Itt van egyébként mindenféle statisztika, grafikonokkal.
Persze ez is a közzétett adatok alapján.
HozzászólásSzerző: portillo » 2020. április 1., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. április 1., szerda 11:46
Most már 365 és 413. Hol a vége???? Dollár is 334.'shutterisland írta:en a transferwise-al szoktam utalni, ott mar 364 ma reggelre, ugyhogy lehet nem kell a nyarat se megvarni.kierkegaard írta: En nyarra megtippelrm a 375 ftot.
Nagyon sajnalom, hogy nem valtottam az eurora a megtakaritasom. Igy megint az inflacio aldozata lett a parnam alatt:(
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. április 1., szerda 11:11
Ilyen megye szintű térkép volt már pár napja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 1., szerda 10:59
Mert a fehérvári kórház fullon van, pl. Mondjuk mivel egy teszt volt múlthéten, így érthető, hogy nem írnak többet, mivel nincs teszt, hivatalosan nem tudják megerősíteni, hogy aki kiköpi a tüdejét éppen 40 fokos lázzal, az koronás vagy éppen "sima" influenzás.p.csabi1 írta:Hát most miért mondod?Realista24 írta:
Majd ha valósat közölnek, örülni fogok.
Szerintem amúgy mindenki ferdít.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. április 1., szerda 10:58
Hát most miért mondod?Realista24 írta:Majd ha valósat közölnek, örülni fogok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 1., szerda 10:55
Majd ha valósat közölnek, örülni fogok.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. április 1., szerda 10:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. április 1., szerda 10:24
Nekem igencsababarca írta:Ez egyértelmű!kiserik írta: Dübörög a magyar gazdaság... A sok kirakat intézkedés eredménye, bár gondolom még ez is ""komcsik"" meg Soros miatt van...
De amúgy is állítólag az a jó ha minél magasabb az euró![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. április 1., szerda 10:10
Ez egyértelmű!kiserik írta: Dübörög a magyar gazdaság... A sok kirakat intézkedés eredménye, bár gondolom még ez is ""komcsik"" meg Soros miatt van...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 1., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. április 1., szerda 9:51
en a transferwise-al szoktam utalni, ott mar 364 ma reggelre, ugyhogy lehet nem kell a nyarat se megvarni.kierkegaard írta: En nyarra megtippelrm a 375 ftot.
Nagyon sajnalom, hogy nem valtottam az eurora a megtakaritasom. Igy megint az inflacio aldozata lett a parnam alatt:(
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. április 1., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. április 1., szerda 9:18
361 a nyertes szam.'shutterisland írta:
euro szinten zenesz, azt hiszem atlepte a 360-at.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 31., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: portillo » 2020. március 31., kedd 23:13
+1Faust írta:Moralizalni lehet ezen, hosszutavon szerintem sokkal rosszabban jon ki a nepesseg, ha minden honapokig all. Ezrek az utcan elelem es ellatas nelkul. Arany kozeput nincs, szar ez a helyzet. Kivancsi vagyok, nyar elejen okosabbak leszunk-e.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. március 31., kedd 22:58
Szerintem sokan mem gondolnak bele, hogy ennek hosszútávon következményei lesznek.Faust írta: Ikea az smafu, itthon rendelik haza mediamarktbol a 70 colos tvket, ketszazezres hutoket, mosogepeket, mikozben harom honap mulva enni nem lesz penzuk.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 31., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: Shektor » 2020. március 31., kedd 22:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. március 31., kedd 21:41
Itt ez az érv pontosan. Szerintem bőven el fogja bírni itt is a gazdaság ezt az egészet.Faust írta: Egyebkent Steve, en ugy latom, hogy 2-3 honap mulva mindenkit kikuldenek dolgozni, szerintem a nemetek gazdasagan kivul senki nem fogja ezt birni sokkal tovabb. Mindenhol fontosabb lesz az allamcsod elkerulese, mint az emberelet.
Moralizalni lehet ezen, hosszutavon szerintem sokkal rosszabban jon ki a nepesseg, ha minden honapokig all. Ezrek az utcan elelem es ellatas nelkul. Arany kozeput nincs, szar ez a helyzet. Kivancsi vagyok, nyar elejen okosabbak leszunk-e.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 31., kedd 21:32
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem