Én elmondom miért megyek boltba kétnaponta.h3x0r írta:En is igy jartam, meg januar 31-en rendeltem, majd masnap hivtak, hogy nem tudnak kuldeni, mert elfogyott. Vegul egy masik oldalon talaltam, persze mar masfelszer annyiba kerult, de meg igy se volt annyira veszes. Kesztyut viszont elfelejtettem venni, mire eszembe jutott, hogy az is kene, mar sehol nem lehetett kapni.Professore írta:Még relatíve az elején próbáltam beszerezni gumikesztyüt maszkot de 5 gyógyszertár után feladtam. Rendeltem neten. Szuper. Aztán 3 nap múlva felhivlak hogy visszutalják a lóvét mert nincs...
Elore is bocs, hogy csak igy letamadlak, nem bantasbol irom, nem ismerem az elethelyzeted, meg ki vagyok en, hogy megmondjam mikor hova menj, de amikor mindenki napi 50x elmondja, hogy csak indokolt esetben lepjunk ki az utcara, akkor miert vasarolsz 2 naponta? Azert a legtobb elelmiszer 1 hetig is elall a hutoben. Nyilvan a pekaruk kapcsan kell hozni egy minimalis kompromisszumot, 2 kenyeret veszel es az egyiket berakod a hutobe, vagy 1-2 napig mellozod a bagettet, de tenyleg nem tudom mi az, amit heti 1 vagy maximum 2 vasarlassal nem lehet megoldani. Persze lehet, hogy egy trivialis indokkal konnyen meggyozol.füst írta: Nekem se kesztyűm se maszkom, tök feleslegesen venném el más elől. Gyakran mosok kezet, 2 naponta egyszer megyek boltba, aztán lesz ami lesz. A terv az, hogy lábon kihordom, de ugye az életben nem lehet mindig hatost dobni.
Két hete bevasaroltam, húsok, tészták, stb. Minden loszar. Viszont nem nyúlok hozzájuk, mert azokat akkor fogom felelni, amikor eljön az olasz időszak, amikor sorba kell állni a bolt előtt hogy kapj fel kiló húst.
Most fogom magam, elmegyek zárás előtt, senki nincs a boltban az eladokon kívül, 5 perc alatt megvagyok és nem kell a tartalekhoz nyúlni.