HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 27., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 27., vasárnap 11:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 27., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 27., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 27., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 26., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 26., szombat 16:22
Nyilván viccnek szántammorientes írta: Hogy Stefano Domenicali a red bull beépített embere lenne,az azért túlzás...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 16:04
Hogy Stefano Domenicali a red bull beépített embere lenne,az azért túlzás...megsúgom, hogy 2008 óta a csapatfőnök... :roll: azóta semmi. Ez az ember valami beépített Red Bullos tag lehet, mert amiket tol az elképesztő. 0 fejlődés csapatszinten évek óta, idétlen interjúk, azt sem tudja mit csinál.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 26., szombat 16:00
Őt én is támogatnám, díjaznám (ha már ennyire ragaszkodnak a földiekhez)!Helyére kéne hozni Flavio Briatore-ét és akkor onnantól hátra lehetne dőlni. Lejárt már az eltiltása elvileg, úgyhogy sok lével vissza lehetne hozni, és ő azért érti a dolgát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 26., szombat 15:48
Nem kell itt keresgélni, mert látható hogy ki a gyökér. --> Stefano Domenicalimadridronie írta:
Fejlődőkepés, tehetséges srácokról van szó, akik mérhetetlenül szimpatikusak is (nem hiába imádom őket én is :Đ ), nem is velük van (volt soha) probléma; sokkal inkább felsőbb szinteken (akik az egyes részlegekért felelnek, az utasításokat adják és az észt osztják) keresendő a hiba már hosszú évek óta!![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 26., szombat 15:44
Fejlődőkepés, tehetséges srácokról van szó, akik mérhetetlenül szimpatikusak is (nem hiába imádom őket én is :Đ ), nem is velük van (volt soha) probléma; sokkal inkább felsőbb szinteken (akik az egyes részlegekért felelnek, az utasításokat adják és az észt osztják) keresendő a hiba már hosszú évek óta!és láss csodát,a scuderia leszoritotta az időt 2mp környékére...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 26., szombat 14:53
Nincs ebben sajna semmi meglepő, toronymagasan övék a legjobb autó immár 4.-ik éve /ezzel szemben a Ferrari 2008 óta nem tud domináns autót csinálniÉn csak azt nem értem,hogy elvileg 4 rangos csapat van a RB-n kívűl (Ferka,Meki,Merci,Lotus) és gyakorlatilag semmi zéro nulla...
Reméljük a legjobbakat, mindenesetre Newey jobb kezét és tervezőtársát (az összes világbajnok autót együtt tervezték, csinálták --> természetesen a korábbi McLaren-ket is ideértve) már leigazolta jövőre a Ferrari, illetve reaktiváltak, visszahívtak /több éves nyugdíjból/ egy a Schumi korszak dominanciájáért felelős másik nagy koponyát is, hogy építsenek egy ütőképes, brutál autót --> a pénz ugye a Scuderianál sem számít!Szal nem félek hogy nem lesz nála motiváció,pláne hogy Raikkönen is oda igazolt,attól már jobban hogy a scuderia nem bir majd egy versenyképes autót alájuk adni....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 26., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 16., szerda 14:22
Bizonyára,de Alonso elég makacs tipus,nem hiszem hogy belefásult volna.Mindenképp világbajnok akar lenni,harmadszor is,és lehetőleg a ferrarival.Ezzel a márkával ugyanis,ha lehet talán még többet ér a VB cím megszerzése,mint egyébként.(Ezt nem én találtam ki,jónéhány pilóta lenyilatkozta már.)kétszer megint ott volt,hogy majdnem,de mégse. Rohadt idegesítő lehet...
HozzászólásSzerző: Stark » 2013. október 16., szerda 0:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 15., kedd 16:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 13., vasárnap 10:56
A franciánál kicsit elkapkodta a Lotus a kerékcserét.Ha még 4-5 kört kinnmarad,amit még simán birtak volna a gumik,akkor ha a futamgyőzelem nem is,de a második hely garantált.Grojeant sajnálom, mert jó versenyt futott, de ezzel a Red Bullal nem lehet mit kezdeni... a KERS meg működött a németnél :roll:
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 13., vasárnap 9:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 13., vasárnap 9:30
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem