OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. április 4., szombat 20:16

ncoreon nem sokáig tartott a szabadletöltés, senki nem seedelt vissza. várható volt, hogy visszaélnek vele, jár a taps érte.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 4., szombat 19:56

Faust, ezért mindjárt rád dobok egy cigányátkot!
Amúgy én se vagyok éhes egy percig se, mert egyszerűen nincs időm megéhezni, már tolom is arcba a következő porciót. Napi 1-1,5 óra intenzív séta van azért a Dunaparton az ebbel, de tudom hogy nem lesz elég, ha így folytatódik meghízok mint egy disznó.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. április 4., szombat 19:56

Faust írta: Ezt amugy nem is ertem, en edzes mellett napi 3000-3500 kaloriat benyomtam, miota itthon vagyok napi egyszer eszek es annyi. Nem vagyok ehes. :D
Szóval ja, épp ellenkezőleg kellene lennie - kevesebb mozgás, kevesebb kaja utáni vágy. Viszont sajnos a saját bőrömön is tapasztaltam anno, amikor otthon ültem, hogy unalmunkban sokszor a kaja felé fordul az ember és zabálásba kezd (nassol).

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. április 4., szombat 19:50

Ezt amugy nem is ertem, en edzes mellett napi 3000-3500 kaloriat benyomtam, miota itthon vagyok napi egyszer eszek es annyi. Nem vagyok ehes. :D

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. április 4., szombat 19:33

ToniKroos írta:
füst írta:Csak egy dolgot nem tudok megunni, a zabálást.
Ez amúgy nagyon szar, egyfolytában zabálok én is. Most a heti 3-4 foci, meg meccs helyett esténként jól teli eszem magam és ez meg is látszik, nem tudom, hogy mire vége lesz ennek hol kötök ki kiló ügyileg. Vége lehetne már... :angry:
HA van rá lehetőséged, menj el erdőbe sétálni, futni. Én is így teszek alkalmanként. Hál Isten a zabálást leszámítva.

Használ még valaki indavideót? 3an, 3 külön gépről, 3 külön böngészőből 3 oprendszerről se tudunk feltölteni videót! :vivo:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. április 4., szombat 19:27

másfél éve homeoffice. heti 1 bevásárlás. pontfix mint korona előtt. :lol:
welcome to my introvert lifestyle. :mrgreen:

egyedül a napi edzés, ami teljesen átalakult. a csoportos functional fitness azé jól esne a szívemnek. + a versenyek :|
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. április 4., szombat 18:48

füst írta:Csak egy dolgot nem tudok megunni, a zabálást.
Ez amúgy nagyon szar, egyfolytában zabálok én is. Most a heti 3-4 foci, meg meccs helyett esténként jól teli eszem magam és ez meg is látszik, nem tudom, hogy mire vége lesz ennek hol kötök ki kiló ügyileg. Vége lehetne már... :angry:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 4., szombat 13:32

Én régen is heti negy napot dolgoztam otthon, legrosszabb esetben hármat.
Egy időre ezt felfüggesztették, most visszatertem :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. április 4., szombat 12:37

Én bent az irodában sem szakadtam meg.
Amióta itthon vagyok tök egyedül, azóta kb napi 3 órát dolgozok effektíven.
Mint kiderült nagyon rosszul viselem a magányt, utálom hogy nem találkozhatok asszonnyal, barátaimmal, szeretteimmel. Az gondoltam hogy tök jó, így majd tudok koncentrálni a munkára, hát nem. Extramotiválatlan vagyok. Csak egy dolgot nem tudok megunni, a zabálást. :D

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 4., szombat 12:15

én IT területen tolom otthon. az első három napban volt még munka meg is szakadtam benne és rendre 7től 8ig ültem a gép előtt. Utolsó két nap már nem igazán. Sőt a munkaidő utolsó két órájában már inkább bedőltem az ágyba aludni.

hozzátudnék szokni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. április 4., szombat 9:10

Én üzemeltetésben dolgozom mérnökként és a főnököm haza küldött home officera. Azt se értem, hogy ő műszaki igazgatóként, hogy meri megtenni. Vagy is, de. Semmi köze a pozícióhoz és áldhatja az eget, hogy felnyalta magát. Mármint ős is otthonról dolgozik. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. április 4., szombat 8:46

Külön vicces, ugyanazon a területen dolgozunk csak másik, rivális cégnél, egyikőnk az asztalinál, másik a kanapén. :mrgreen:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 4., szombat 0:20

'shutterisland írta: ha mar szoba jott a no tema, az is erdekes lesz, hogy ez a par honap kinel milyen hatassal lesz a parkapcsolatokra, hazassagokra, stb. :mrgreen:

alapvetoen pozitiv hatas lenne az elvaras es tobbsegeben biztosan osszehozza megjobban a ket embert, de biztos lesz egy nagy reteg, akik azert egymas agyara mennek a negy fal kozott. :box:

gondolom vagyunk egy paran akiknek kell a levego es az egyedullet/tavollet ami most kevesbe megoldhato. :mrgreen:
Covid osztályon orvos, gondolhatod... lassan eljutok oda, hogy valahogy elkapom, túlesek rajta és legyen csak minden a régi. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 3., péntek 23:48

ha mar szoba jott a no tema, az is erdekes lesz, hogy ez a par honap kinel milyen hatassal lesz a parkapcsolatokra, hazassagokra, stb. :mrgreen:

alapvetoen pozitiv hatas lenne az elvaras es tobbsegeben biztosan osszehozza megjobban a ket embert, de biztos lesz egy nagy reteg, akik azert egymas agyara mennek a negy fal kozott. :box:

gondolom vagyunk egy paran akiknek kell a levego es az egyedullet/tavollet ami most kevesbe megoldhato. :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2020. április 3., péntek 21:32

Itt nálunk romániában már pl. az ilyen sem engedélyezett, nyilatkozatot kell kitölteni minden lakhelyelhagyásról, és nyomós indok kell... :cens: :vivo:
"And my heart will leave you never."

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 3., péntek 21:01

+
https://index.hu/szolgalati-kozlemeny/2 ... any_index/

így már azért érthető a miértek.
de tény, hogy nem a clickbait, pánikkeltős cikkeikért érdemlik meg a támogatást.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 3., péntek 20:55

Faust írta: Az index is annyi pénzt termel a kattintásokból az elmúlt hetekben, mint máskor egy év alatt összesen, miközben minden cikk alján pénzt kunyerálnak, függetlenség címszó alatt, miközben nerközeli cégek értékesítik a reklámokat az oldalukon. :lol: Gyújtaná rájuk valaki az irodaházat.
https://444.hu/2020/03/31/a-kormanymedi ... vallalatba

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. április 3., péntek 19:42

Realista24 írta:
Yazid írta: lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?
Az igazat, hogy nő van a dologban :kalapos:
a feleségem otthon marad :mrgreen: kollégámhoz megyek, dolog van. csak mert itt ott a környéken mondták h voltak igazoltatások es kerdezgettek ki hova megy, ezért kérdezem

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 3., péntek 19:34

Yazid írta: lehet tök hülyeség, de vasárnap nekem magán jellegű dolgom van egy másik városban. nyíregyháza - hajdúböszörmény, ha rendőr igazoltat belémköthet? vagy mit kell mondani amivel nem tud mit kezdeni? nem dolgozni megyek, nem kajáért nem is gyógyszerért értitek?
Az igazat, hogy nő van a dologban :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. április 3., péntek 19:29

nem tilalom van, hanem korlátozás. menj nyugodtan.

Vissza: