Szerintem az a legegyszerűbb, ha Port.hu, aztán amit ott írnak. Így egységes lesz, és nem lesz belőle probléma.Tádám írta:Jó ötlet. Csak pl. amit én hozni akarok, azt drámának írják, de szerintem nem az. Mi alapján döntjük el, hogy mi micsoda?
Mert van egy besorolás, de ha az faszság, akkor minek, vagy kinek hiszünk?

Madridom Filmklub
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Madridom Filmklub
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Jó ötlet. Csak pl. amit én hozni akarok, azt drámának írják, de szerintem nem az. Mi alapján döntjük el, hogy mi micsoda?

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
nekem is tetszik az ötlet, már csak azért is mert ugye az enyém
nekem nincs semmi bajom a drámákkal, de ahogy látom sokan vannak ugy h már durván unják h 12 filmből 9 dráma. amennyire ismerem a közeget talán realistahuni az egyetlen aki minden mást utál
mondjuk vígjátékot én sem nagyon csípem, a régi filmeket meg főleg nem, de a többi jöhet.
amitől félek, hogy mondjuk pl scifiből azért elég nehéz lesz olyat ajánlani ami jó és még nem látták sokan (nekem most perpill egy sem jut eszembe, de horrorral is így vagyok
)
szóval ilyen szempontból kicsit félek a dologtól. talán inkább arra kellene rávenni a népet, hogy aki 2-3 filmben is gondolkodik ajánlás terén, és van közte nem dráma, az inkább azt vállalja be, még ugy is h borítékolható h nem fog jó pontokat kapni (lásd az én utobbi ajanlasom)

nekem nincs semmi bajom a drámákkal, de ahogy látom sokan vannak ugy h már durván unják h 12 filmből 9 dráma. amennyire ismerem a közeget talán realistahuni az egyetlen aki minden mást utál

mondjuk vígjátékot én sem nagyon csípem, a régi filmeket meg főleg nem, de a többi jöhet.
amitől félek, hogy mondjuk pl scifiből azért elég nehéz lesz olyat ajánlani ami jó és még nem látták sokan (nekem most perpill egy sem jut eszembe, de horrorral is így vagyok

szóval ilyen szempontból kicsit félek a dologtól. talán inkább arra kellene rávenni a népet, hogy aki 2-3 filmben is gondolkodik ajánlás terén, és van közte nem dráma, az inkább azt vállalja be, még ugy is h borítékolható h nem fog jó pontokat kapni (lásd az én utobbi ajanlasom)

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Már tudom hogy oldom meg. Olyan 60-as évek előtt készült, II. vh korában játszódó művészi gengszter-thrillert hozok, ami eléggé drámai ahhoz, hogy az imdb besorolja kriminek, akciónak és vígjátéknak is.

Jelentkezési sorrendre gondoltam, + lordgabi kezdene.
De most ezt úgy mondod, mintha a thriller olyan gyakori lenne filmklubbos körökben.
De most ezt úgy mondod, mintha a thriller olyan gyakori lenne filmklubbos körökben.

- Santi
De ez gondolom nem aki kapja marja módon menne. Milyen sorrendben? Valahogy úgy, hogy az előző kör győztese választ a mittomén 30 lehetőségból, aztán aki a legtöbb szavazattal lett ajánló az választ a megmaradt 28-ból lehetőségból, utána a következő legtöbb szavazatos a 26-ból és így tovább? És ha én utolsóként jutok be és thrillerrel készülnék, de előttem elvitték az összes thrillert akkor beszoptam?Faust írta:Megvan a tizeniksz ajánló, plusz a legalább 3x annyi választási lehetőség. Fószt aszongya, hogy ő elvisz 1 horrort és 1 thrillert a 2-2-ből, marad 1-1. Remy aszongya hogy ő elvisz egy drámát és egy scifit a 4-2-ből, marad 3-1. Erre betoppan Pipita, hogy ő akkor elviszi a maradék egy thrillert, mellé pedig egy gengszerfilmet, marad 0-0. És ez így végig amíg mindenki el nem visz kettőt - ami nem kötelező, ha tudod, mit szeretnél ajánlani!
Szóljál ha hülyeségeket beszélek és még mindig nem sikerült megértenem.

Megszavazzuk, csak akkor konkretizálódik. Amúgy meg nem értem, mit nem lehet érteni rajta.
Megvan a tizeniksz ajánló, plusz a legalább 3x annyi választási lehetőség. Fószt aszongya, hogy ő elvisz 1 horrort és 1 thrillert a 2-2-ből, marad 1-1. Remy aszongya hogy ő elvisz egy drámát és egy scifit a 4-2-ből, marad 3-1. Erre betoppan Pipita, hogy ő akkor elviszi a maradék egy thrillert, mellé pedig egy gengszerfilmet, marad 0-0. És ez így végig amíg mindenki el nem visz kettőt - ami nem kötelező, ha tudod, mit szeretnél ajánlani!
Mivel háromszor annyi választási lehetőség lesz, mint ajánló, szerintem mindenki megtalálja majd a saját számítását, kivéve persze ha elfogy a dráma.
Aztán ha mindenki megvan, megkérdezem, hogy ki tudná elkezdeni a kört, esetleg ki tudná a második hetet vinni, a többi pedig már úgy oszlik el, hogy egészséges mértékben legyenek a műfajok. A döntés után 1-2 héttel kezdődne a turnus, ergo mindenkinek lenne ideje gondolkodni. Amúgy meg nyilván mindenki a szívéhez közelebb álló zsánert választana, amiből könnyebb számára választani - akinek ez korlátozás, azzal valami baj van. Javarészt még mindig az ajánlók hozzáállásán múlna, mennyire lesz változatos a kör.
Szerintem teljesen érthető, és járható, egy próbát mindenképpen megér. Ezt, amit most írtam, mindenkinek elküldöm PÜ-ben, amire várok egy igen/nem választ (nem írom ki direkt szavazásra a sok agyatlan fasztroll miatt). Amíg nem válaszol mindenki, nem hirdetek eredményt, kivéve, ha nagyon durván kileng valamelyik irányba a dolog. Nem lesz semmi harag, ha leszavazzátok, ez csupán egy feltevés, egy lehetőség, amit kipróbálhatunk.

Megvan a tizeniksz ajánló, plusz a legalább 3x annyi választási lehetőség. Fószt aszongya, hogy ő elvisz 1 horrort és 1 thrillert a 2-2-ből, marad 1-1. Remy aszongya hogy ő elvisz egy drámát és egy scifit a 4-2-ből, marad 3-1. Erre betoppan Pipita, hogy ő akkor elviszi a maradék egy thrillert, mellé pedig egy gengszerfilmet, marad 0-0. És ez így végig amíg mindenki el nem visz kettőt - ami nem kötelező, ha tudod, mit szeretnél ajánlani!
Mivel háromszor annyi választási lehetőség lesz, mint ajánló, szerintem mindenki megtalálja majd a saját számítását, kivéve persze ha elfogy a dráma.

Szerintem teljesen érthető, és járható, egy próbát mindenképpen megér. Ezt, amit most írtam, mindenkinek elküldöm PÜ-ben, amire várok egy igen/nem választ (nem írom ki direkt szavazásra a sok agyatlan fasztroll miatt). Amíg nem válaszol mindenki, nem hirdetek eredményt, kivéve, ha nagyon durván kileng valamelyik irányba a dolog. Nem lesz semmi harag, ha leszavazzátok, ez csupán egy feltevés, egy lehetőség, amit kipróbálhatunk.
- Santi
Mivel már látom, hogy úgyis ez lesz, akkor konkretizáld már légyszÍves Faust hogy is fog ez kinézni a gyakorlatban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én tudomFaust írta:Plusz nyilván megkérdeznék mindenkit, hogy ki tudja már, mit fog ajánlani, és azok kerülnének előre...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Plusz nyilván megkérdeznék mindenkit, hogy ki tudja már, mit fog ajánlani, és azok kerülnének előre...
- Remy
- Kapcsolat:
Ha minden igaz Okt. 31-én kezdünk. Ez két hét. Addig szerintem ki lehet találni, hogy mit szeretne ajánlani az, aki jelentkezett ajánlónak.Santi írta:Ez abban az esetben nem működik, ha az ajánló a turnus elején még nem tudja mit akar ajánlani.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Santi
Ez abban az esetben nem működik, ha az ajánló a turnus elején még nem tudja mit akar ajánlani.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nekem mindegy, nem szólok bele, nem érint közvetlen közelről a dolog

"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Teljes mértékben támogatom, így ahogy leírtad.
Ezért gondoltam arra, hogy lenne mondjuk egy ilyen táblázat:
- 4 dráma
- 4 thriller
- 2 horror
- 2 sci-fi
- 2 akció
- 2 vígjáték
- 2 háborús
- 2 krimi
- 2 régi (1960, vagy korábbi)
- 2 bekategorizálhatatlan
- 1 gengszter
- 1 művész
Stbstbstb. Minden ajánló választhatna fejenként kettőt, teljesen nyilvánosan. Ez ugye 12 ajánlónál 24 műfajt jelent, kb 30 választható zsánerre kellene feltornázni az opciókat, hogy legyen mozgásterünk. Miután mindenki kiválasztotta a magáét, úgy megcsinálnám a sorrendet, hogy ne legyen 4 dráma zsinórban, hanem egészségesen elosztva, a lehetőségek szerint. Elméletben működőképes modellnek tűnik számomra. Aki pedig csak drámázni akar, annak ajánlom az imdb top 100 drama listákat...
- 4 dráma
- 4 thriller
- 2 horror
- 2 sci-fi
- 2 akció
- 2 vígjáték
- 2 háborús
- 2 krimi
- 2 régi (1960, vagy korábbi)
- 2 bekategorizálhatatlan
- 1 gengszter
- 1 művész
Stbstbstb. Minden ajánló választhatna fejenként kettőt, teljesen nyilvánosan. Ez ugye 12 ajánlónál 24 műfajt jelent, kb 30 választható zsánerre kellene feltornázni az opciókat, hogy legyen mozgásterünk. Miután mindenki kiválasztotta a magáét, úgy megcsinálnám a sorrendet, hogy ne legyen 4 dráma zsinórban, hanem egészségesen elosztva, a lehetőségek szerint. Elméletben működőképes modellnek tűnik számomra. Aki pedig csak drámázni akar, annak ajánlom az imdb top 100 drama listákat...
- nmate
Ajánlás sorrendjében. Miután ellőtték a drámát, más nem hozhat. Ja, és egymás utáni két héten sem lehet ugyan olyan műfajú.
Nekem ennyi megfelelne.
Nekem ennyi megfelelne.
- Remy
- Kapcsolat:
Nekem nagyon úgy jön le, hogy a legtöbb ember a dráma miatt akarna újítást a filmklubban. Szerintem ehhez elég lenne csak azt a műfajt lecsökkenteni, úgy hogy max 2 lehet. Miután megvannak az ajánlók, az első két önkéntes jelentkező tolhatja be a drámát. A többieknek meg mást kell hozni.nmate írta:Én benne vagyok egy kis megkötésben, jó lenne, ha kevesebb dráma jönne. Szóval +1.
Hmm?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Én benne vagyok egy kis megkötésben, jó lenne, ha kevesebb dráma jönne. Szóval +1.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát elég vegyes karrierem volt, volt hogy fel kellett adnom stb, kirúgtak, de visszatértem
stb, alapembernek mondom magam, még ha nem is a megbízhatóak közül.

"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én is őstag vagyok.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!