heccsat írta:Nem nagyon szoktam írni, de azért ekkora marhaságokat ne írjunk már. Ha egy befektetés nettó jelenértéke pozitív, teljesen mindegy mennyibe kerül a forrás bevonása (természetesen a legnagyobb ilyen tulajdonsággal (NPV) rendelkezőt kell választani). Amelyik vállalat nem használja ki az alacsony kamatlábú forrásbevonási opciókat az nem is fog soha maximumon funkcionálni. Ahol nincsenek tartozások, ott nincsenek a lehetőségek kihasználva.Mr. Bidé írta:Ami jól működik nem termel adósságot ilyen egyszerű!!! Részemről is lezárva a vita.

Kommentáld a híreket
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Nem nagyon szoktam írni, de azért ekkora marhaságokat ne írjunk már. Ha egy befektetés nettó jelenértéke pozitív, teljesen mindegy mennyibe kerül a forrás bevonása (természetesen a legnagyobb ilyen tulajdonsággal rendelkezőt kell választani). Amelyik vállalat nem használja ki az alacsony kamatlábú forrásbevonási lehetőségeket az nem is fog soha maximumon funkcionálni. Ahol nincsenek tartozások ott nincsenek a lehetőségek kihasználva.Mr. Bidé írta:Ami jól működik nem termel adósságot ilyen egyszerű!!! Részemről is lezárva a vita.
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Mr. Bidé
- Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
- Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.
Ami jól működik nem termel adósságot ilyen egyszerű!!! Részemről is lezárva a vita.Wertz írta:Tehát szerinted csak akkor működik jól egy klub, vállalat vagy bármi más gazdaságilag, ha nincs adóssága?Mr. Bidé írta: A lényeg az (szerintem) mekkora az adósság mert gondolom az nem azért halmozódott fel mert olyan faszán gazdálkodtak. És itt nem csak a Madridról beszélek hanem az én kedvenc csapatomról is.
Ha igen, akkor a részemről lezártnak tekintem ezt a témát.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez az özilezés,a mindennapos özil felfújás is egyet igazolt nekem.....hogy ez szinte kizárólag a realnak szól....semmi köze hozzá özilnek.
Ha mi vettük volna 50ért arsenaltól,már kicsináltak volna.....de drága lenne,és de nem tudna ennyit azt ugye tudja mindenki.
Nevetséges ez az egész,és annyira olcsó.....annyira pitik ezek,és azt hiszik ezeket nem látjuk át.
Vicc.
Ha mi vettük volna 50ért arsenaltól,már kicsináltak volna.....de drága lenne,és de nem tudna ennyit azt ugye tudja mindenki.
Nevetséges ez az egész,és annyira olcsó.....annyira pitik ezek,és azt hiszik ezeket nem látjuk át.
Vicc.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
csak járnánk már ottképzeljétek mi lesz ha majd a nyáron eladjuk khedirát ..
ő lesz a világ legjobb vkp-a

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mé' hát nem az???képzeljétek mi lesz ha majd a nyáron eladjuk khedirát ..

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- h3x0r
Ezt en is tamogatomGerr90 írta:Nem kell elképzelnem, én tökéletesen tisztában vagyok vele, mi lesz ha majd nyáron eladjuk Khedirát?!csabi* írta:képzeljétek mi lesz ha majd a nyáron eladjuk khedirát ..
Részemről mocsok nagy ivászat!

-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Nem kell elképzelnem, én tökéletesen tisztában vagyok vele, mi lesz ha majd nyáron eladjuk Khedirát?!csabi* írta:képzeljétek mi lesz ha majd a nyáron eladjuk khedirát ..
Részemről mocsok nagy ivászat!

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én vállalom a kockázatotcsabi* írta:képzeljétek mi lesz ha majd a nyáron eladjuk khedirát ..

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
képzeljétek mi lesz ha majd a nyáron eladjuk khedirát ..

Ennyit tesz, ha valaki eligazol a Realból. Ha mi vettük volna meg 45 millióért, akkor meg úgy leszólnák, mint Balet
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
- morientes
Mondjuk ez a két csapat elég patinás,BL-t nyert anno mindkettő (a porto nem is olyan régen,Mouval),szal nyilván azt gondolhatják a gazdagabb csapatok,(és joggal),hogy innen minőséget kapnak a pénzükért.És már megint 40m euró. 27 évesen ez egy teljesen irreális összeg szerintem. A Porto és a Benfica marketingesei valamit elképesztően tudnak. Nagyon fasza kis támadó, de komolyan? Mit tett le ez a két (amúgy tök rokonszenves) csapat az asztalra, hogy az összes játékosukat aranyárban adják-veszik?
A másik,ezek a játékosok csapatuk húzóemberei álltalában,(J.Martinez,J.Rodriguez,O.Cardozo pl) és ezek a futballisták máshol se nagyon sülnek be.
De nem is az a megdöbbentő,hogy mennyiért adják,hanem inkább az,hogy mennyiért veszik ezeket a labdarugókat.Amit nagyon tudnak,az az hogy éles szemmel szűrik ki a nagy tehetségeket a világban,megveszik apróért,és aztán,csillagászati áron adjàk tovább,de úgy,hogy ezek az arcok simán topjátékosként érnek be.
Valahogy úgy lehetnek vele,hogy na akkor xy ennyi,ha nem kell,az se baj,mert akkor marad nálunk,a két klub ugyanis rendre szerepel a BL-be,ahol ilyen játékosok elkelnek bizony.De mindig van kérő,pláne mióta orosz meg arab milliárdosok hobbija lett a foci...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
És már megint 40m euró. 27 évesen ez egy teljesen irreális összeg szerintem. A Porto és a Benfica marketingesei valamit elképesztően tudnak. Nagyon fasza kis támadó, de komolyan? Mit tett le ez a két (amúgy tök rokonszenves) csapat az asztalra, hogy az összes játékosukat aranyárban adják-veszik?Jackson Martinez
Tehát szerinted csak akkor működik jól egy klub, vállalat vagy bármi más gazdaságilag, ha nincs adóssága?Mr. Bidé írta: A lényeg az (szerintem) mekkora az adósság mert gondolom az nem azért halmozódott fel mert olyan faszán gazdálkodtak. És itt nem csak a Madridról beszélek hanem az én kedvenc csapatomról is.
Ha igen, akkor a részemről lezártnak tekintem ezt a témát.
- morientes
Egyébként igaz,ha jól emlékszem,talán az AS vagy a Punto szellőztetett meg egy nyilatkozatot,miszerint egy kulcsjátékos távozik majd a Realbol,olyan 40-50 millioert,feltehetően angliába.Ez nem sokkal az Özil transferr előtt vokt.Mindenki Di Maria/MU házasságot sejtett,aztán jött a meglepetés...Benne volt a levegőben.
A nyár eleje óta mentek a fizetésemelésért Mustafáék, nem kapták meg, ezután rögtön ajánlatokkal fenyegetőzött, nem túl okos gondolat, ha Pérez ül a másik oldalon.
Khedira...érdekes hogy morgolódik,tőle nem megszokott ez,de hátha tényleg menni akar,adná az isten...

Toky:kiváló prezentácio,minden szavát adom,és minden szavával egyet értek...kiválóan meg van fogalmazva a lényeg,grat.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
h3x0r írta:En nem is azt mondanam hogy bonyolult volt, hanem inkabb varatlan. Higuainrol, Balerol , Cavanirol vagy Neymarrol honapokon keresztul jottek a hirek, hogy hova mennek, mennyiert, mig az egesz Ozil transzfer par nap alatt zajlott le es a legtobb embert meglepeteskent ert. Persze, lehet mondani hogy egy 90 millas Bale transzfer utan teljesen logikus volt Ozil eladasa, de akkor is ugy a csapatunk tagja mint mindenki mast a szakmaban meglepeteskent ert a transzfer.
Nem tudom a belső részleteket, de nekem az jött le hogy özil NAGY HAVER volt az öltözőben....lehet ez is hozzájárult, mert a HAVERT megvédem jobban.....kerül amibe kerül. Ilyen az ember.
-
Toky:
Köszi az írást...brutál....mindenkinek ajánlom.Főleg azoknak akiknek kétségeik vannak afelől, hogy ezek a pötsök csak önreklámok és real leszólások, nem igazi komoly vélemények.
Amikor elkezdtem olvasni, a felénél már érezhető volt hogy az ellenszenv szól belőle, nem a szakmaiság......egy rossz ratyi.
Köszi az írást...brutál....mindenkinek ajánlom.Főleg azoknak akiknek kétségeik vannak afelől, hogy ezek a pötsök csak önreklámok és real leszólások, nem igazi komoly vélemények.
Amikor elkezdtem olvasni, a felénél már érezhető volt hogy az ellenszenv szól belőle, nem a szakmaiság......egy rossz ratyi.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Grat nekik. Úgy szaladna át minden csapat a kp-n, mint a huzat. Lehet átvariálni 4-2-3-1be vagy 4-3-3ba, de szerintem a Xabi-Modric páros gyenge középre védekezésben.Realista24 írta:Marca olvasói ezt nyomatnák! 100ezer szavazat!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5669_n.jpg
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marca olvasói ezt nyomatnák! 100ezer szavazat!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema