Még azt is hogy akkor Gyurcsányék nem kis média fölénnyel bírtak. Utána rá is lépett a Fidesz a média bedaralasara rendesen....ziro4vr írta:Jó, tegyük hozzá hogy az a Gyurcsány olyan volt neki mint Supermannek a kriptonit, tudott beszélni, hadaró, teátrális, önmagát beleélő, vörösödő fejű gőzmozdony, aki spontán jobban le tudott reagálni helyzeteket mint Orbán, aki akkoriban az előre megírtat is úgy olvasta fel, mint egy korai rádiójáték kiöregedő sztárja.Pipita írta: Mondjuk nem csodálom, politikusként igen megalázó lehet vereséget szenvedni egy Gyurcsány Ferenctől. És akkor most nevezhetjük meg az ellenzék politikusait.![]()
Amúgy már a kétezerkettes vereség is jócskán betett neki, viszont amit most csinál azzal abszolút elégedett vagyok, meg is lepett rendesen, évek óta nem hallottam ilyen értelmesen beszélni.![]()
De ja, ha nem fullba nyomja a sorost meg ezeket, tud értelmes lenni, de hülye is lenne most nem élni ezzel.
Persze egyik politikus sem tökéletes és Viktorkanak van hülyesége elég. De én most a jelenlegi helyzetben simán piros masnival atkötve becserélném a mi Orbán kormányunkat a Viktoréra. Totál más szint... Akkor sokkal nyugodtabb lennék mint most az tuti.