, Nacho ezzel még mélyebbre került a szarban, pedig egy pillanatra elhittem, hogy kinyírják Lalo-t és békében le tud lépni a faterjával.géza írta:Spoiler a finalebol is.davi10 írta: BCS
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 21., kedd 16:42
A harmadik annyira nem jött be, de ez a negyedik odapörkölt rendesenCaraway írta:Marad a 8/10-es ertekelesed?Realista24 írta:
Igen.Illetve vegul hogy tetszett a 3.evad?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. április 21., kedd 16:33
Marad a 8/10-es ertekelesed?Realista24 írta:Igen.I am GC írta:
Money Heist?
HozzászólásSzerző: géza » 2020. április 21., kedd 16:25
Spoiler a finalebol is.davi10 írta: BCS
Csodálkoztam is, hogy eddig senki nem írt az új résszel kapcsolatban.
Nekem összességében is jobban tetszett, mint a múltheti, de az a finálé parádés volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Biztos hogy vissza fog még ütni, hogy hiába ígérgetett Saul, hogy mostantól csak az igazat mondja, aztán megint kamuzik.
Nem tudom hogy foják Kim-et "lezárni", ha eddig kitartott, akkor kétlem, hogy dobbantana a sorozat végén, szerintem meghal.
Csóri Nacho halálára meg fogadnék is, szerintem valahogy le fog bukni. Pedig megérdemelné a happy endet.
Az előző évad vége felé is volt egy rész, ami egy "Something stupid"-ra összerakott montázs-zsal kezdődött, csak az egy fokkal kevésbé volt feszültebb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 21., kedd 7:07
Igen.I am GC írta:Money Heist?Realista24 írta: Gyerekek, ez a negyedik évad mekkora királyság volt. Jóságos ég.![]()
HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. április 21., kedd 2:30
Money Heist?Realista24 írta: Gyerekek, ez a negyedik évad mekkora királyság volt. Jóságos ég.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 21., kedd 1:01
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. április 18., szombat 18:21
Alapvetően szerintem végig jellemzi ez a lassabb stílus, pár részben több az akció, de annyira minőségi, hogy nekem így is elrepül nagyon hamar egy-egy évad. Pedig, ha a BB a kedvenced, szerintem eszméletlen hasonló, már persze a készítők miatt is, de a felépítése is, meg minden.db97 írta:A BB all-time kedvenc sorozatom, de azt kell mondjam, számomra a BCS így az első évad után (plusz két részt megnéztem a másodikból) kínszenvedés. Valahogy nem jön át. Javulni fog? Valahogy az egésznek a hangulata, ilyen komolyan vehetetlen, szürreális, a Fargo-hoz tudnám hasonlítani talán leginkább ebből a szempontból.Tádám írta:
Én néhány rész után úgy voltam, hogy jobb mint a BB.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. április 18., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: db97 » 2020. április 18., szombat 10:38
A BB all-time kedvenc sorozatom, de azt kell mondjam, számomra a BCS így az első évad után (plusz két részt megnéztem a másodikból) kínszenvedés. Valahogy nem jön át. Javulni fog? Valahogy az egésznek a hangulata, ilyen komolyan vehetetlen, szürreális, a Fargo-hoz tudnám hasonlítani talán leginkább ebből a szempontból.Tádám írta:Én néhány rész után úgy voltam, hogy jobb mint a BB.sonic írta: Better Call Saul mint tulertekelt? Hol? Ki ertekeli tul?
Amugy en nezem,es rendszeresen leesik az allam hogy hogy a f*szba nez ki ilyen jol egy TV sorozat? A latvany valami elmebeteg jo, boven a tv-s szint felett van. Gondolom aki felel erte aznemsokaig fog ezena szintendolgozni. Mellesleg maga a sorozat is simanpremium...![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. április 18., szombat 9:26
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. április 18., szombat 8:53
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. április 18., szombat 8:48
Én néhány rész után úgy voltam, hogy jobb mint a BB.sonic írta: Better Call Saul mint tulertekelt? Hol? Ki ertekeli tul?
Amugy en nezem,es rendszeresen leesik az allam hogy hogy a f*szba nez ki ilyen jol egy TV sorozat? A latvany valami elmebeteg jo, boven a tv-s szint felett van. Gondolom aki felel erte aznemsokaig fog ezena szintendolgozni. Mellesleg maga a sorozat is simanpremium...
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. április 17., péntek 23:03
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. április 17., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 16., csütörtök 10:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 16., csütörtök 8:39
Én el is felejtettem miről szólt az az évadDinhoL írta: Kicsit meglepő, hogy a BB-t mennyien oltják közben a Stranger Thingsről senki se írja, hogy túlértékelt..Pedig a 3. Évad miatt simán ott a helye a listán..![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. április 16., csütörtök 8:31
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem