Ez mennyire jóP. Krisz írta: Gotham első évaddal kínozzák a terroristákat Guantanamoban.

Raisen meg... Végre beindult, gondolom mennyire

Gotham, Arrow, Flash... Jajj mennyi szemetet néztünk régen

Jöhetne top5-10 legszarabb sorozat listák.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 15., szerda 7:12
Ez mennyire jóP. Krisz írta: Gotham első évaddal kínozzák a terroristákat Guantanamoban.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. április 14., kedd 22:36
Szerintem beindult az. 1-4ig szinkronnal néztem, de az 5.hez csak nem jött, úgyhogy fogtam a feliratos verziót, és azt választottamh3x0r írta:A jo oreg Gotham._Bushido_ írta:
- Gotham esetleg? Nemrég néztem végig az uccsó évadot is, korrekt sorozat volt. Sok Batman főgonosz kapott háttérstoryt.Emlekszem, anno hamesz mindegyik resz utan beirta, hogy na majd a kovetkezoben hogy beindul.
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. április 14., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. április 14., kedd 22:10
A jo oreg Gotham._Bushido_ írta:- Gotham esetleg? Nemrég néztem végig az uccsó évadot is, korrekt sorozat volt. Sok Batman főgonosz kapott háttérstoryt.pheco írta: Kepregeny sorozatok kozul melyiket erdemes megnezni? Punisher es Daredevil amiket kineztem. Melyik a porgosebb? Vagy van ezeknel jobb?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. április 14., kedd 21:14
- Gotham esetleg? Nemrég néztem végig az uccsó évadot is, korrekt sorozat volt. Sok Batman főgonosz kapott háttérstoryt.pheco írta: Kepregeny sorozatok kozul melyiket erdemes megnezni? Punisher es Daredevil amiket kineztem. Melyik a porgosebb? Vagy van ezeknel jobb?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. április 14., kedd 20:04
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. április 14., kedd 19:51
Szerintem ezzel kezdődött a sorozatos karrierem.Sierra írta:Ha szereted a II. VH tematikát, akkor minisorozatból a Band of Brothers semmiképp ne hagyd, elképesztően profi.Tádám írta: Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. április 14., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2020. április 14., kedd 17:29
Bald and Bankrupt, számomra ő a legjobb cucc most ott.'shutterisland írta: az off-ban jobb helyen lenne, de azt meghagynam az aktualitasoknak.
szoval ti milyen youtubereket ismertek/kovettek akiket esetleg erdemes hallgatni/nezni ?
nem kifejezetten a legmainstreamebbekre gondolok, de nem is feltetlen a herby, rugos beke vagy czibok laci vonalra.
de persze barmi johet, ami erdekes es/vagy szorakoztato is egyben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 14., kedd 17:20
GomorraTádám írta: Köszi srácok.![]()
Az alapok nagyjából megvoltak persze, BrBa, Narcos stb., de igen a Mindhunter, True detective vonal is, de a Dark és Stranger things irány is, ahogy a GOT, Witcher is.
Szóval mindenevő vagyok.![]()
Érdekes, hogy a Sons of anarchy-ra sosem vitt rá a lélek és Mr. Robotba sem "mertem" belekezdeni, pedig tudom persze, hogy alapok lennének... De eljön az idejük.
Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. április 14., kedd 17:13
Ha szereted a II. VH tematikát, akkor minisorozatból a Band of Brothers semmiképp ne hagyd, elképesztően profi.Tádám írta: Lehet nézelődöm még a minisorozatok közül, amiket korabban írtak páran
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. április 14., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. április 14., kedd 14:51
Sons of Anarchy-t nekem is sokan mondták már. Sztem kezd el azt.Tádám írta: ilyen szinten?Nehéz megfelelni ilyen parádés anyagok után
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. április 14., kedd 14:47
Deadwood meg a West Wing is idetartozik nálam. Western cuccokat nem sokan szeretik, szóval kihagyják a Deadwood-ot. A West Wing meg ugye politikai sorozat, ami ráadásul nagyon hosszú, szóval az is kimarad sokaknál.nmate írta: Utopia, Mr Robot, Newsroom, Mindhunter, ezek mind olyanok amik legmagasabb szinten vannak és méltatlanul keveset beszélnek (beszéltek) róluk.
Szerencsére elég nehéz kifogyni azért.
+guilty pleasure ajánlás: Daybreak
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 14., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 14., kedd 14:16
Sons of Anarchyt most fejeztem be.Tádám írta: Erős volt ez a húsvét.
Vég a Peaky Blindersnek.. most várhatok rá ki tudja meddig, és ledaráltam az új La casa de Papelt is.![]()
Nálam mindkettő topsorozat, mindkettőt imádom, szerintem mindkettő zseniális volt.
A Better call Saul még talán 2 rész, aztán jön a teljes sivárság sorozatok terén.
Lassan ideje találni valami újat, de nagyon magasan a léc ezzel a hárommal.![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. április 14., kedd 13:45
ilyen szinten?Sierra írta:Szerencsére van bőven választékTádám írta: Lassan ideje találni valami újat, de nagyon magasan a léc ezzel a hárommal.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. április 14., kedd 13:39
Szerencsére van bőven választékTádám írta: Lassan ideje találni valami újat, de nagyon magasan a léc ezzel a hárommal.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2020. április 14., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. április 14., kedd 0:11
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem