davi10 írta:
Nem tudom mennyire megbízható a forrás, én máshol nem olvastam.
Viszont a napokban ha minden igaz több klub is bejelenti ezt (Atleti, Espanyol akikről lehetett olvasni), így talán nem annyira gázos a szitu. És ugye pár napja még azt is lehetett olvasni, hogy a 4 kapitány is belement.
Az viszont elég nevetséges lenne, ha az összes szakosztály közül pont a focisták "lázadnának fel", akik messze a leg túlfizetettebbek.
Nem tudom mikor és hogy lesz vége ennek az egész sztorinak, nagyon remélem, hogy nem fog visszafordíthatatlanul beütni az elmúlt évek ész nélküli pénzszórása.
Ha viszont anyagilag ekkora szarba kerül a klub, akkor főleg hallani se akarok Neynar visszahozataláról.
A világ minden táján emberek a saját kis pénzükből készítgetnek szájmaszkokat. Adakoznak. Éttermek, akiknek szintén bezuhant a vállalkozásuk ételt küldenek ingyen az éjszaka is dolgozó egészségügyi dolgozóknak.
Ezek az emberek a Bugattiban ülve posztolgatnak képeket és sírnak bmeg , hogy segélyt kérnek, meg kell a pénz nekik.
A gyomrom forog tőlük, de tényleg.
Messszi is a világ egyik legjobban fizetett játékosa, évekig volt túlfizetve a klubb által, most meg belerúgna a saját klubbjába és szurkolóiba(mert ugye ki fogja ezt megfizetni, a szurkolók).
Gusztustalanok, de tényleg. Nincs szó erre.
Good boy meg meszkueenklubb...lófax.
Puskás meg a megkeresett pénzével igyekezetta a szegény magyarokat támogatni. A vállakozásai csődbe mentek, mert szétosztogatta mindenét.
Ezek a senkik meg a medencéből ülve Ferrari kulcsot lóbálva még sírnak is.. nem tudom mit mondjak.