OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Én mindenesetre nem tennék, ha a németekről beszélek akkor a németekre gondolok.
A csehek szállítmánay célba ért/ér, cáfolták, hogy le lenne foglalva.
És hát ne haragudj,de pont hogy most van mi meg ők, amikor mindenki magára zárja a határokat. Lehet hogy nem így kéne lennie, de a valóság mégiscsak ez.
A csehek szállítmánay célba ért/ér, cáfolták, hogy le lenne foglalva.
És hát ne haragudj,de pont hogy most van mi meg ők, amikor mindenki magára zárja a határokat. Lehet hogy nem így kéne lennie, de a valóság mégiscsak ez.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Pontosan ezt a fajta gondolkodasmodot kellene vegre elfelejteni es kiveretni az emberek fejebol. Nincs ok meg mi, ahogy a miniszterelnok ur hangoztatja, hanem csak emberek vannak. Itt is, Nemetorszagban is es Kongoban is.füst írta: Amúgy... egy kis külpol, a jövőre való tekintettel azért nem felejteném el, hogy melyik országtól mit kaptunk krízis helyzet idején.
Hogy a németek pl. megfogták és lefoglalták Hamburgban azt a pakkot ami a miénk.
A magyar allam egyebkent mintha ugyanezt tette volna a csehek szallitmanyaval... khm V4

Beindulni latszik itthon is a lavina, a jovo het vegere ebben az utemben kozel kerulhetunk a buvos 1000-hez. Ha jon a jo ido, meg inkabb surgetobb lenne az a kijarasi tilalom.
Ugyanugy a nemetek befizetett adojarol is beszelunk, es tetszik vagy sem, az eu es a nemetek koze eleg sokszor lehet lathatatlan egyenlosegjelet vonni.
Kina egyebkent szepen besegit mindenkinek, a torokok meg segithetnek nyugodtan, van mit torleszteniuk a multbol.
Kina egyebkent szepen besegit mindenkinek, a torokok meg segithetnek nyugodtan, van mit torleszteniuk a multbol.

- füst
Azt a pénzt nem ingyen kaptuk, nem alamizsnáról beszélsz, hanem fizettek nekünk amikor megnyitottuk a magyar piacot. Ezt azért ne felejtsük el, hogy az jár nekünk, nem pedig könyöradomány. Mert feladtunk érte dolgokat, és belépéskor erről szerződés született, ergo egy egyezmény része.Faust írta: Mondjuk ha masrol sem szol a kulpolitikai retorikad, hogy az eu menjen a picsaba, mikozben teli pofaval habzsolod az eus penzeket, ne is szamits masra szerintem.
De most az EU-ról egy szót se szóltam, én a németekről beszéltem. De ha már EU, nem tudom mennyire láttátok a fotókat, videókat, hogy az olaszok az EU-s zászlókat oroszra cserélték itt-ott néhány középületen.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lehet a németek sem felejtették el hogy 10 éve fröcsög nyugatra a kormány, és nyit a keleti diktatúrák felé.füst írta: Amúgy... egy kis külpol, a jövőre való tekintettel azért nem felejteném el, hogy melyik országtól mit kaptunk krízis helyzet idején.
Hogy a németek pl. megfogták és lefoglalták Hamburgban azt a pakkot ami a miénk.
És hogy a törökök és kínaiak akkor adnak, amikor igazán szükségünk volt/van rá. Merthogy elsőkként kaptunk tőlük egészségügyi eszközöket, vagy alapanyagot.
De még most is nyugatot fikázó retorikát használ a járvány idején is, ugye nyugaton semmi nincs bezzeg mi dőzsölünk katonaság és védőfelszerelésekben

