Nem ez a film találta ezt ki, de baszott jol állt neki és ez emeli ki szvsz a tucatbol egy kiváló minősítésre.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. március 30., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 30., hétfő 12:36
Inarritu meg 5 éve. De már a jó öreg Alfréd is persze.nmate írta: Ezt az 1917-et néztem, nem volt rossz, lekötött, de a kameratechnikán kívül semmi kiemelkedő. Mondjuk Mr. Robotban ezt már elsütötték 2 éve![]()
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2020. március 30., hétfő 12:27
Ezt a filmet moziban nézni hatalmas élmény volt számomra. Számomra, hétköznapi filmfogyasztó számára azok az operatőri technikák amiket alkalmaztak, egy nagy vásznon nézve nagyot ütöttek, pedig egyáltalán nem vagyok sem érdekelt, sem fanatikus a filmek technikai dolgaiban. A történet maga semmilyen volt, de mégis sokáig emlékezni fogok a filmre és az élményre amit nyújtott.nmate írta: Ezt az 1917-et néztem, nem volt rossz, lekötött, de a kameratechnikán kívül semmi kiemelkedő. Mondjuk Mr. Robotban ezt már elsütötték 2 éve![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. március 30., hétfő 11:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 30., hétfő 10:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 30., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. március 30., hétfő 9:26
tegnap este megnéztem én is. ésSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én végül arra jutottam, hogy a nőnek semmi más nem volt a célja, minthogy nick életét tönkre tegye teljesen, mivel őt okolta a csodálatos amyvel szemben kudarcot vallott életéért. az első terve ott tönkre ment, hogy kirabolták. azzal nem számolt, és rögtönöznie kellett. mivel őt nem ölhette meg, és tisztában volt vele, hogy el akarja hagyni nick, ezáltal boldogabb életet élne, muszáj volt teherbe esnie, hogy magához láncolja nicket, ezáltal boldogtalanságra ítélte, tehát tönkretette az életét. legalábbis szerintem ez lenne a lényege.'shutterisland írta: szemezgettem az utobbi oldalakrol, valahogy a gone girl eddig kimaradt.
finchert szeretem, az alapsztori is erdekesnek tunt.
a film kb 2/3-ig bennem volt az az erzes, hogy ebben siman van potencial egy top 10-embe kerulesre is, de az utolso harmadaban mar nem tudtam komolyan venni a filmet, nalam baromira lehuzza.
valaki spoilerben leirhatna, hogy mit kellett volna levonni a vegen, mert szegyenlem, de nekem nem jott le es igy csalodast okozott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 28., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. március 28., szombat 22:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 28., szombat 22:26
Vétek elcseszni a gyönyörű koreai nyelvet egy szinkronnal.lordgabi írta: Felkerült a nagykönyvtárba az Élősködők magyarul is. Holnap újrázás. Múlt vasárnap pedig Az árva lett újranézve sokadjára, kellemes hangulatú film mindkettő, ajánlom bárkinek akik eddig kihagyták.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. március 28., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 28., szombat 20:44
Hát igen, ilyen limonádéportillo írta:jó hangulatú kikapcsolódás.
HozzászólásSzerző: portillo » 2020. március 28., szombat 19:12
Nekem tetszett, üde szinfolt a mai felhozatalban (bár a tavalyi évre nincs panaszom). Persze nem kell túl gondolni, de jó hangulatú kikapcsolódás.Anthony írta: Ez a Gentlemen nekem nem adta be, már az első 5 perc után idegesített, reméltem, hogy jobb lesz majd. Kicsit javult is a végére, de nem eléggé.
Nekem ez a narratív stílus nem adja be, olyan mintha könyvet olvasnék, de én ott akarok lenni a filmben, a sztoriban. És ezek a nagyon kicsavart dumák sem jöttek be, tudom hogy ez Ritchie stílusa, de most nem jött át.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 28., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 28., szombat 16:04
Biztos van olyan jó, mint a FogtunderRemy írta: BLOODSHOT: A Dominic Toretto sztori - Fehér és fekete trikó, maga Vin Diesel. Akarva akaratlanul is F&F spin-off érzése van. No, de ettől függetlenül egy egyszerű, baszó, pörgős és helyenként igencsak látványos akciózúzda. Retró akcióhős mozi.
R24, ez a te filmed!![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 28., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2020. március 28., szombat 10:47
Tegnap megnéztem. Nagyon kis film, az üzenete és a megvalósítás is végig ott van a szeren, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vége számomra sokat ront az értékéből. Ha már nem is nagyon húzzák tovább, de legalább kíváncsi lettem volna a 0. szinten lévők reakciójára, amikor a kislány felér. Vagy hogy a főszereplő hol kötött ki, miután elsétált a legalsó szinten.flori írta: The Platform senki?Nem nagyon láttam, hogy téma lett volna. Netflixes spanyol film, nekem az utóbbi évek legjobbja. Elképesztően eredeti ötlet, jó megvalósítás. Sokkoló.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 28., szombat 8:52
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2020. március 27., péntek 17:33
Na a tökéletes trükköt most pótoltam itteni ajánlásra.sebydani írta:A tökéletes trükk mindenki világa, hidd el. Az is és a Memento is alapmű. Nolan érti ezt a filmezés témátalexoxladjackoxi írta: A Mementot és az Azonosságot tényleg sok helyen ajánlják, az én hülyeségem, de hiányoltam a húzóneveket a színészi gárdából, ezért hanyagoltam őket ideáig, és inkább a többit daráltam, de lassan tényleg ideje lenne már megnézni őket. A tökéletes trükköt is nagyon dicsérik, bár őszintén szólva nem egészen az én világom ez a szemfényvesztés és hasonlók, de egy próbát ez is megér bizonyára, amennyiben ilyen jónak tartják. A 2 Denzel filmen túl vagyok. Köszi!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. március 27., péntek 17:22
Nem vagyok egy nagy filmnézős, de ez nekem is nagyon adta. Szeretem amúgy is az ilyen filmeket, amik egy helyszínen játszódnak. Vannak benne kemény részek, de jó volt így is.flori írta: The Platform senki?Nem nagyon láttam, hogy téma lett volna. Netflixes spanyol film, nekem az utóbbi évek legjobbja. Elképesztően eredeti ötlet, jó megvalósítás. Sokkoló.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem