Vagy csak bele akarsz kötni.Mickey írta:Mintha valami sporteseményről beszélnél.füst írta:
Brazília is ígéretes kihívó lesz, telibe kulázzák a helyzetet, pár hét múlva lesz majd siránkozás rendesen.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Mintha valami sporteseményről beszélnél.füst írta:Brazília is ígéretes kihívó lesz, telibe kulázzák a helyzetet, pár hét múlva lesz majd siránkozás rendesen.Steve írta:
Pont tegnap akartam írni(elkezdtem de kitöröltem, mert nem akartam itt negatívkodni), hogy az USA egy hét alatt túl fogja lépni a spanyolokat majd az olaszokat.Spanyolokat már most sikerült.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Brazília is ígéretes kihívó lesz, telibe kulázzák a helyzetet, pár hét múlva lesz majd siránkozás rendesen.Steve írta:
Pont tegnap akartam írni(elkezdtem de kitöröltem, mert nem akartam itt negatívkodni), hogy az USA egy hét alatt túl fogja lépni a spanyolokat majd az olaszokat.Spanyolokat már most sikerült.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak New Yorkban annyian élnek, mint Magyarországon.El Sie7e írta: kor ezt nézzük meg a számok oldaláról, csak azért mert itthon állítólag keveset tesztelünk
https://index.hu/kulfold/2020/03/22/new ... orszagban/
Ez a cikk alapján nagyon nagy baj van náluk. Ha minden állam elkezd a saját feje után menni, és egymással versenyeznek, sőt egymásra licitálnak a felszerelésekért.
Nem tudom milyen bezzegország, a New Orleansi árvíz kezelése is egy katasztrófa volt.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Pont tegnap akartam írni(elkezdtem de kitöröltem, mert nem akartam itt negatívkodni), hogy az USA egy hét alatt túl fogja lépni a spanyolokat majd az olaszokat.Spanyolokat már most sikerült.Realista24 írta: Amcsiban 14ezer új beteg egy nap alatt.
New York tömött zsúfolt város, az egészségügy állapota nem túl kedvező. Úgy fog terjedni ott ez a vírus, ahogy csak lehet.
Mondjuk nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Hétvégére, jövő hét utáni hét elejére jönnek a tömeges halálozási számok is. A rengeteg cukorbeteg, túlsúlyos ember úgy el fogja vinni mint a fene, plusz az öregek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2020. március 22., vasárnap 21:03-kor.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- h3x0r
Amikor az első emberük egyik nap még fake news-ozik, majd pár nappal később mindenkinél hamarabb tudta, hogy járvány van.Realista24 írta:Ez történik ha barom egy ország.h3x0r írta:
Ez történik ha valaki sokat tesztel. 180 ezer teszt felett járnak összesen.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
akkor ezt nézzük meg a számok oldaláról, csak azért mert itthon állítólag keveset tesztelünkh3x0r írta:Ez történik ha valaki sokat tesztel. 180 ezer teszt felett járnak összesen.Realista24 írta: Amcsiban 14ezer új beteg egy nap alatt.
egy főre jutó tesztek száma: 0,055 vs 0,045
egy tesztre jutó betegek száma: 7,77 vs 3,03
mindenki találja ki melyik a bezzegország,követendő usa-é és melyik kis hazánké
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez történik ha barom egy ország.h3x0r írta:Ez történik ha valaki sokat tesztel. 180 ezer teszt felett járnak összesen.Realista24 írta: Amcsiban 14ezer új beteg egy nap alatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jahh, most olvasom a cikket.Realista24 írta: Amcsiban 14ezer új beteg egy nap alatt.
Meg lesznek áldva a nagy szabadságukkal.
NY-ban már most katasztrófa van, ott súlyosabb lesz a helyzet, mint az olaszoknál. Egy akkora várost hogy állítasz le?
Ja és ilyenek vannak
lol?Az USA-ban legnagyobb állománnyal (kb 44 000 fő) rendelkező rendőrség manhattani 1. körzete a legfertőzöttebb 31 esettel, amit házin belül már nem is tudtak kezelni, és az általában film- és sorozatforgatásokra kirendelt rendőrökkel töltötték fel a kieső helyeket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amcsiban 14ezer új beteg egy nap alatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De miért szűnne meg a veszélyhelyzet?füst írta: Egy másik fórumon olvastam egy problémát, én nem értek hozzá, de elég érdekes;
"
A Kormány rendelete a veszélyhelyzet megszűnésével hatályát veszti.
Azaz, ha nem szavazzák meg holnap, akkor nincsenek lezárva a határok, nem zárnak be háromkor a boltok, a katonák mennek vissza a laktanyába, stb...
"
Logikusnak tűnik, és ha tényleg így van, akkor kabaréba illő lesz ha nem hosszabbítják meg holnap a veszélyhelyzetet. Remélem szót értenek egymással a fejek az országgyűlésben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- füst
Egy másik fórumon olvastam egy problémát, én nem értek hozzá, de elég érdekes;
"
Azaz, ha nem szavazzák meg holnap, akkor nincsenek lezárva a határok, nem zárnak be háromkor a boltok, a katonák mennek vissza a laktanyába, stb...
"
Logikusnak tűnik, és ha tényleg így van, akkor kabaréba illő lesz ha nem hosszabbítják meg holnap a veszélyhelyzetet. Remélem szót értenek egymással a fejek az országgyűlésben.
"
"
- füst
Hát igen, az USA kezd elszállni. Tudtommal ott mesze elmarad az 1 millió főre jutó kórházi ágyak száma Európához képest. Jó eséllyel hamarosan be fogják előzni az olaszokat, főleg ezzel a tempóval.
Közben kiderült hogy Placido Domingo is elkapta. Remélem kitart.
Közben kiderült hogy Placido Domingo is elkapta. Remélem kitart.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
úgy tűnik Amerikában is nagyon berobbant ez a vírús. Közel 9000 új eset tegnap óta, és már Kína és Italy után a 3.helyen állnak az esetek száma listában. Az olaszok meg mindjárt elérik a Kína össz-esetszámot, de halottjuk mindjárt dupla annyi.
Én meg épp ma mentem volna koncertre Bécsbe, de asszem a júni 1 és júli 11 koncertek is elhalasztásra kerülnek
Én meg épp ma mentem volna koncertre Bécsbe, de asszem a júni 1 és júli 11 koncertek is elhalasztásra kerülnek
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Tegnap palackoztam a házi készítésű IPA-m. (40 üveg)Kerlon írta:Te vagy az en emberemziro4vr írta: Asszem az a tuti ha veszek egy tálca soproni ipát.![]()
![]()
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zsír köszönöm. És akkor most az új biztosítás kötésnél már lehet édesanyám nevére kötni? Mert a biztosítás eddig az én nevemen volt.
Lényegében benéztük a biztosítási évfordulot, vártuk márciusra a csekket kiderült,hogy decemberben kellett volna befizetni
csak ugye kaptunk az alkusztol egy email címet amire senki nem emlékezett és mi meg vártuk a postaládába a csekket közben arra az emailre érkezett a fizetési felszólítás.(amit nem értek,hogy az alkusz miért nem szólt nekünk, gondolom ők is megkapták) felhívtam az uniqát,hogy hol a csekk és mondták,hogy február elsejével nemfizetés miatt megszűnt a biztosításom. Mondom fasza 
Nekem a lényeg,hogy mivel már nem használom az autot így ne az én nevemen legyen a biztosítás sem az üzembentartói.
Lényegében benéztük a biztosítási évfordulot, vártuk márciusra a csekket kiderült,hogy decemberben kellett volna befizetni
Nekem a lényeg,hogy mivel már nem használom az autot így ne az én nevemen legyen a biztosítás sem az üzembentartói.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams