Magyarul a haverokon és az államközeli cégeken kívül nem kap senki semmit. Well done, nemzethy kormány

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 10., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 10., péntek 15:00
nagyon ritkitjak a jaratokat, szoval ha mar megvettetek a jegyet, akkor minden nap figyeld a ryanair/wizzair fiokodat es az emailed.Hege írta: Sziasztok,
A helyzet a következő.
Angliában dolgozunk a párommal, és április legvégén megyunk haza, sajnos azért, mert muszáj. Nem tudom, volt e valaki hasonló helyzetben, de jó lenne tudni haza indulás előtt, hogy:
- Ha lesz állunk Budapesten, milyen ellenőrzésen kell átesni, és mik lesznek azok. Nyilván két hétig karanténba fogunk menni, de a piros cetlit ki fogja biztosítani számunkra?
- Van magyarországi lakcím, viszont a párom szüleinél lennénk, vajon lehet e ez probléma?
HozzászólásSzerző: Hege » 2020. április 10., péntek 15:00
Kercsó írta: április legvégéig még sok minden változhat, megtörténhet az is, hogy addigra törlik az összes UK-Hun járatot. szerintem előtte 1 héttel kezdj el infót gyűjteni. és addig se stresszeld magad fölöslegesen.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. április 10., péntek 14:33
HozzászólásSzerző: Hege » 2020. április 10., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 10., péntek 13:47
Nem kell hozzá három diploma, hogy tudja az ember, hogy kb mennyire vagy a lakcímedtől.'shutterisland írta: gondolom akkor elkezdtek onallositani magukat az onkormanyzatok a hosszu hetvegre.
kivancsi vagyok az 1km-t hogyan nezik, ha leallitanak valahol akkor lakcim kartya majd google maps ?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 10., péntek 13:44
Jah, de tényleg. Megvagyok én pár napig bicajozás nélkül, de ha ez maradna kedd után is, az már gázosabb lenne, de amilyen birkák vannak....kapor_89 írta:Ez a hatása annak, hogy a társadalom 10-20%-a nem tartja be az előírásokat.. Sajnos azok is szívnak, akik valóban szabálykövetőek voltak eddig. Elég meredek intézkedés, de a kormány helyében én ezt az egész országra kitrjesztettem volna hétfő estig.Realista24 írta: Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.
Hát a fas.om, lőttek a bringázásomnak.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2020. április 10., péntek 13:38
Ez a hatása annak, hogy a társadalom 10-20%-a nem tartja be az előírásokat.. Sajnos azok is szívnak, akik valóban szabálykövetőek voltak eddig. Elég meredek intézkedés, de a kormány helyében én ezt az egész országra kitrjesztettem volna hétfő estig.Realista24 írta: Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 10., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 10., péntek 12:26
Körbe-körbe a ház körül nem opció?Realista24 írta: Fehérvár bekeményített. Nem mehetek sehova, ami messzebb van 1000 méternél a lakástól és kötelező maszkot viselni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 10., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 10., péntek 0:30
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. április 9., csütörtök 23:24
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. április 9., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. április 9., csütörtök 21:53
Erre nem válaszoltam.Realista24 írta:Én kihúzom, miért rossz ez neked, nekem, bárkinek?kierkegaard írta:
A politika az eletunk resze, nem kezelhetjuk ugy a temat mint a lebrat. Az, hogy az emberek nem kepesek kulturaltan vitatni rola az mar a szemely hibaja.
Az a legrosszabb mikor valaki kihuzza magat a temabol.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 9., csütörtök 21:23
"Nekem is rosszul jön pénzügyileg a helyzet. De én nem tudom azt mondani hogy a GDP hány százaléka hány életet ér anélkül hogy elszégyellném magam. A politikusok nyilván szintén nem tudják, mert ez azonnali politikai öngyilkosság. Neked hálistennek úgy látom nincsenek ilyen fenntartásaid."gkovi írta: https://youtu.be/3O4_kKtEtto
Puzsér a járvány következményeiről beszél. Tudom sokan nem bírjátok őt, de legalább az első 10 percet nagyon érdemes megnézni. Érdekes téma ez a félelemkeltés - klikkvadászat. Valakinek más véleménye van, mint amit a média nyomat, akkor mindjárt érzéketlen gyilkos.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2020. április 9., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2020. április 9., csütörtök 20:41
Jajaja, gondolom origon, 888on és pestisrácokon is volt ilyesmi content._Bushido_ írta: Híradót néztem.
És egy ismerősöm jelentett , aki Pesten volt múlt héten, és most is ott tartózkodik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 9., csütörtök 19:55
van egy ma delutani video fenn.Halfkey írta: Rettenthetetlen vezérünk amúgy hol jelenti be manapság az intézkedéseket? Nem látok semmit sem a Facebook oldalain, sem az M1 műsorújságban. TikTok?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. április 9., csütörtök 19:48
Híradót néztem.h.csabi írta:Mikor voltál legutóbb Budapesten raisen?_Bushido_ írta:Mert ami főleg pesten megy...
semmi gond, de valahogy a Híradókból és más netes híroldalakból más jön le. Akkor úgytűnik Pest nem minden részében van így. Ahol pl te jársz, ott üresebb pest.Faust írta:Már bocs a stílusért, de te mi a faszról beszélsz. Alig van ember a tömegközlekedési eszközökön.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem