Most gondolj bele. Potenciális vírushordozó vagy és odamész nem érintettekhez. Persze, hogy ők is lakat alá lesznek téve.Hege írta:'shutterisland írta:
nagyon ritkitjak a jaratokat, szoval ha mar megvettetek a jegyet, akkor minden nap figyeld a ryanair/wizzair fiokodat es az emailed.
ezzel sokkal nem vagy elorebb, mert nem repulo volt, de egy ismerosom (nemetorszagbol) par hete ment haza,
o onkentes karantenba vonult a haziorvosnak jelezve, megkapta a piros matricat az ajtajara, 2-3 orankent kellett kikopogni az ablakon a rendoromnek.
ugyanezen srac ismerose a napokban ment haza ausztrian at, es allitasa szerint o mar a hataron nyilvantartasba lett veve mint kulfoldrol hazaerkezo es kotelezo hazikarantenba vonulo es atadtak neki mar ott a kiragasztando piros jelzest.
Na igen, ez eddig tiszta, de kiváncsi lennék hogy akkor mi újság.
Ugyanis offisol infót sehol nem lehet erről találni, plusz arról se, hogy ha a párom szüleinél töltjük a két hetet, akkor ok se mehetnek sehova...?
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
'shutterisland írta:nagyon ritkitjak a jaratokat, szoval ha mar megvettetek a jegyet, akkor minden nap figyeld a ryanair/wizzair fiokodat es az emailed.Hege írta: Sziasztok,
A helyzet a következő.
Angliában dolgozunk a párommal, és április legvégén megyunk haza, sajnos azért, mert muszáj. Nem tudom, volt e valaki hasonló helyzetben, de jó lenne tudni haza indulás előtt, hogy:
- Ha lesz állunk Budapesten, milyen ellenőrzésen kell átesni, és mik lesznek azok. Nyilván két hétig karanténba fogunk menni, de a piros cetlit ki fogja biztosítani számunkra?
- Van magyarországi lakcím, viszont a párom szüleinél lennénk, vajon lehet e ez probléma?
ezzel sokkal nem vagy elorebb, mert nem repulo volt, de egy ismerosom (nemetorszagbol) par hete ment haza,
o onkentes karantenba vonult a haziorvosnak jelezve, megkapta a piros matricat az ajtajara, 2-3 orankent kellett kikopogni az ablakon a rendoromnek.
ugyanezen srac ismerose a napokban ment haza ausztrian at, es allitasa szerint o mar a hataron nyilvantartasba lett veve mint kulfoldrol hazaerkezo es kotelezo hazikarantenba vonulo es atadtak neki mar ott a kiragasztando piros jelzest.
Na igen, ez eddig tiszta, de kiváncsi lennék hogy akkor mi újság.
Ugyanis offisol infót sehol nem lehet erről találni, plusz arról se, hogy ha a párom szüleinél töltjük a két hetet, akkor ok se mehetnek sehova...?
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
"a munkaadó bemutatja, hogy a csökkentett munkaidőben történő foglalkoztatás gazdasági indoka veszélyhelyzettel közvetlen és szoros összefüggésben áll, és hitelt érdemlő módon alátámasztja, hogy a munkavállalók megtartása a folyamatos gazdasági tevékenységével összefüggő nemzetgazdasági érdek"
Magyarul a haverokon és az államközeli cégeken kívül nem kap senki semmit. Well done, nemzethy kormány
Magyarul a haverokon és az államközeli cégeken kívül nem kap senki semmit. Well done, nemzethy kormány
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nagyon ritkitjak a jaratokat, szoval ha mar megvettetek a jegyet, akkor minden nap figyeld a ryanair/wizzair fiokodat es az emailed.Hege írta: Sziasztok,
A helyzet a következő.
Angliában dolgozunk a párommal, és április legvégén megyunk haza, sajnos azért, mert muszáj. Nem tudom, volt e valaki hasonló helyzetben, de jó lenne tudni haza indulás előtt, hogy:
- Ha lesz állunk Budapesten, milyen ellenőrzésen kell átesni, és mik lesznek azok. Nyilván két hétig karanténba fogunk menni, de a piros cetlit ki fogja biztosítani számunkra?
- Van magyarországi lakcím, viszont a párom szüleinél lennénk, vajon lehet e ez probléma?
Kercsó írta: április legvégéig még sok minden változhat, megtörténhet az is, hogy addigra törlik az összes UK-Hun járatot. szerintem előtte 1 héttel kezdj el infót gyűjteni. és addig se stresszeld magad fölöslegesen.
Folyamatosan figyeljük a híreket, ha rosszabbodna a helyzet, hamarabb mennénk.
Az április vége a legkésőbbi időpont. Szoval a kérdés meg adott.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
április legvégéig még sok minden változhat, megtörténhet az is, hogy addigra törlik az összes UK-Hun járatot. szerintem előtte 1 héttel kezdj el infót gyűjteni. és addig se stresszeld magad fölöslegesen.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Sziasztok,
A helyzet a következő.
A helyzet a következő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kell hozzá három diploma, hogy tudja az ember, hogy kb mennyire vagy a lakcímedtől.'shutterisland írta: gondolom akkor elkezdtek onallositani magukat az onkormanyzatok a hosszu hetvegre.
kivancsi vagyok az 1km-t hogyan nezik, ha leallitanak valahol akkor lakcim kartya majd google maps ?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, de tényleg. Megvagyok én pár napig bicajozás nélkül, de ha ez maradna kedd után is, az már gázosabb lenne, de amilyen birkák vannak....kapor_89 írta:Ez a hatása annak, hogy a társadalom 10-20%-a nem tartja be az előírásokat.. Sajnos azok is szívnak, akik valóban szabálykövetőek voltak eddig. Elég meredek intézkedés, de a kormány helyében én ezt az egész országra kitrjesztettem volna hétfő estig.Realista24 írta: Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.
Hát a fas.om, lőttek a bringázásomnak.
Panelban nem egyszerű, főleg gyerkőc miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Ez a hatása annak, hogy a társadalom 10-20%-a nem tartja be az előírásokat.. Sajnos azok is szívnak, akik valóban szabálykövetőek voltak eddig. Elég meredek intézkedés, de a kormány helyében én ezt az egész országra kitrjesztettem volna hétfő estig.Realista24 írta: Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gondolom akkor elkezdtek onallositani magukat az onkormanyzatok a hosszu hetvegre.
kivancsi vagyok az 1km-t hogyan nezik, ha leallitanak valahol akkor lakcim kartya majd google maps ?
kivancsi vagyok az 1km-t hogyan nezik, ha leallitanak valahol akkor lakcim kartya majd google maps ?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Körbe-körbe a ház körül nem opció?Realista24 írta: Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tőlem - Újpalota - egy normál hétköznap lehetetlen bejutni, akkor dugó van. Mióta vírus van, semmi ilyesmi, a héten több kocsi volt de nem állás. De a legnagyobb különbség azon van amit a buszokon látok (kívülről belenézve). A 7es busz vonala ez, régen állandó tömegnyomorral. Ma gyakorlatilag 0 ember áll, és vannak üres helyek is. A különbség óriási.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
06:20 körül 276E busz, 44/45-ös busz, M2 metró Örs vezér tere 06:33-kor mint a "szép" időkben, főleg ezen a héten volt nagy növekedés. 1-es villamossal utaztam tovább ezen a héten a Puskás Ferenc Stadiontól, iszonyat forgalom lett az utakon is. Bár nem vagyok ezzel képben, mert csak földalatt utaztam fél éven keresztül ami a "belvárost" illeti. A múltkori epic failról nem is írtam, amikor a 176E busz ugye megszűnt szerdától, mivel szombaton nem jár soha, így álló hely alig volt a fent említett két járaton. Szóval munka az van, az emberek utaznak. Nekem is itt a kocsim, ingyen tömegközlekedek úgymond. Öregek betartják úgy veszem észre, nem tudom szidni őket, amikor melóba vagy vissza utazom nincsenek. 7 és 17 óra közötti szakasz kimarad, ezekről csak infóim vannak.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- mocsok
Tömegközlekedés témához:
Viszonylag sokat jarkalok a városban.
A 4-6os kb csont üres. 105os buszon általában egyedül vagyok. Voltam az említett 23e-n is nemrég, alig voltunk. Hármas metrónál is meterekre ülünk egymástól. És mindenféle időpontban voltam. Persze biztos vannak kritikus járatok, ahol a reggeli órákban zsúfoltság van, de próbálnak folyamatosan alkalmazkodni és változtatni a menetrenden. Úgyhogy szerintem teljesen rendben van a tömegközlekedés.
Viszonylag sokat jarkalok a városban.
A 4-6os kb csont üres. 105os buszon általában egyedül vagyok. Voltam az említett 23e-n is nemrég, alig voltunk. Hármas metrónál is meterekre ülünk egymástól. És mindenféle időpontban voltam. Persze biztos vannak kritikus járatok, ahol a reggeli órákban zsúfoltság van, de próbálnak folyamatosan alkalmazkodni és változtatni a menetrenden. Úgyhogy szerintem teljesen rendben van a tömegközlekedés.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Erre nem válaszoltam.Realista24 írta:Én kihúzom, miért rossz ez neked, nekem, bárkinek?kierkegaard írta:
A politika az eletunk resze, nem kezelhetjuk ugy a temat mint a lebrat. Az, hogy az emberek nem kepesek kulturaltan vitatni rola az mar a szemely hibaja.
Az a legrosszabb mikor valaki kihuzza magat a temabol.
Én is inkább kihúzom magamat a témából. Nyilván elolvasom a híreket, igyekszem több oldalról megközelíteni azokat és levonni a tanulságokat.
Régen fel tudtam magam bosszantani azon amit a politikusok művelnek, de egyszerűen értelmetlennek tartom. Meg van a véleményem, de nem hagyom, hogy ez a hangulatomra rányomja a bélyegét. Sajnos teljesen mindegy az ember mennyit bosszankodik valódi ráhatás nem sok lehet. Abból meg kinőttem, hogy abban higgyek, hogy na majd ez vagy az az oldal megváltja a világot.
Vannak az életben örömteli dolgok, inkább azokra koncentrálok.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
"Nekem is rosszul jön pénzügyileg a helyzet. De én nem tudom azt mondani hogy a GDP hány százaléka hány életet ér anélkül hogy elszégyellném magam. A politikusok nyilván szintén nem tudják, mert ez azonnali politikai öngyilkosság. Neked hálistennek úgy látom nincsenek ilyen fenntartásaid."gkovi írta: https://youtu.be/3O4_kKtEtto
Puzsér a járvány következményeiről beszél. Tudom sokan nem bírjátok őt, de legalább az első 10 percet nagyon érdemes megnézni. Érdekes téma ez a félelemkeltés - klikkvadászat. Valakinek más véleménye van, mint amit a média nyomat, akkor mindjárt érzéketlen gyilkos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
gkovi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
https://youtu.be/3O4_kKtEtto
Puzsér a járvány következményeiről beszél. Tudom sokan nem bírjátok őt, de legalább az első 10 percet nagyon érdemes megnézni. Érdekes téma ez a félelemkeltés - klikkvadászat. Valakinek más véleménye van, mint amit a média nyomat, akkor mindjárt érzéketlen gyilkos.