Korán reggel elvesztem az emberekbe vetett hitem...

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. április 6., hétfő 7:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 5., vasárnap 23:47
erdotuz, arviz, foldrenges, corona, fel sem tudom mar sorolni a 2020 elso 3 havi termeset.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 5., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 5., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. április 5., vasárnap 22:46
Mondjuk a te álláspontod eddig is relative világos volt a vírust illetőenkiserik írta: Ausztiából egy kis érdekesség:
„Akkor is korona-halottnak számít valaki, ha megfertőződött vírussal, de valami másba halt bele?“ „Igen“, mondja Rudi Anschober és Bernhard Benka, az egészségügyi minisztérium korona-különítményének két tagja. „A mostani szabály világos: koronavírusba halt bele, vagy koronavírussal a szervezetében halt meg“, mondja Benka. „Az összes ilyen eset beleszámít a statisztikába. Nem tesznek különbséget aszerint, hogy mibe halt bele ténylegesen a beteg. Pongyolán fogalmazva: ha egy 90 éves ember combnyaktörésben meghal és a halála előtti utolsó órákban megfertőződik koronavírussal, ő is korona-halottnak számít, hogy csak egy példát mondjak.“
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. április 5., vasárnap 22:41
Én is így nyomom. 7 után kelek, reggeli, utána csinálom a dolgom. Ebéd, délután megint dolgozok vagy kint, vagy bent, estére meg valami egyéb program.'shutterisland írta: lehet picit kretennek hangzik, de en hellyel-kozzel probalom bekepzelni a szokasos melot es tartani a napi rutint.
minden reggel 8-ra huzom az ebresztot meg nagyjabol ugyanazokban a time slotokban kajalok, sportolok, megyek aludni, mint ahogy a rendes kerekvagasban ment.
az ugymond "munkaidomet" meg probalom kitolteni valamivel, mint nyelvtanulas, haz koruli melok, online szocializalodas + kiunatkozom.![]()
lehet hulyen hangzik, de igy talan nem veszitem el a ritmust, nem borul fel ugy az eletem, es konnyebb lesz visszarazodni remelhetoleg junuistol, mintha hajnal 3-tol delig aludnek es teljesen rendszertelenul probalnam tengetni a hetkoznapokat.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 5., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. április 5., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 5., vasárnap 12:57
fuck me right?Yazid írta: én tovabbra is csak olvasgatom a sok home officost, én örülnek ha otthon lehetnek a nejemmel, kertes ház stb de nem tehetem meg, szolgáltató cég vagyunk( munkagép javítás) elég sokat járom főleg kelet magyo. mondhatni potenciális virushordozo lehetnék eleg sok emberrel találkozok olyankor. asszony irodai munkás pl ők sem tehetik meg a home officet, ilyen olyan okból kifolyólag. szóval én csak röhögok h ezek a problémak hogy pizza vagy netflix meg unatkozok, nincs fodrász oww, 3-4óra alatt letudjatok a munkat a laptop előtt, akkor bent az irodaban mit lehet csinálni 8órát? ezért is gondolom h vannak irodaházak ahol ülnek 100an gép előtt elég lenne mindenhol a fele. na mindegy sorry ha bántó komment
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. április 5., vasárnap 12:46
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. április 5., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 5., vasárnap 11:59
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. április 5., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. április 5., vasárnap 10:11
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. április 5., vasárnap 9:25
ha bántó, ha nem, ez az igazság. az embert, ha órabérre fizetik, húzza az időt. ezért okos dolog a teljesítmény orientált bérezés. más dolog, hogy sok irodai munkás esetében lehetetlen teljesítmény alapján fizut számolni.Yazid írta: 3-4óra alatt letudjatok a munkat a laptop előtt, akkor bent az irodaban mit lehet csinálni 8órát? ezért is gondolom h vannak irodaházak ahol ülnek 100an gép előtt elég lenne mindenhol a fele. na mindegy sorry ha bántó komment
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. április 5., vasárnap 8:43
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. április 5., vasárnap 8:14
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 4., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. április 4., szombat 22:23
Egyes, 0,5ös...esetleg borotva.ziro4vr írta: Fodrászt mondjuk elintézem egy jó kis braun hajvágóval, csajom megcsinálja, katonás 3 mm.![]()
Bringázni mi is eljárunk most, szabad a terep, lehet csapatni itt budán.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 4., szombat 22:15
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem