Ezek is érdekesek. Most néztem a TV-ben egy interjút egy gyógyult emberrel. Ő kórházban is volt 2 hétig, voltak nagyon rossz pillanatai, de lélegeztető gépre nem kellett tenni soha és a köhögései sem voltak fájdalmasak. 2-szer fulladt be nagyon, ebből egyszer még otthon. A lényeg, hogy eléggé úgy mondta el a dolgokat, hogy örül, hogy túl élte. Aztán a végén külön kiemelte, hogy ő egy full egészséges ember, félévente megy menedzser szűrésre, soha semmi baja nem volt..., eltekintve a vérnyomás problémáktól (korábban pedig említette, hogy ráfért a betegség által okozott fogyás).pitkon írta:Egyebkent mit ertunk full egeszseges emberen? Nem dohanyzott, nem ivott stb? Illetve honnan tudja a media, hogy valaki full egeszseges volt-e? Nem kellenek ehhez vizsgalatok, esetleg boncolas?Steve írta:
Hát, drasztikus változás nincs. Ami a koronát illeti a kezdeti pánikkor volt egy kis zuhanás, de stabilizálódott.
Ami a gazdaságot illeti, nyilván jót nem tesz. Többen elveszítették a munkájukat, de mivel zajlik az élet így olyan nagy drasztikus változás még nincs.
Karantén nincs.
Ami a “kipusztulást” illeti olyan 12500 offisöl esetnél és kb 1350 hivatalos halottnál áll a dolog.
Számomra csak egy dolog a rémisztő, hogy full egészséges, minden előjel nélküli embereket is elvisz. Tegnap egy 51 éves sztár rádióst(akit én személy szerint nagyon szerettem hallgatni) halt bele ebbe a szarba, úgy hogy semmi más baja nem volt és 2,5 hét alatt lezajlott neki az egész. Volt valami nagyobb hírességekkel teli party ott volt valami előtte olaszországban síelő faszi, az körbe fertőzte a vendégeket, többek közt ezt a rádiós faszit is. Sajnálom, nagyon szimpatikus figura volt.
Nagyjából ennyit tudok írni röviden.![]()
Ezzel nem akarok belekotni a mondandodba de mar mashol is olvastam, hogy teljesen egeszseges embert vitt el de sehol nem adnak korhaz altal, vizsgalatok altal megallapitott tenyeket/dokumentumokat vagy akar csak annyit, hogy volt-e barmilyen karos szokasa amiket fentebb emlitettem. Errol az 51 eves radiosrol volt ilyen a sved mediaban esetleg? Mert nekem ezek a hirek mindig ugy lognak a levegoben es nem tudom eldonteni, hogy a media azert szinezi meg egy kicsit vagy a tiszta adatokon alapul.
Én úgy gondolom laikusként, hogy az egyik legfontosabb az alapvető higiénia (tömegeket kellett megtanítani és rászoktatni a kézmosásra a XXI. században) és az immunrendszerünk folyamatos optimálisan tartása. Kerülni kellene a stresszt (ezért is gáz ez a fenyegetett világkép fenntartása), a kialvatlanságot, az alkoholt, az alul öltözöttséget, a légszennyezést, sokat kellene mozogni, megfelelően étkezni, stb, stb, stb. Az immunrendszerünk az egyedüli pajzs, ami meg tud védeni bennünket és ha nem basszuk szét esetleg segítünk neki, akkor meg is véd.