Nem tudsz olyat idézni tőlem, mikor elbagatellizálom. Én azt tartom, hogy sokkal közelebb van a halálozási ráta az influenzáéhoz, mint az emlegetett 10%-hoz. Meg azt, hogy akinél betegséget idéz elő, annál bizony nagyon erőteljes az a betegség, sokkal erősebb, mint az influenza. De azt is, hogy a gazdaságot romba döntő karantén intézkedések nem biztos, hogy a megfelelőek és érdemes figyelni Svédországot. Esetleg azt, hogy erősen föl van nagyítva az egész. Persze ezekről a média nem szívesen beszél. Egyrészt nem olyan figyelem felkeltő, mint a rémhírek, másrészt nem nagyon mernek szembe menni a köz által elfogadott dolgokkal. Ezért szoktam néhány érdekességet közzétenni itt, hogy akit érdekel, az kapjon alternatívát egy másik megközelítésből is, ne csak abból, amit a TV és az egyéb híradások ontanak magukból.Halfkey írta: Nemtudom amúgy kiserik kin látsz pánikot itt a topikban, vagy a való életben? Én max a gazdasági folyamatoktól való tartást érzékelek, a vírustól senki nem sz*rt be. Sokkal gyakoribb akkor már az a bagatellizálás amit te is csinálsz.
Egyik sem jó egyébként, van egy köztes állapot amit meg kéne találni. Nem pestis de nem is influenza a korona.

OFF
Re: OFF
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Ez a csernobili felhő dolog álhír. Emiatt senki ne maradjon otthon
másért igen, de így jobb hogy nem ezért

Nemtudom amúgy kiserik kin látsz pánikot itt a topikban, vagy a való életben? Én max a gazdasági folyamatoktól való tartást érzékelek, a vírustól senki nem sz*rt be. Sokkal gyakoribb akkor már az a bagatellizálás amit te is csinálsz.
Egyik sem jó egyébként, van egy köztes állapot amit meg kéne találni. Nem pestis de nem is influenza a korona.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig engem érdekelne bővebben is. Nem célom vitatkozni, csak érdekel.kierkegaard írta:Mert ahogy irtam, az eletunk resze. A politikai donteseink befolyasoljak az eletunk alakulasat, lehetoseget. Ennel jobban nem mennek bele, ugy is mindenki erti mire gondolok.Realista24 írta:
Én kihúzom, miért rossz ez neked, nekem, bárkinek?
Persze ez csak az en velemenyem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mert ahogy irtam, az eletunk resze. A politikai donteseink befolyasoljak az eletunk alakulasat, lehetoseget. Ennel jobban nem mennek bele, ugy is mindenki erti mire gondolok.Realista24 írta:
Én kihúzom, miért rossz ez neked, nekem, bárkinek?
Persze ez csak az en velemenyem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én kihúzom, miért rossz ez neked, nekem, bárkinek?kierkegaard írta:A politika az eletunk resze, nem kezelhetjuk ugy a temat mint a lebrat. Az, hogy az emberek nem kepesek kulturaltan vitatni rola az mar a szemely hibaja.Steve írta: Nem csinálunk egy politika topikot a kocsmai szinthez, amit ki lehet hagyni ha az ember akarja és megtartani a jó öreg off topikot, off topiknak?!
De most komolyan?
Az ember olvasná a jó kis off topikos társkereső, vicces, vagy bármi érdekes témát, ehelyett...
Az élettől is el tud menni az ember kedve a habzzó szájú politikától.
Az a legrosszabb mikor valaki kihuzza magat a temabol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A politika az eletunk resze, nem kezelhetjuk ugy a temat mint a lebrat. Az, hogy az emberek nem kepesek kulturaltan vitatni rola az mar a szemely hibaja.Steve írta: Nem csinálunk egy politika topikot a kocsmai szinthez, amit ki lehet hagyni ha az ember akarja és megtartani a jó öreg off topikot, off topiknak?!
De most komolyan?
Az ember olvasná a jó kis off topikos társkereső, vicces, vagy bármi érdekes témát, ehelyett...
Az a legrosszabb mikor valaki kihuzza magat a temabol.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Na, az mondjuk érdekelne, hogy az asszony hetekig az anyjával és nagymamájával van együtt, ezáltal lélekben hozzájuk öregszik, én meg eközben felszedek vagy 10 kilót, akkor hogy szerzi vissza a libidóját ha újra megpillant.Vagy valaki kérhetne újra csajozási tippeket!

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ok.Realista24 írta: Nem lesz külön topic, annyit nem ér az egész.

De akkor muszáj lesz valami jó kis friss hot-dog-os témát bedobnod, hogy visszazökkenjen a téma az off topicba, mielőtt mindenki mindenkit felheccel teljesen.

Vagy valaki kérhetne újra csajozási tippeket!
A matek házi megoldásokból, ami régen volt, abból kezdünk kiöregedni. Azt majd a gyerekeink vihetik tovább.

Köszi szépen. Tökéletesen összefoglaltad. Már csak az érdekelne, hogy szerinted fertőzöttek e azok, akik teljesen tünetmentesek, esetleg enyhe tüneteik vannak és nem teszteli le őket senki, azaz nem jelennek meg a ""hivatalos"" számokban? Szerinted koronavírus áldozat e az, aki súlyos szív és érrendszeri megbetegedésben szenved, kap egy infarktust vagy agyvérzést, vagy uram bocsáss végső stádiumú rák beteg és kimutatják a szervezetében a koronavírust? Szerinted nem fura, ilyen gyors terjedés és 10% körüli a halálozási ráta mellett, hogy a 60 milliós Olaszországban ""csak"" annyi pozitív eredmény és annyi halott van jelenleg? Tudom, a karantén, amit ott akkor vezettek be, mikor már beindult a folyamat és még akkor is rengeteg ember menekült délre és külföldre a karantén elől, magával hordozva a vírust. És mi van Svédországgal? Ott nincs karantén. És nálunk? Boltok tele emberrel, parkok tele emberrel, sokan ugyan úgy járnak munkába, még fodrászhoz és kozmetikushoz is lehet menni.géza írta:Spanyolorszag: 10%kiserik írta: Halálozási ráta: jelenleg senki sem tudja, de a számok nagyon torzak. A WHO március elején, közepén 3-4%-ra tette.
Olaszorszag: 12.67%
Mindegy. Mindenki úgy éli meg, ahogy akarja, a szíve joga és azt hisz el, amit akar, DE. Ne mond már meg Te nekem, hogy mit írok ide és mit nem. Ha majd a vezetőséget zavarja az a pár sor, amit ideírok néha (általában hivatkozással szakemberektől), ezzel is próbálva enyhíteni a teljesen fölösleges pánikot és rettegést, akkor fognak szólni és abba hagyom. Köszi, puszi, további jó rettegést. Remélem WC papír és liszt van otthon

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- füst
https://honvedelem.hu/cikk/uj-betegorzo ... ntrumaban/kierkegaard írta: "3. Felszerelés:
Annak ellenére, hogy „kaptunk új felszerelést”, a fektetőben a kis kórteremben nincsenek monitorok, és a III/3-as vizsgáló betegellátásra alkalmatlan, semmilyen szükséges felszerelés nincs benne, senki nem tölti fel a kifogyott készletet."
Remélhetőleg a vércukormérőt meg a vérnyomásmérőket is ugyanígy pótolták.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Orbán csinált politikát a járványból IS.
Az egészségügy borzalmas állapota és a szakemberhiány tény.
Az is tény, hogy ezt kin kellene számonkérni.
Az egészségügy borzalmas állapota és a szakemberhiány tény.
Az is tény, hogy ezt kin kellene számonkérni.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem lesz külön topic, annyit nem ér az egész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem csinálunk egy politika topikot a kocsmai szinthez, amit ki lehet hagyni ha az ember akarja és megtartani a jó öreg off topikot, off topiknak?!
De most komolyan?
De most komolyan?
-
Kivansagod szamomra parancsfüst írta: Nem a csempe ment életet, csak egyszer látnék olyan kritikát, ami a berendezések felszereltségét illeti, nem a csempét meg a vakolatot.

https://www.facebook.com/zskunetz/posts ... ?__tn__=-R
- Swineherd
A maszk is életet menthet a frontvonalban.
Amúgy nincs elegendő ember a berendezések működtetésére, mert kalandvágyból kitántorogtak nyugatra.
Hazaárulók.
Éljen a főméltóságú lángelme!
Amúgy nincs elegendő ember a berendezések működtetésére, mert kalandvágyból kitántorogtak nyugatra.
Hazaárulók.
Éljen a főméltóságú lángelme!

Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Swineherd
Egy kép, amiben minden benne van, ami a világszínvonalú egészségügyünket jellemzi.
- Orbánon van az a maszk, ami az orvosnak is járna (leginkább neki)
- hullik a csempe
- nem működik a lift
- a földön hever a tűzoltó készülék
Az első pont hangsúlyosan fontos.
Ha a narancsrendszerhez hasonlóan az amúgy nem létező ellenzék is kampányra használhatná ezt a katasztrófát, akkor ezzel ki lehetne plakátolni az országot.
- Orbánon van az a maszk, ami az orvosnak is járna (leginkább neki)
- hullik a csempe
- nem működik a lift
- a földön hever a tűzoltó készülék
Az első pont hangsúlyosan fontos.
Ha a narancsrendszerhez hasonlóan az amúgy nem létező ellenzék is kampányra használhatná ezt a katasztrófát, akkor ezzel ki lehetne plakátolni az országot.
- füst
Mostanra a legtöbb helyen biztos normális a helyzet, meg múlt hét elején is olyan volt a 4-6 villamos mint egy szellemjárat, de a külső kerületekből meg az agglomerációból a belvárosba érkező járatokon azért lehetett zsúfoltság csúcsforgalom idején így is.
Én csak azért szólaltam meg, mert Raisen nem feltétlenül állított valótlant, a múltheti járatritkításos anomáliának nyoma is maradt, lehet olvasgatni az emberek véleményét a kommentekben.
https://www.facebook.com/bkkbudapest/ph ... =3&theater
Én csak azért szólaltam meg, mert Raisen nem feltétlenül állított valótlant, a múltheti járatritkításos anomáliának nyoma is maradt, lehet olvasgatni az emberek véleményét a kommentekben.
https://www.facebook.com/bkkbudapest/ph ... =3&theater
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Bp-n ismerős nekem azt mondta, hogy sokszor egyedül van a buszon, amikor jön/megy dolgozni. (II-III.ker.) Biztos van olyan, ahol forgalmasabb azért..
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady