OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
hat en is sok termekben egyutt latom a calcium magneziumot, az asvanyi anyag pakkokban meg ugye mindketto benne van.
En teljesen abban a tudatban voltam eddig, hogy segitik egymas felszivodasat.

-
közben voltam bevásárolni és a boltok polcain egy teljesen ugyan ilyen hibákkal rendelkező biotech usa termék jött velem szembe. Viszont ahogy nézem a másik mainstream hely..a skitech terméke se sokkal jobb. Kicsit csalódtam, bár nem lepődtem meg.kierkegaard írta:
Mindenesetre eléggé aljadék az a márka amely kálcium+magnézium kombót egybe adja. Miközben jól ismert, hogy a kettő egymás felszívódását hátráltatja...
Ráadásul tippeljetek milyen hordozóvegyületet tartalmaz a magnéziumuk? Magnézium-oxid...A felszívódás mértéke ugye függ a hordozóvegyületétől.
Szinte semennyire, vagy nagyon rosszul szívódik fel. A multivitaminok nagy részében és az olcsó készítményekben is a magnézium oxidot rakják be. Ráadásul ezt mind 2e ftért LOL.
Közben ugyan ennyiért veszel majdnem fél kiló magnézium-citrát por-t. aminek az egyik legjobb a felszívódása a laktát mellett.
-
Persze, nem arra. Ahhoz inkább a netakadémia vagy a devops a nyerő.Marky írta:
Róluk egész jókat hallottam, bár nem pont 0-ról történő átképzésben utaznak.
Mondjuk netakadémián két hónap múlva lejár az előfizum, szóval elkezdtem lehúzni a jövőben szükséges kurzusokat.

Training360 igazából ami aranybánya még. Kár, hogy nagyon drágák a képzések..így csak épp akkor tudok menni ha a munkáltatóm kifizeti. Mondjuk már ott is businesseltem. Adok máshonnan videót ha te adsz innen amin voltál alapon.

jók ezek az átképzések, feleségem is tudna mesélni mikor youtube-rol tanultam meg burkolni és nekiestem a fürdőnek... mestert még olyan jóízűt nem láttatok nevetni mint a végén akit hívtunk

