Ton-toko, ton-toko, ton-toko...fiore írta:
A 3. Évadot nem bírtam elkezdeni, mert nagyon sok helyen olvastam, hogy borzalmas lett az animacioja, hogy csalodas az egesz. Jol elcsesztem magamnak.Lehet azert mangaban folytatom.
Most az ujabbak kozul a Bofuri-t meg a Dr. Stone-t kezdem el, érdekesnek tűnnek.

Semmi gond nem volt a 3.évaddal, legalábbis az első felével, ott én nem vettem észre semmi extra borzalmas animációt, utána a második felében viszont már igen itt-ott. De ettől függetlenül maga a story nem rossz. Bár , ha azt nézem, hogy az animék imdb-jén az első két évad 8,0 körüli értéket hozott, ez a nemrég befejezőtött évad (3.) viszont 6 alattit, az már sokat mondó adat.
A Bofuri amúgy elég vicces cucc, semmi extra, de egy tipikus feel good, az a jó benne, hogy nem akarja magát komolyan venni, így kellemes meglepetés volt. Be is jelentették hozzá a 2.évadot.
Dr Stone pedig egy rohadt jó anime volt, ment is a kedvenceim közé, egyik ismerősöm fordította.
Nézd meg a Tensei shitara Slime Datta Ken animét, azt meg én fordítottam

ősszel jön a 2.évada, addig meg még pár OVA.
De most fejeződött be a Darwins Game anime is, az is jó cucc volt a frissek közül. Gyilkolós, túlélős játék, hatalmi harcok.
Ha akar valaki egy jó történelmi animét, akkor ott az Arslan Senki, épp most nézem, közeledek a végéhez.