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Öcsémék is 11-én jöttek haza Ausztriából, síelésből, haza se ment hanem a komplett társaság aki síelni volt azóta önkéntes karanténban van. Barátnő, család otthon vár. Még pár nap és haza mehetAnthony írta:TIzenkettőben...a balfaszok befertőztek egy csomó kórházat.Professore írta: Szucsavai kórház 72 egészségügyi káder pozitív lett... Ezenkívül még 2 kórházban vannak pozitív esetek.
Sepsiszentgyörgyön az orvosnő most mentegetőzik FB-on: ők voltak Ausztirában síelni, és március 8-án, amikor hazajöttek még nem volt kötelességük önkéntes karanténba menni. Jó, hogy öcsém Hollandiából hazajött, és képes volt 14 napig otthon ülni (vagyis holnap jár le).
Majd kijelenti, hogy a legtöbbször 3-5 napon belül jelentkeznek a tünetek (hazugság), és utána elmondja, hogy 19-én lázasodott be.
És akkor megy a FB-on, hogy sajnáljuk az orvosokat, meg tapsoljunk nekik.
LOL
Én csak akkor megyek kórházba, ha már visznek.

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Mondjuk ha masrol sem szol a kulpolitikai retorikad, hogy az eu menjen a picsaba, mikozben teli pofaval habzsolod az eus penzeket, ne is szamits masra szerintem.
- füst
Amúgy... egy kis külpol, a jövőre való tekintettel azért nem felejteném el, hogy melyik országtól mit kaptunk krízis helyzet idején.
És hogy a törökök és kínaiak akkor adnak, amikor igazán szükségünk volt/van rá. Merthogy elsőkként kaptunk tőlük egészségügyi eszközöket, vagy alapanyagot.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha sokaig huzzak a kijarasi tilalmat, benne van a pakliban.
tudtommal a "toplistas" orszagok kozul csak naluk nincs.
mondjuk az ures new yorki utcakat valahogy nehezen vizionalom be.
tudtommal a "toplistas" orszagok kozul csak naluk nincs.
mondjuk az ures new yorki utcakat valahogy nehezen vizionalom be.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Érzésem szerint a napi 10 felugrik sokszorosan hamarosan,.hacsak nem kezdik el komolyan venni.'shutterisland írta: hat ha jo 90 napig hoznak egy fix 10k+ atlagot akkor azert baromi nagy a baj.
par nap mulva "atveszik a vezetest", szoval lepnie kell egy dramait trumpeknak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
hat ha jo 90 napig hoznak egy fix 10k+ atlagot akkor azert baromi nagy a baj.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
napi 9-10 ezret jelentenek. ez egy ideig nőni fog csak. a vírus lezajlási ideje optimistán is majd 3 hónap. gond nélkül meglépik a milliót.'shutterisland írta: vilagszerte osszesen tartunk "csak" 420 ezer hivatalos esetnel, azert az 1 milla brutalis szam lenne.
annyira csak nem butak, hogy nem kapnak eszbe.
mondjuk igaz, valoban nem ugy tunik, mintha tul komolyan vennek, lehet a gyenge halalozasi ratajuk miatt.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Itt most Orbán csinált ügyet az egészből. Ő próbált politikai előnyt csinálni a dolgokból. Tessék elolvasni Kerlon által berakott cikket.Steve írta: Na jól van, látom csak sikerült eljutni hamar az orbánozásig.
Mondjuk az valóban megoldás a vírus kezelésére.![]()
Nekem teljesen mindegy, de a Magyarországon az emberek egy része mindenbe bele akarja keverni a maga politikai nézeteit, erőszakosan ráterelni a témát és ettől érzi magát okosabbnak másoknál.
Éppen ez volt Orbán célja. Aki nincs képben a dolgokkal, csak a felületet látja, az most azt mondja, hogy köcsög ellenzék.
És hogy lásd nincs semmi elvakultság: a kezdeti "iskolanembezárást" leszámítva szerintem eddig egész jól irányítják a dolgot. Jobban, mint a környező országok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem neked ment nyilván, hanem a korábbi posztokra.Professore írta:Orbán Lajcsi = Ludovic Orban Románia miniszterelnöke... Mondjuk ha a korábbi posztokra a reflektáltál akkor nem szóltam semmit.Steve írta: Na jól van, látom csak sikerült eljutni hamar az orbánozásig.

Bár te is orbánozol akkor.

Amúgy szerintem a vírus megoldására kell elsősorban törekedni, utána lehet okoskodni, hogy a a másik oldal 10x jobban csinálta volna, összesen ennyit akartam jelezni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Orbán Lajcsi = Ludovic Orban Románia miniszterelnöke... Mondjuk ha a korábbi posztokra a reflektáltál akkor nem szóltam semmit.Steve írta: Na jól van, látom csak sikerült eljutni hamar az orbánozásig.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Na jól van, látom csak sikerült eljutni hamar az orbánozásig.
Mondjuk az valóban megoldás a vírus kezelésére.
Nekem teljesen mindegy, de a Magyarországon az emberek egy része mindenbe bele akarja keverni a maga politikai nézeteit, erőszakosan ráterelni a témát és ettől érzi magát okosabbnak másoknál.
Mondjuk az valóban megoldás a vírus kezelésére.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
TIzenkettőben...a balfaszok befertőztek egy csomó kórházat.Professore írta: Szucsavai kórház 72 egészségügyi káder pozitív lett... Ezenkívül még 2 kórházban vannak pozitív esetek.
Sepsiszentgyörgyön az orvosnő most mentegetőzik FB-on: ők voltak Ausztirában síelni, és március 8-án, amikor hazajöttek még nem volt kötelességük önkéntes karanténba menni. Jó, hogy öcsém Hollandiából hazajött, és képes volt 14 napig otthon ülni (vagyis holnap jár le).
Majd kijelenti, hogy a legtöbbször 3-5 napon belül jelentkeznek a tünetek (hazugság), és utána elmondja, hogy 19-én lázasodott be.
És akkor megy a FB-on, hogy sajnáljuk az orvosokat, meg tapsoljunk nekik.
LOL
Én csak akkor megyek kórházba, ha már visznek.
-
Szucsavai kórház 72 egészségügyi káder pozitív lett... Ezenkívül még 2 kórházban vannak pozitív esetek.
-
RO: 762 diagnosztizált eset és teljes karantén mellett még csak csütörtökön derül ki hogy a hitelek törlesztésére lesz-e moratórium na meg teljes homály hogy a cégek milyen támogatást fognak kapni...
Most beszélt a Orbán Lajcsi és előadta hogy milyen nehéz beszerezni vedőfelszerelést, gépeket meg kitteket teszteléshez pedig ők mindent megtesznek és hogy "folyamatban" van. Na meg azt is hogy jelenleg 4,6% körüli a költségvetési hiány és hát ez szűk mozgásteret enged... Cumi...
Hamarosan jön a belügyminiszter hogy elmondja mit is jelent a karantén (nem volt elég hogy az elnök majd Lajcsi is tartott tájékoztatót) azaz ismerteti a 3 sz. katonai rendelet tartalmát.
Most beszélt a Orbán Lajcsi és előadta hogy milyen nehéz beszerezni vedőfelszerelést, gépeket meg kitteket teszteléshez pedig ők mindent megtesznek és hogy "folyamatban" van. Na meg azt is hogy jelenleg 4,6% körüli a költségvetési hiány és hát ez szűk mozgásteret enged... Cumi...
Hamarosan jön a belügyminiszter hogy elmondja mit is jelent a karantén (nem volt elég hogy az elnök majd Lajcsi is tartott tájékoztatót) azaz ismerteti a 3 sz. katonai rendelet tartalmát.
- 'shutterisland
vilagszerte osszesen tartunk "csak" 420 ezer hivatalos esetnel, azert az 1 milla brutalis szam lenne.
mondjuk igaz, valoban nem ugy tunik, mintha tul komolyan vennek, lehet a gyenge halalozasi ratajuk miatt.