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szereted csinálni? Jó vagy benne? Ennyi számít.Hege írta: Ez előítélet szerintem, mert az hogy valaki milyen munkát csinál nem feltétlen egyenlő azzal hogy milyet tudna.
Attól még, hogy valaki jó pincér, nem lesz pár hónap alatt egy elfogadható kőműves, ahogy ez fordítva sem működik. Nyilván vannak, akik jobb képességűek, vannak akik kevésbé, de fejlődni mindig lehet.
Amikor mindenki zsebében ott van egy netezésre alkalmas eszköz, tonnányi oktatóanyag van a neten minden témában, akkor nagyon elmaradott környezetben kell élni, hogy valaki a körülményeire foghassa a helyzetét.
Róluk egész jókat hallottam, bár nem pont 0-ról történő átképzésben utaznak.kierkegaard írta: En mondjuk a masterfieldnek talaltam par windows serveres videot. Gyesen, vagy gyeden levo anyukaknak 50%os kedvezmenyt adnak az online kurzusokra.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig van. Egy pincér (csakh maradjunk a példánál) nem biztos hogy a képességek hiánya miatt választja ezt a szakmát, elég sok minden befolyásolja ezt (családi háttér, betegség, ambició...stb), na most egy példán át, én Magyarország egyik bankjánál dolgozom IT területen, de nem egy olyan kollegám van akinél nem egészen értem, hogy dolgozhat még itt, illetve van olyan felszolgáló ismerősöm, aki igen magas képességekkel rendelkezik.Ebben semmilyen lenézés nincs. Én tisztelem azokat, akik képesek napi 10-12 órát talpon lenni és dolgozni. Mindenki azt végezze, amire a képességei alkalmassá teszik. A gond akkor van, amikor ezt összekeverjük és a pénztárosból akarunk kőművest képezni, illetve kőművesből könyvelőt.
Nem minden családtagom irodai dolgozó. Édesapám teherautót vezet ma is Hollandia és Olaszország között, napi 800km-t megy és hetekig egy fülkében alszik. Én képtelen lennék egy hetet is lehúzni ilyen körülmények között, ahogy ő pedig nem tudna programozni.
Azzal hogy egy pincér 40 évesen valszeg nem fog már programozást tanulni még nem is tudnék vitába szállni, de ez nem a képességek miatt van így, hanem sokkal inkább az ambició hiánya miatt. A kettő nagyon más.
Az irodai munkák egy jó nagy százalékához nem szükségeltetik semmi különleges képesség, ami egy pincérben ne lehetne meg és én ezt úgy mondom hogy irodai munkát végzek.
-
En mondjuk a masterfieldnek talaltam par windows serveres videot. Gyesen, vagy gyeden levo anyukaknak 50%os kedvezmenyt adnak az online kurzusokra.
Szoval ha van megfeleltek a kriteriumoknak akkor elfogadom a segitseget.
Szoval ha van megfeleltek a kriteriumoknak akkor elfogadom a segitseget.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De nem is veszik fel aki nem felel meg. Túl szélsőséges példákkal dobálóztok.
Az más kérdés, hogy milyen a felvételi követelményrendszer, valószínűleg enyhült az idők folyamán, egyrészt a kereslet másrészt amiatt is, hogy régen ösztöndíjas rendszerek voltak (kivéve codecool)
Az más kérdés, hogy milyen a felvételi követelményrendszer, valószínűleg enyhült az idők folyamán, egyrészt a kereslet másrészt amiatt is, hogy régen ösztöndíjas rendszerek voltak (kivéve codecool)
-
En markyval ertenek egyet. Nyilvan lehetne hozni minden szakmabol ugyan ilyen kivetelt.
Dolgozo cigany is van de azert ha szembejon veled 6 szekreny az ejszaka ferencvarosban, akkor csak iranyt valtasz.
Biztos van olyan pèk aki letudna doktoralni neurologuskent de nem ez a jellemzo.
Dolgozo cigany is van de azert ha szembejon veled 6 szekreny az ejszaka ferencvarosban, akkor csak iranyt valtasz.
Biztos van olyan pèk aki letudna doktoralni neurologuskent de nem ez a jellemzo.
Marky írta: Ebben semmilyen lenézés nincs. Én tisztelem azokat, akik képesek napi 10-12 órát talpon lenni és dolgozni. Mindenki azt végezze, amire a képességei alkalmassá teszik. A gond akkor van, amikor ezt összekeverjük és a pénztárosból akarunk kőművest képezni, illetve kőművesből könyvelőt.
Nem minden családtagom irodai dolgozó. Édesapám teherautót vezet ma is Hollandia és Olaszország között, napi 800km-t megy és hetekig egy fülkében alszik. Én képtelen lennék egy hetet is lehúzni ilyen körülmények között, ahogy ő pedig nem tudna programozni.
Dehogynem van. Én is pincér vagyok, kitunovel végeztem a mester szakot, a gimnáziumot, és az általánost is. Gyerekkorom óta ezt akartam csinálni, meg se buggyantott víz van az agyam helyen. Ez előítélet szerintem, mert az hogy valaki milyen munkát csinál nem feltétlen egyenlő azzal hogy milyet tudna.
-
Ebben semmilyen lenézés nincs. Én tisztelem azokat, akik képesek napi 10-12 órát talpon lenni és dolgozni. Mindenki azt végezze, amire a képességei alkalmassá teszik. A gond akkor van, amikor ezt összekeverjük és a pénztárosból akarunk kőművest képezni, illetve kőművesből könyvelőt.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Először is azzal kezdeném, hogy veled ellentétben én nem nézem le a pincéreket, mert az ember képessége és foglalkozása sokszor nincs összhangban. Ezen túlmenően, már bocs, de miből veszed hogy főleg pincérek fognak rá jelentkezni?Marky írta: Egy orvos tud tanulni és analitikusan gondolkodni. Nem véletlen, hogy a pincérek felszolgálnak és nem rendszert terveznek.
Egy újabb "felzárkóztató" program, amire ki lehet számlázni pár milliárdot eredménytelenül.
-
A cikk másik fele arról szól, hogy be kéne vezetni a digitalizációba a munkavállalókat, de ez addig nem fog menni, amíg nincs konkrét elvárás ezzel kapcsolatban. Egy random dolgozónak a számítógépezés egyenlő a Facebook-MindenegybenBlog pásztázásával.
A cégeknek kellene fejlődni.
Mondok egy példát: vidéki pizzéria, leszerződik a Netpincérrel, szóval a Netpincéren keresztül tudsz rendelni. Te annyit látsz, hogy milyen modern ez a vállalkozás, mert nem kell szóba állni senkivel, pár kattintás és megvagy. Mi történik náluk? A Netpincér küldi az értesítést a rendelésről, ami a pizzériánál egy közös mobilra érkezik meg, amit nem néz senki! Nincs egy integrált rendszerük, amin valós időben láthatnák a rendeléseket, szóval a Netpincéres rendelések teljesítése csúszik 20-30 perccel.
Öcsém megkérdezte őket, mint futár, hogy nem -e kellene nekik egy kis szoftver, amin legalább látnák egy közös monitoron a bejövő rendelést és adna valamilyen hangjelzést, hogy a dohányzó diszpécser is észrevegye, de a válasz a szokásos volt...
A cégeknek kellene fejlődni.
Mondok egy példát: vidéki pizzéria, leszerződik a Netpincérrel, szóval a Netpincéren keresztül tudsz rendelni. Te annyit látsz, hogy milyen modern ez a vállalkozás, mert nem kell szóba állni senkivel, pár kattintás és megvagy. Mi történik náluk? A Netpincér küldi az értesítést a rendelésről, ami a pizzériánál egy közös mobilra érkezik meg, amit nem néz senki! Nincs egy integrált rendszerük, amin valós időben láthatnák a rendeléseket, szóval a Netpincéres rendelések teljesítése csúszik 20-30 perccel.
Öcsém megkérdezte őket, mint futár, hogy nem -e kellene nekik egy kis szoftver, amin legalább látnák egy közös monitoron a bejövő rendelést és adna valamilyen hangjelzést, hogy a dohányzó diszpécser is észrevegye, de a válasz a szokásos volt...
- nmate
De legalabb a cikket olvasnatok elMarky írta: Egy orvos tud tanulni és analitikusan gondolkodni. Nem véletlen, hogy a pincérek felszolgálnak és nem rendszert terveznek.
Egy újabb "felzárkóztató" program, amire ki lehet számlázni pár milliárdot eredménytelenül.
-
Egy orvos tud tanulni és analitikusan gondolkodni. Nem véletlen, hogy a pincérek felszolgálnak és nem rendszert terveznek.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Sose lehet tudni, egyik kollégám 55 évesen lett villamosmérnök, mert megunta a sebész szakmát. Tesóm szakácsból lett először villanyszerelő, majd ÉV felülvizsgáló.
De annak is jó ez aki régóta tervezte az IT szakmát, csak hiányzott neki egy kis lökés...
De annak is jó ez aki régóta tervezte az IT szakmát, csak hiányzott neki egy kis lökés...
- nmate
Sierra írta:El tudom képzelni ahogy egy 40 éves ex-pincér elkezdi tanulni a programozást.El Sie7e írta: https://index.hu/gazdasag/2020/04/14/pr ... tamogatas/
Codecool greenfox
Nemrég volt téma![]()

El tudom képzelni ahogy egy 40 éves ex-pincér elkezdi tanulni a programozást.El Sie7e írta: https://index.hu/gazdasag/2020/04/14/pr ... tamogatas/
Codecool greenfox
Nemrég volt téma

Gődényhez meg annyit, hogy régebben sem értettem, hogy lehet ennek diplomája, a doktori címről nem is beszélve. 2 értelmes mondatot nem tud egymás után összerakni, meg lehet nézni azt a két """szakértő""" elemzős videóját, nagyon gázos. Meg egy doktori titulus mellé az ember vhogy nem egy hegyomlás kopasz, széttetovált embert képzel el.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker