Dinnye 2.0M1Ö írta:Kurzawa-ra gondolsz? Vele nagyon jól járhatnátok, ha észbe kapna. Csak hát az kérdéses ennyi év után. A Firpo srác meg amúgy megy a levesbe?davi10 írta: Alba az egyetlen a bérelthelyűek közül, akinél úgy néz ki, hogy mellé és nem mögé keresünk valakit.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ingyen nagy fogás lenne. Ha emiatt ismét megorrol ránk a sejk és nem engedi el Neymar-t, akkor sem szomorodnék el. Bár szerintem az a deal már le van zsírozva.
A Firpo gyerek meg nagyon kevés, ennél még az is jobb volt, amikor tavaly átzavarták Robit vagy Semedo-t a balosra.
Ha minden kötel szakad, van a Schalke-ba kölcsönben egy Miranda, illetve van visszavásárlási opció Cucurella-ra, bár őt már inkabb átnevelték támadóvá.
Szóval kb. semmi nem indokolja, hogy Firpo maradjon
A Firpo gyerek meg nagyon kevés, ennél még az is jobb volt, amikor tavaly átzavarták Robit vagy Semedo-t a balosra.
Ha minden kötel szakad, van a Schalke-ba kölcsönben egy Miranda, illetve van visszavásárlási opció Cucurella-ra, bár őt már inkabb átnevelték támadóvá.
Szóval kb. semmi nem indokolja, hogy Firpo maradjon

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kurzawa-ra gondolsz? Vele nagyon jól járhatnátok, ha észbe kapna. Csak hát az kérdéses ennyi év után. A Firpo srác meg amúgy megy a levesbe?davi10 írta: Alba az egyetlen a bérelthelyűek közül, akinél úgy néz ki, hogy mellé és nem mögé keresünk valakit.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- davi10
Hát persze!M1Ö írta: Maradni fog valaki?Remélem bejátszátok!
Messi mellett itt marad 40 éves koráig Busquets, Pique és Suarez is.
Alba az egyetlen a bérelthelyűek közül, akinél úgy néz ki, hogy mellé és nem mögé keresünk valakit.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Maradni fog valaki?davi10 írta: A tervek szerint kirakjuk még Dembele-t, Umtiti-t és Coutinho-t, bár az ő fizuja idén nem minket terhelt.
Plusz szerintem Rakitic is menni fog.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- davi10
A tervek szerint kirakjuk még Dembele-t, Umtiti-t és Coutinho-t, bár az ő fizuja idén nem minket terhelt.Realista24 írta:Jó, de Griezmann helyére meg Neymart akarják.Remy írta:
Kirakják Suarezt meg/vagy Griezmannt és meg is van.
Plusz szerintem Rakitic is menni fog.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az már más akkor... bár majd, ha ott lesz, akkor fel lehet tenni a kérdést. Már mi is odaadtunk itt a fórumon pár millát Bappéért, de még mindig Párizsban kapja a fizut.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó, de Griezmann helyére meg Neymart akarják.Remy írta:Kirakják Suarezt meg/vagy Griezmannt és meg is van.ziro4vr írta: A Lautaro gyereket is 10 misis fizuval csábítják, honnan a vérből van ezeknek ennyi lóvé fizetésre?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kirakják Suarezt meg/vagy Griezmannt és meg is van.ziro4vr írta: A Lautaro gyereket is 10 misis fizuval csábítják, honnan a vérből van ezeknek ennyi lóvé fizetésre?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Lautaro gyereket is 10 misis fizuval csábítják, honnan a vérből van ezeknek ennyi lóvé fizetésre?
Nem illik.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2756331
Persze, hogy ezt mondja az öreg Sztoicskov. Kérdés, ha mondjuk nem balfaszkodunk, vagy kicsit korábban üt be a krach, akkor is hirdetné azt az álláspontot, hogy le kell fújni és a mostani első a győztes... Gondolom nem.
Undorító...
Persze, hogy ezt mondja az öreg Sztoicskov. Kérdés, ha mondjuk nem balfaszkodunk, vagy kicsit korábban üt be a krach, akkor is hirdetné azt az álláspontot, hogy le kell fújni és a mostani első a győztes... Gondolom nem.
Undorító...
- davi10
Hogy nálatok nincs szükség fizucsökkentésre, mert úgy mennek a dolgok, ahogy kéne.Realista24 írta:
Milyen büszkeségről beszélsz?
Nyilván poénnak szántam, nálunk szerintem 1 nagyobb igazolásra lesz lé, és a nyakamat rá, hogy Neymar lesz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milyen büszkeségről beszélsz?davi10 írta: Na csak aztán ennek a nagy büszkeségnek nehogy az legyen a vége, hogy nem lesz pénz nyárra, mi meg annyit spórolunk a fizetéseken, hogy nyáron elhozzuk M'Bappe-t, Lautaro-t és Haaland-ot![]()
Minden nagy klub legatyásodik, de nálunk lesz pénz dögivel.
#BartoKnows
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Mi mínuszban voltunk/vagyunk, úgyhogy nekünk létkérdés volt ez a csökkentés. Nem félek attól, hogy pénz lesz dögivel, viszont #BartoKnows hogyan költsél százmilliókat pénz nélkül.davi10 írta: Minden nagy klub legatyásodik, de nálunk lesz pénz dögivel.
#BartoKnows

- davi10
Na csak aztán ennek a nagy büszkeségnek nehogy az legyen a vége, hogy nem lesz pénz nyárra, mi meg annyit spórolunk a fizetéseken, hogy nyáron elhozzuk M'Bappe-t, Lautaro-t és Haaland-ot
#BartoKnows

#BartoKnows
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem az a mervado igazából.sanko. írta: azért ne felejtsétek, a három-négy bl után kapott pénz nem lett ám elherdálva felesleges igazolásokra. ezt csak a józan paraszti eszem mondja, ebbe esetleg Realista jobban belelát, átlátja, mint én.
A Barca 83%ot költ fizetésekre, mi 50%ot vagy kevesebbet.
Egy okosan felvett hitelunk van a stadionra, amit lehet nem is kell fizetni most.
A Barca sztem uszik az adossagban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
azért ne felejtsétek, a három-négy bl után kapott pénz nem lett ám elherdálva felesleges igazolásokra. ezt csak a józan paraszti eszem mondja, ebbe esetleg Realista jobban belelát, átlátja, mint én.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy nemRealista24 írta:Még nincs. Majd lesz.ToniKroos írta:
Adom, nem értem nálunk miért nincs ilyen csökkentés. Lehet hogy mi megtehetjük, hogy nem csökkentünk, de így pl Bappeba is kerülhet ez a nagyvonalúság. Mert ne legyen kétségünk, mi is nagyon meg fogjuk érezni ezt a járványt. Még ha a játékosok rászolgálnának és utcahosszal vezetnénk a bajnokságot, akkor azt mondom oké, de így.

MARCA: Real Madrid not considering pay cuts but are studying possible situations in order to minimise the possible impact. Real would not go beyond a 10% drop in salaries for 400 in staff, but only after analysing everything & making decisions together.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Olvastam valami közleményt, hogy nem lesz, mert nagyon jó gazdasági helyzetben áll a csapat.
Eléggé szembeköpnék magukat, ha 1-2 hónapra rá meg mégis lenne.
Ez egyedül úgy járható innentől, ha szépen a játékosok elkezdenék maguktól visszamondani egy bizonyos részét.
De arra meg várhatunk a keret nagyrészétől...
Eléggé szembeköpnék magukat, ha 1-2 hónapra rá meg mégis lenne.
Ez egyedül úgy járható innentől, ha szépen a játékosok elkezdenék maguktól visszamondani egy bizonyos részét.
De arra meg várhatunk a keret nagyrészétől...

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még nincs. Majd lesz.ToniKroos írta:Adom, nem értem nálunk miért nincs ilyen csökkentés. Lehet hogy mi megtehetjük, hogy nem csökkentünk, de így pl Bappeba is kerülhet ez a nagyvonalúság. Mert ne legyen kétségünk, mi is nagyon meg fogjuk érezni ezt a járványt. Még ha a játékosok rászolgálnának és utcahosszal vezetnénk a bajnokságot, akkor azt mondom oké, de így.ateeemadrid írta: Tudom, hogy rivalizálás meg minden, de ne próbáljunk már meg olyan dolgokba is belekötni, ami amúgy tök korrekt. Szerintem minden nagyobb klubnál meglehetne ezt lépni, pláne spanyolban, olaszban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema