Realista24 írta:
nmate írta:
Bringautakon annyian voltak szombaton, hogy ahol tudtam autók között mentem... Pap-rét, Prédikálószék fullon, kilátóra úgy mentek fel az emberek, mintha nem lenne holnap.
Persze egyedül / családdal kimozdulni oké, de amikor 6-7 fős csoportok ücsörögnek, látszólag közel sem egy háztartásbeliek, egymástól 2-3 méterre, akkor a menjenek már...
Én a barom kutyásoktól vagyok ki. Lemegyek a gyerekkel focizni, úgy 50-60 méterre tőlük. Persze full idegenek egymásnak, de négy-öten lejönnek, pofáznak, kutyát elengedik, csináljanak amit akarnak és persze jönnek a labdára.
Mondja az egyik, hogy labdafóbiája van a kutyának, ezért rákattan, mondom a gyerekemnek meg kutyafóbiája van. És b+ azt hiszi viccelek.
Mi a szarnak van kutyája, ha nem foglalkozik vele? Aztán majd csodálkozik, ha legközelebb véletlen fejbe rúgom labdával.
Kutyások többsége barom állat. (monodom ezt úgy, hogy én is rettentő nagy kutyás vagyok).
Poráz nélkül visznek olyan ebeket magukkal, akik semennyire nem hallgatnak rájuk.
Legutóbb én is sétáltattam az enyémet, pórázon itt a környéken egy sétaösvényen.
Erre a semmiből odarohan egy labrador szerű valami a kutyámhoz. Gazda persze sehol, látni se lehetett.
Minimális szaglászás után, kutyámnak neki ront. Az az egy szerencsém volt, hogy le tudtam fegyelmezni a másik kutyát és így fülét-farkát behúzva elszaladt tőlünk.
de pl, ha a barátnőm lett volna ott abban a helyzetben nélkülem, akkor tuti hatalmas verekedés a vége.
BTW, természetesen még a gazdájának állt fentebb első körben ahogy szaladt oda fél-egy percre a szitut követően, hogy én mit képzelek.
Kellett az önuralom rendesen, hogy ne basszam állcsúcson az öreget.