Zsombor írta:Laptop nem érdekel? Ismerek egy figurát, kihagyhatatlan ajánlatai vannak.mocsok írta: Ha valaki lat valami kihagyhatatlan ps vételt, ne féljen megosztani velem. Cserébe törlöm a figyelmezteteseit szokás szerint.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. április 15., szerda 9:37
Zsombor írta:Laptop nem érdekel? Ismerek egy figurát, kihagyhatatlan ajánlatai vannak.mocsok írta: Ha valaki lat valami kihagyhatatlan ps vételt, ne féljen megosztani velem. Cserébe törlöm a figyelmezteteseit szokás szerint.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. április 15., szerda 9:36
Laptop nem érdekel? Ismerek egy figurát, kihagyhatatlan ajánlatai vannak.mocsok írta: Ha valaki lat valami kihagyhatatlan ps vételt, ne féljen megosztani velem. Cserébe törlöm a figyelmezteteseit szokás szerint.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. április 15., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. április 14., kedd 19:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 13., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 12., vasárnap 10:19
Mondjuk myteam annyiból jó, hogy te állítod össze a kis csapatodat, azokkal akiknek érzed a releaset.ziro4vr írta: Azok ellen remélem kapok egy 99 Muggsy Boguest.![]()
Amúgy asszem te mondtad hogy kevésbé arkade mint a fifa és jogos, de azokat a kurva release-eket nem érzem csak 10/2 embernél kb.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 11., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 11., szombat 22:25
Majd amikor egy 99-es Tacko Fallba futsz bele...ziro4vr írta: Playekkel az a bajom, hogy az átlag ellenfelektől max egy pick&roll jön ki, de inkább az sem, csak az op emberükkel kamikaze futás..én meg ott playezzek?![]()
Btw, belenéztem ebbe a myteam-be, jött egy 90es Tony Snell..mi a fasz.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 11., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 11., szombat 13:47
Ja, offline kell megszokni előbb. Playeket futtatni, bekapcsolni coach settingsben, hogy fullba mutassa mit csinálj. Spurs playbook, fist 91 side + Giannis = winziro4vr írta:Kössz, hát nem tudom. Online próbálgattam a csapatokat, se Harden se Curry se Young..egyikkel se tudtam triplát dobni, a jó öreg Lakerssel tudok normálisan játszani csak, nem tudom ez nekem való e.nmate írta:
Ja, fut szerű. Pakkokat lehet nyitni, gyűjteni myteam pontokat meg tokeneket offline meccseken / challengeken. Van 3v3 is offline / online.
Elején lehetetlen online nyomni, mindenki elver, elég sokat kell grindolni, mire lesz normális játékosod, vagy fizetni virtual currencyért amiből pakkot vehetsz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 11., szombat 13:42
Kössz, hát nem tudom. Online próbálgattam a csapatokat, se Harden se Curry se Young..egyikkel se tudtam triplát dobni, a jó öreg Lakerssel tudok normálisan játszani csak, nem tudom ez nekem való e.nmate írta:Ja, fut szerű. Pakkokat lehet nyitni, gyűjteni myteam pontokat meg tokeneket offline meccseken / challengeken. Van 3v3 is offline / online.ziro4vr írta: Ez ilyen FUT szerű cucc? Én eddig csak sima online meccseket toltam, ott mondjuk bejön ez a tier rendszer.
Elején lehetetlen online nyomni, mindenki elver, elég sokat kell grindolni, mire lesz normális játékosod, vagy fizetni virtual currencyért amiből pakkot vehetsz![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 11., szombat 13:36
Köszi, figyelem majd ezt is, most csak új van neki elvileg.Galacticos írta:Gamertech, lehet online is de inkabb hivd fel oket elotte.Realista24 írta: Ja, jó. Tippeket úgy értettem, hogy hol tudok jó áron gyárit venniBocsi.
Jófogáson láttam párat, illetve hardveraprón is, de ott a többség még csak nem is válaszol...![]()
Köszi, fb-ot csekkolom még.
Nekem talalt serult csomagolasu gyarit igy zacskoban kaptam doboz helyett es -40%.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. április 11., szombat 13:30
Gamertech, lehet online is de inkabb hivd fel oket elotte.Realista24 írta: Ja, jó. Tippeket úgy értettem, hogy hol tudok jó áron gyárit venniBocsi.
Jófogáson láttam párat, illetve hardveraprón is, de ott a többség még csak nem is válaszol...![]()
Köszi, fb-ot csekkolom még.
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 11., szombat 13:26
Ja, fut szerű. Pakkokat lehet nyitni, gyűjteni myteam pontokat meg tokeneket offline meccseken / challengeken. Van 3v3 is offline / online.ziro4vr írta: Ez ilyen FUT szerű cucc? Én eddig csak sima online meccseket toltam, ott mondjuk bejön ez a tier rendszer.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 11., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. április 11., szombat 13:03
Realista24 írta: Kéne mégegy kontroller one s hez.
Nem akarok gyárit horror áron, tippek?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 11., szombat 13:01
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. április 11., szombat 12:57
Szerintem pedig azt vegyélRealista24 írta: Kéne mégegy kontroller one s hez.
Nem akarok gyárit horror áron, tippek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 11., szombat 12:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 11., szombat 12:39
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem