Uhh, savagekodo írta:Katalán államot, vagy a franciát?Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
De am tok valid!
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 24., kedd 20:38
Uhh, savagekodo írta:Katalán államot, vagy a franciát?Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 24., kedd 20:10
Katalán államot, vagy a franciát?Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 24., kedd 19:58
Igen elvileg 30% a terv. A maradék hetvenet fizesse az államEl Sie7e írta:nehogy véletlenül az legyen a megoldás h csökkentikRealista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.![]()
de amúgy tegnap ilyen cikket olvastam, csökkentik ők is a fizukat
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. március 24., kedd 19:54
nehogy véletlenül az legyen a megoldás h csökkentikRealista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 24., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. március 22., vasárnap 19:57
Úgy irod Messit mintha valami kiégett féllábú lenne.füst írta:És ne feledjük hogy Messi és Suarez is öreg mint az országút. Tényleg remeknek igérkezik a nyár.Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 22., vasárnap 19:38
És ne feledjük hogy Messi és Suarez is öreg mint az országút. Tényleg remeknek igérkezik a nyár.Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 22., vasárnap 19:37
Majd Neymarert cserébe.davi10 írta:És mégis kinek? Ahol szeirintem szóba jöhet az az Atleti, ManU, PSG. De ennyit senki nem fog adni érte.Realista24 írta: Griezmann eladó egy szazasert.
Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
Nálam Lautaro a befutó, emellett jön még a portugál srác (aki azóta 2 hónap alatt 2x lett a portugál bajnokság legjobbja), és ennyi. Nem kell más előre, pláne nem egy másik 100+-os Neymar, amikor a védelmet is rendbe kéne rakni.
Griezmann maradhat, az egyetlen támadó aki tud és akar is védekezni.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. március 22., vasárnap 19:30
És mégis kinek? Ahol szeirintem szóba jöhet az az Atleti, ManU, PSG. De ennyit senki nem fog adni érte.Realista24 írta: Griezmann eladó egy szazasert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 22., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 18., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. március 11., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 11., szerda 8:50
Dembelenek nem adnak gumibogyoszorpot mert ez a B betus srac mar most kenterbe verte az idei teljesítményét.M1Ö írta: Nem lesz abból semmi, mert elvileg Dembele sérülése miatt vették. Az meg már tényleg durva lenne, ha a tervezett 6 hónap helyett rendbe jönne 3 alatt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. március 11., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. március 11., szerda 8:25
Nem kell bünti, mert a liga adott rá engedélyt független orvosok véleménye szerint. Elég lenne annyi, hogy addig nem játszhat amíg le nem telt az előre meghatározott igazoláshoz szükséges időKerlon írta:Ez esetben jól megbüntetném őket Braitwhait miatt, de gondolom nem lesz belőle semmi.M1Ö írta: 2020. 01. 11.: Suarez kés alá fekszik, műteni kell a térdét
2020. 01. 12.: Műtét megvan, 4 hónapot kell kihagyjon, vége a szezonjának.
2020. 03. 11.: Luis Suarez már labdával edz. További híreink, az ég kék, a fű zöld.![]()
Durva egyébként, hogy ott MINDIG a jósoltnál hamarabb, nálunk meg később épül fel valaki. Lassan jön a hír, hogy az utolsó meccsekre kész lesz Dembele is![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 11., szerda 7:58
Ez esetben jól megbüntetném őket Braitwhait miatt, de gondolom nem lesz belőle semmi.M1Ö írta: 2020. 01. 11.: Suarez kés alá fekszik, műteni kell a térdét
2020. 01. 12.: Műtét megvan, 4 hónapot kell kihagyjon, vége a szezonjának.
2020. 03. 11.: Luis Suarez már labdával edz. További híreink, az ég kék, a fű zöld.![]()
Durva egyébként, hogy ott MINDIG a jósoltnál hamarabb, nálunk meg később épül fel valaki. Lassan jön a hír, hogy az utolsó meccsekre kész lesz Dembele is![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. március 11., szerda 7:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 10., kedd 19:12
Pénzéhes? Őket ismerve ezek nagyon is kellő pénzek a kasszákba, ráadásul még mennyi kiesés lesz majd, ha felfüggesztik a ligát, se TV-s pénzek, gondolom szponzori megvágások stb...Csabi írta: az ilyen pénzéhes szarrágónak azt kívánom, hogy köpje be őt egy koronás iráni
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. március 10., kedd 19:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. március 10., kedd 19:00
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem