Real Madrid vs. Barcelona
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát ez nem semmi.
Elvenném a 30%-kat és adnám a spanyol kórházaknak..
Segélyt kérni a kormánytól. Komolyan beszarok ha ez igaz.
A pofátlanságnak is van határa.
Elvenném a 30%-kat és adnám a spanyol kórházaknak..
Segélyt kérni a kormánytól. Komolyan beszarok ha ez igaz.
A pofátlanságnak is van határa.
Játékosok segélyért, menjenek már a picsába.
Én az összes fizuját befagyasztanám, csapattól függetlenül, ennyi pénzből ugyan tengődjenek már el valahogy otthon a villában...

- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
A főnök azt is megteheti, hogy átmenetileg felment mindenkit, és mehetnek a játékosok segélyért.
Tudom, hogy Barto-ék két kézzel szórják a pénzt, de aggasztó, hogy egyelőre csak nálunk téma ez, nem tudom, hogy pl. nálatok hogy állnak a fizukkal és mik a tervek a jövőre, ha nem indul be a liga. Márpedig egyhamar nem fog...
Tudom, hogy Barto-ék két kézzel szórják a pénzt, de aggasztó, hogy egyelőre csak nálunk téma ez, nem tudom, hogy pl. nálatok hogy állnak a fizukkal és mik a tervek a jövőre, ha nem indul be a liga. Márpedig egyhamar nem fog...
According to AS: Barca captaijs reject the board's plan to cut their salaries. Club president Josip Bartomeu has the right to cut the salaries to up to 70% according to the ERTE regulations. So he offered the Barca players a better proposal which they rejected. He plans on implementing cuts anyway.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most volt ülés, amíg kijarasi tilalom van, 70% off fizubol, ezt akarjak.davi10 írta:Nem hinném, hogy igaz.Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
Viszont az állítólag igaz, hogy Barto telefonon beszélt a 4 csk-val, és mind belementek a fizucsökkentésbe.
Közben Messi adományozott 1 millió eurót a koronavírus elleni harcra, vagy valami ilyesmire.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
Nem hinném, hogy igaz.Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
Viszont az állítólag igaz, hogy Barto telefonon beszélt a 4 csk-val, és mind belementek a fizucsökkentésbe.
Közben Messi adományozott 1 millió eurót a koronavírus elleni harcra, vagy valami ilyesmire.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Uhh, savagekodo írta:Katalán államot, vagy a franciát?Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
De am tok valid!
ZIDANE
Katalán államot, vagy a franciát?Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen elvileg 30% a terv. A maradék hetvenet fizesse az államEl Sie7e írta:nehogy véletlenül az legyen a megoldás h csökkentikRealista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.![]()
de amúgy tegnap ilyen cikket olvastam, csökkentik ők is a fizukat

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nehogy véletlenül az legyen a megoldás h csökkentikRealista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.

de amúgy tegnap ilyen cikket olvastam, csökkentik ők is a fizukat
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Úgy irod Messit mintha valami kiégett féllábú lenne.füst írta:És ne feledjük hogy Messi és Suarez is öreg mint az országút. Tényleg remeknek igérkezik a nyár.Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
És ne feledjük hogy Messi és Suarez is öreg mint az országút. Tényleg remeknek igérkezik a nyár.Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd Neymarert cserébe.davi10 írta:És mégis kinek? Ahol szeirintem szóba jöhet az az Atleti, ManU, PSG. De ennyit senki nem fog adni érte.Realista24 írta: Griezmann eladó egy szazasert.
Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
Nálam Lautaro a befutó, emellett jön még a portugál srác (aki azóta 2 hónap alatt 2x lett a portugál bajnokság legjobbja), és ennyi. Nem kell más előre, pláne nem egy másik 100+-os Neymar, amikor a védelmet is rendbe kéne rakni.
Griezmann maradhat, az egyetlen támadó aki tud és akar is védekezni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
És mégis kinek? Ahol szeirintem szóba jöhet az az Atleti, ManU, PSG. De ennyit senki nem fog adni érte.Realista24 írta: Griezmann eladó egy szazasert.
Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
Nálam Lautaro a befutó, emellett jön még a portugál srác (aki azóta 2 hónap alatt 2x lett a portugál bajnokság legjobbja), és ennyi. Nem kell más előre, pláne nem egy másik 100+-os Neymar, amikor a védelmet is rendbe kéne rakni.
Griezmann maradhat, az egyetlen támadó aki tud és akar is védekezni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Griezmann eladó egy szazasert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://index.hu/sport/futball/2020/03/ ... a_tavozas/
Kell az a fizuemeles igy a nehez idoszak elott.
Kell az a fizuemeles igy a nehez idoszak elott.

- davi10
Hát ja, lekopogom, az egyetlen terület, amire egy rossz szavunk nem lehet, az a rehabilitációért felelős brigád. Alapból az orvosok valami nagy királyok, még CR is velük egyeztetett anno.
Dembele-t meg semmi értelme számításba venni, akár 3, akár 6 hónap alatt épül fel. Nem lehet rá számítani, minél hamarabb meg kell válni tőle.
A másik ilyen Umtiti, aki egy fokkal jobb, de tegnap Ő sem edzett, pedig a hétvégén mindenképp játszania kéne, mert Lenglet eltiltott.
Arra viszont én is sok esélyt látok, hogy a klubot megbüntetik az orvosi stáb jó munkájáért
Független orvosok szakértették meg, hogy mennyire kuka Dembele, ebben nem reménykednék a helyetekben.
Dembele-t meg semmi értelme számításba venni, akár 3, akár 6 hónap alatt épül fel. Nem lehet rá számítani, minél hamarabb meg kell válni tőle.
A másik ilyen Umtiti, aki egy fokkal jobb, de tegnap Ő sem edzett, pedig a hétvégén mindenképp játszania kéne, mert Lenglet eltiltott.
Arra viszont én is sok esélyt látok, hogy a klubot megbüntetik az orvosi stáb jó munkájáért

Független orvosok szakértették meg, hogy mennyire kuka Dembele, ebben nem reménykednék a helyetekben.
Dembelenek nem adnak gumibogyoszorpot mert ez a B betus srac mar most kenterbe verte az idei teljesítményét.M1Ö írta: Nem lesz abból semmi, mert elvileg Dembele sérülése miatt vették. Az meg már tényleg durva lenne, ha a tervezett 6 hónap helyett rendbe jönne 3 alatt.
Suarez hiányát erzik egyértelműen.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem lesz abból semmi, mert elvileg Dembele sérülése miatt vették. Az meg már tényleg durva lenne, ha a tervezett 6 hónap helyett rendbe jönne 3 alatt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero