Galacticos írta:
Az a djene az tenyleg brutal. Nekem eloszor sima volt most beruhaztam erre a 87esre hat az brutal. Tenyleg jobb mint ramos. Aki amugy cb nalam is.
Meg aki amugy jo nalam az inaki williams. Alap kartya 1-2-3ezer coin de nagyon brutal. Most gyujtogetek a 86osra az hazarddal elol b**zo paros lenne.
Meg aki egesz hasznalhato az bartranak volt egy st shapeshifter kartyaja, de visszahuztam cdm-re.
Bocs,azthittem az sbcs RB Ramost írod,a 93masat

Hazard nekem elég nagy csalódás volt,az elején beesett loanban valami sbcből(?) de nem győzött meg,bár másik szél a base Dembele jobban feküdt Deadeye-jal. Djené nekem már nem férne be,de skillezhettek vele,kár hogy labdát vezetni nem tud

Van Diego Carlos EL sbcs lapom,zseniális még mindig,86ra upgradelődött,nincs szívem lecserélni ikonra vagy jobb Varanera,néha ő segíti ki a baby Cannavarom,és szögleteknél is mindig jó helyen van,szereztem több gólt vele fejesből,lepattanókból..
Akinek nincs sok coinja annak a Dembele-Semedo(utóbbi Headlinere talán a legjobb Rb a játékban) szél nagyon ajánlom,akkor is ha barcások,Lucas Moura alap kártyáját imádtam,a 85os totw momentse se vészesen drága nem régóta játsszóknak talán,a shapesfiter lapjával most próbálkozok.Akinek Varaneja van és fér mellé francia védő az Lucas Hernandezt próbálja ki,nem feltétlen a szülinapit,hanem a simát is,elég jó. Ha ligában gondolkodtok akkor még Saúl headliner,Griezmann, a Granadás csatár TOTW momentse,nem jut eszembe a neve,az elég jó lap. Winter Refresh Aréola sokak kedvence,én mondjuk se őt se Courtoist neem szeretem a játékban. Ter Stegent tartják a legjobbnak,nekem ő se tetszett túlzottan,egyértelműen Oblak párti vagyok. Most mondjuk a mid icon sbc miatt drágább,de ajánlom őt is.
reeed_ati írta:
Nekem most ez a csapatom van
Ahhoz képest, hogy decemberben elnyitottam kb. 800ezret a semmiért és maradt belőle kb. 200ezrem, letöröltem a játékot és újrakezdtem megint, ahhoz képest egész összekaptam magam..
Ez a Djene gyerek kva jó a játékban, jobb mint Ramos.
Bergkamp meg örök kedvenc /Zizu mellett/, rúgdossa is szépen a gólokat, szóval ő megérte..
87-es Lodi lenne a következő cél, vagy 88-as Ikon Raul
Szerintetek hol erősítsek inkább?
Bergkamp vissza Camba és elé Raul, vagy Bernat kuka és Lodi a balosra?
FS (87es) Lodi zseniális,talán a legjobb (vagy legalább top3) LB a játékban,én mondjuk jobbszélen és cdmben/cmben is használom néha),nagyon ajánlom. Emerson a jobb szélre is jó,de én inkábbb 7chemen játszatom ott Lodit,akkor is ha bal lábas(meg sokszor cserélem a másik szélsővédőmmel ingame,attól függ hogy ki az)
88as Raúl jó,de szerintem inkább csatárban (sok gólt lőttem vele arányaiban),nekem CAMban a mozgása és a passzolása chem stylal se volt elég jó,Bergkampot sokkal inkább tenném oda. Esetleg őt upgradeld a prime verzióra,én azt használom,jobban tetszik sokkal mint Raúl,de pl prime Kakánál is.(Most Joao Felixet akarom kipróbálni).Szóval ha lenne Raúlod és Bergkamp,inkább a holland legyen a Cam. Jelenleg neked mondjuk nem tudom,hogy ezt vagy Lodit ajánlanám-e. Először inkább upgradeld Bergkampot szerintem már ha nem untreadable.Akkor is ha Lodival meg kb megvagy a játék végéig

támadók azért fontosabbak mint a szélsővédők. Odegaardot nem használom,meg se csináltam,róla nincs véleményem,hogy Raúllal elől és mögötte Bergkamppal jobban járnál-e. 3wf ami nem túl jó,és azon a poszton nehezebben elfedhető. De mivel az untreadable,én előbb a hollandot cserélném jobb verzióra,aztán Lodi,és utána a norvég.