Zsombor írta:Laptop nem érdekel? Ismerek egy figurát, kihagyhatatlan ajánlatai vannak.mocsok írta: Ha valaki lat valami kihagyhatatlan ps vételt, ne féljen megosztani velem. Cserébe törlöm a figyelmezteteseit szokás szerint.
Konzolok
- mocsok
Re: Konzolok
Laptop nem érdekel? Ismerek egy figurát, kihagyhatatlan ajánlatai vannak.mocsok írta: Ha valaki lat valami kihagyhatatlan ps vételt, ne féljen megosztani velem. Cserébe törlöm a figyelmezteteseit szokás szerint.
- mocsok
Ha valaki lat valami kihagyhatatlan ps vételt, ne féljen megosztani velem. Cserébe törlöm a figyelmezteteseit szokás szerint.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
PS 4 pro van báttyámnak,texasban él de eddig ment faszan a gran turismo egymas ellen.
Most ket napja ledobalja a szerver barmilyen online jatekrol,de pl a youtube megy.
Net van neki porog a facetime stb...
Volt valakinek mar hasonlo es ha igen esetleg valami tipp?
Mi arra is gondoltunk hogy a szerver szarakszik mert volt 120jelentes a mai nap folyaman
Most ket napja ledobalja a szerver barmilyen online jatekrol,de pl a youtube megy.
Net van neki porog a facetime stb...
Volt valakinek mar hasonlo es ha igen esetleg valami tipp?
Mi arra is gondoltunk hogy a szerver szarakszik mert volt 120jelentes a mai nap folyaman
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hosszas huzavona után kiadtak egy Kobe kártyát, utolsó meccsét tükrözik a statjai.
Ami ok, csak röhej, hogy közben Tacko Fall 99-es, fullos triplával.
Ami ok, csak röhej, hogy közben Tacko Fall 99-es, fullos triplával.
- nmate
Mondjuk myteam annyiból jó, hogy te állítod össze a kis csapatodat, azokkal akiknek érzed a releaset.ziro4vr írta: Azok ellen remélem kapok egy 99 Muggsy Boguest.![]()
Amúgy asszem te mondtad hogy kevésbé arkade mint a fifa és jogos, de azokat a kurva release-eket nem érzem csak 10/2 embernél kb.![]()
Ruby játékosok között vannak egész jók, amikkel cpu ellen bőségesen lehet boldogulni, egy Rosezal kezdesz mondjuk és akkor Rose - Jordan (ruby) - James (ruby) - Jeff Green (ruby) - Shaq (amy) kártákkal (kb 5000 mt ha leszűrsz ezeknél a legolcsóbbakra) már a dominationben lehet csapatni, ott jön egy rakás kontrakt, költeni sem kell mt-t szerződésekre.
Cipőket meg mindig el kell adni, szar sem érnek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azok ellen remélem kapok egy 99 Muggsy Boguest.
Amúgy asszem te mondtad hogy kevésbé arkade mint a fifa és jogos, de azokat a kurva release-eket nem érzem csak 10/2 embernél kb.
Amúgy asszem te mondtad hogy kevésbé arkade mint a fifa és jogos, de azokat a kurva release-eket nem érzem csak 10/2 embernél kb.
Nem illik.
- nmate
Majd amikor egy 99-es Tacko Fallba futsz bele...ziro4vr írta: Playekkel az a bajom, hogy az átlag ellenfelektől max egy pick&roll jön ki, de inkább az sem, csak az op emberükkel kamikaze futás..én meg ott playezzek?![]()
Btw, belenéztem ebbe a myteam-be, jött egy 90es Tony Snell..mi a fasz.![]()
Ja, vannak ilyenek, akik megveszik Giannist és rohangálnak vele fel-alá, ez a skillset. Egy-két meccs után meg lehet tanulni ezeket levédekezni, főként off-ball defenset kell nekik adni, meg egy jó védőt, aztán szenvedjen vele superstar difficultyn
- ziro4vr
Playekkel az a bajom, hogy az átlag ellenfelektől max egy pick&roll jön ki, de inkább az sem, csak az op emberükkel kamikaze futás..én meg ott playezzek?
Btw, belenéztem ebbe a myteam-be, jött egy 90es Tony Snell..mi a fasz.
Btw, belenéztem ebbe a myteam-be, jött egy 90es Tony Snell..mi a fasz.
Nem illik.
- nmate
Ja, offline kell megszokni előbb. Playeket futtatni, bekapcsolni coach settingsben, hogy fullba mutassa mit csinálj. Spurs playbook, fist 91 side + Giannis = winziro4vr írta:Kössz, hát nem tudom. Online próbálgattam a csapatokat, se Harden se Curry se Young..egyikkel se tudtam triplát dobni, a jó öreg Lakerssel tudok normálisan játszani csak, nem tudom ez nekem való e.nmate írta:
Ja, fut szerű. Pakkokat lehet nyitni, gyűjteni myteam pontokat meg tokeneket offline meccseken / challengeken. Van 3v3 is offline / online.
Elején lehetetlen online nyomni, mindenki elver, elég sokat kell grindolni, mire lesz normális játékosod, vagy fizetni virtual currencyért amiből pakkot vehetsz![]()
![]()
- ziro4vr
Kössz, hát nem tudom. Online próbálgattam a csapatokat, se Harden se Curry se Young..egyikkel se tudtam triplát dobni, a jó öreg Lakerssel tudok normálisan játszani csak, nem tudom ez nekem való e.nmate írta:Ja, fut szerű. Pakkokat lehet nyitni, gyűjteni myteam pontokat meg tokeneket offline meccseken / challengeken. Van 3v3 is offline / online.ziro4vr írta: Ez ilyen FUT szerű cucc? Én eddig csak sima online meccseket toltam, ott mondjuk bejön ez a tier rendszer.
Elején lehetetlen online nyomni, mindenki elver, elég sokat kell grindolni, mire lesz normális játékosod, vagy fizetni virtual currencyért amiből pakkot vehetsz![]()
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köszi, figyelem majd ezt is, most csak új van neki elvileg.Galacticos írta:Gamertech, lehet online is de inkabb hivd fel oket elotte.Realista24 írta: Ja, jó. Tippeket úgy értettem, hogy hol tudok jó áron gyárit venniBocsi.
Jófogáson láttam párat, illetve hardveraprón is, de ott a többség még csak nem is válaszol...![]()
Köszi, fb-ot csekkolom még.
Nekem talalt serult csomagolasu gyarit igy zacskoban kaptam doboz helyett es -40%.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Gamertech, lehet online is de inkabb hivd fel oket elotte.Realista24 írta: Ja, jó. Tippeket úgy értettem, hogy hol tudok jó áron gyárit venniBocsi.
Jófogáson láttam párat, illetve hardveraprón is, de ott a többség még csak nem is válaszol...![]()
Nekem talalt serult csomagolasu gyarit igy zacskoban kaptam doboz helyett es -40%.
- nmate
Ja, fut szerű. Pakkokat lehet nyitni, gyűjteni myteam pontokat meg tokeneket offline meccseken / challengeken. Van 3v3 is offline / online.ziro4vr írta: Ez ilyen FUT szerű cucc? Én eddig csak sima online meccseket toltam, ott mondjuk bejön ez a tier rendszer.
Elején lehetetlen online nyomni, mindenki elver, elég sokat kell grindolni, mire lesz normális játékosod, vagy fizetni virtual currencyért amiből pakkot vehetsz
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, jó. Tippeket úgy értettem, hogy hol tudok jó áron gyárit venni
Bocsi.
Jófogáson láttam párat, illetve hardveraprón is, de ott a többség még csak nem is válaszol...
Jófogáson láttam párat, illetve hardveraprón is, de ott a többség még csak nem is válaszol...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta: Kéne mégegy kontroller one s hez.
Nem akarok gyárit horror áron, tippek?
Gyari
Haverom vett szinten masolatot, be sem kapcsolt...
Ha sporolni akarsz mindenkepp akkor hasznaltan lehet venni/talalni jo aron.
En is ugy vettem,mukodik faszan.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem pedig azt vegyélRealista24 írta: Kéne mégegy kontroller one s hez.
Nem akarok gyárit horror áron, tippek?
Persze tuti vannak jók más gyártóktól, nekem ilyen tapasztalatom volt velük.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Válaszoljatok nekem is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ez ilyen FUT szerű cucc? Én eddig csak sima online meccseket toltam, ott mondjuk bejön ez a tier rendszer.
Nem illik.