Toti írta:
Steve mi a helyzet svedorszagban? Utoljara arra emlekszem,azt irtad,h az allam beleszarik mindenbe es inkabb nem is tesztel,stb..
Hár kiszorultunk a top 15-ből, csak a 21. legfertőzöttebb ország, már a mérések szerint(

) Mivel ugye nem mérnek csak ha veszélyeztetett személy vagy, vagy ha mentő visz be és olyan súlyos állapotú vagy, vagy ha idős.
Ma 34-en haltak meg.
Egy ideig otthonról dolgoztak a népek, de mivel semmi nem tiltja szarnak bele és visszamentek dolgozni. 1-2 konditerem hálózat kinyitott újra. Minden más meg amúgy is nyitva.
Miután pár síparadicsomban már felütötte a fejét a koronavírus, így bezárták őket. Az jó. A népek hőzöngenek, hogy a tradícionális húsvéti síelést bukták.
Nagyjából ez a helyzet itt. Meg havazik.
Senki nem akar itt semmilyen drasztikusat lépni, mert féltik a gazdaságot. Az fontosabb, hogy mindenki dolgozzon és az üzlet pörögjön.
Nekem a lányom oviba jár, asszony bejár dolgozni. Nekem itthonról kell, mert az irodaházat bezárták. Ovi után nyomjuk a játszóteret ott köpködik egymást a gyerekek.

Nagyjából nem sok változás van. Edzőterembe nem merek menni ennyi, plusz mivel beteg is voltam nem is vágyok rá.