füst írta:
Steve írta:
És neked meddig tartott ez a gettó? Sok ingadozás volt? Lassan egy hete vagyok benne, az első pár nap nem volt para, aztán pofáncsapott rendesen, ma meg mintha kutyabajom lenne.
Továbbra sem 100%, hogy nekem az volt. Csak az a 100%, hogy vírusom volt azt kimutatták vérvételből és a vírusomnak azonos tünetei.

Tesztelésemre nem jutott pénz.
Nekem 3nap volt ténylegesen elviselhetetlen, akkor fuldokoltam. Két éjszaka mikor nem tudtam aludni, mert nehéz volt lélegezni és éjszaka a kanapén ültem, majd ott aludtam el ülve a kimerültségtől. A feleségem meg nem mert elaludni, mert félt, hogy megfullafok mellette.Kb 1hét amikor azonnal belázasodtam, ha megerőltettem magam és ennyi ideig köhögtem is. 3 hét pedig az, hogy levert voltam, erőtlen, kedvtelen és jött-ment a rosszullét.De volt, hogy két hét után tökéletesen voltam, majd a semmiből szarul.
A köhögésre kaptam egy etil-morfiumos cuccot, amit Coccillananak hívnak. Az totál elfolytotta a köhögést. Az egy más kérdés, hogy úgy kiütött, hogy elaludtam ülve a gyerek mellett aki épp püfölt, hogy figyeljek rá, meg elaludtam az asszonnyal szemben reggelizés közben

De a köhögéselleninek nagyon hálás vagyok.