Reptéren vettem múltkor Jameson Triple Triplet, na azt ha tudja, akkor egyszer mindenki kóstolja meg. Sajnos rlvileg csak dutyfree termék.davi10 írta: Én a karantén alatt whisky-t szopogatok esténként, pár hete olvastam valami angol koronás fasziról, aki azt mondta, hogy attól gyógyult meg.
Harcolok amivel tudok![]()
OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ez a sörös téma nem is volt olyan régen, itt off-ban asszem._Bushido_ írta:ha nem is Soproni ipa, de apukám 4 tálca sört vett magának, azzal ellesz egy ideig!Kerlon írta:
Te vagy az en emberem![]()
![]()
Amúgy végül csak hazajött tegnap az ismerős rokona Ausztriából, Tirolból. A leginkább fenyegetett térségből. Vállalta az önkéntes karantént, így a párja se jöhet(ne) ki a lakásból. Ajtóra kiragasztották a piros írást, hogy önkéntes karantén, nem mehet ki a megfigyelt személy, csak az illetékesek léphetnek be. Viszont amit furcsállok,hogy a párja (nő) simán leviheti a kutyát sétáltatni. Nyilván nem megy messzire, de azért mégse kéne - ha egy légtérben laknak, együtt alszanak, akkor mind2re kellene vonatkoznia ennek, nem?
Ma az egyik lakótelepen rendőrautó állt a bejárati ajtónál, 2 rendőrrel. Kíváncsi lennék ott mi lehetett a "téma".
reéges-régen mintha lett volna egy fórumozó, aki söröket kóstolt és írta róla a véleményeket, talán mocsok volt, nem emlékszem már rá. Valaki eseleg?
Kóstolás volt terítéken.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
ha nem is Soproni ipa, de apukám 4 tálca sört vett magának, azzal ellesz egy ideig!Kerlon írta:Te vagy az en emberemziro4vr írta: Asszem az a tuti ha veszek egy tálca soproni ipát.![]()
![]()
Amúgy végül csak hazajött tegnap az ismerős rokona Ausztriából, Tirolból. A leginkább fenyegetett térségből. Vállalta az önkéntes karantént, így a párja se jöhet(ne) ki a lakásból. Ajtóra kiragasztották a piros írást, hogy önkéntes karantén, nem mehet ki a megfigyelt személy, csak az illetékesek léphetnek be. Viszont amit furcsállok,hogy a párja (nő) simán leviheti a kutyát sétáltatni. Nyilván nem megy messzire, de azért mégse kéne - ha egy légtérben laknak, együtt alszanak, akkor mind2re kellene vonatkoznia ennek, nem?
Ma az egyik lakótelepen rendőrautó állt a bejárati ajtónál, 2 rendőrrel. Kíváncsi lennék ott mi lehetett a "téma".
reéges-régen mintha lett volna egy fórumozó, aki söröket kóstolt és írta róla a véleményeket, talán mocsok volt, nem emlékszem már rá. Valaki eseleg?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetem alatt annyi bivalyt ittam, hogy nekem egy életre elment a borsoditól a kedvem.
De azt ki fogom persze próbálni, de szerintem azon a pályán a borsodinak annyi esélye van a soproni meg a dreher mellett, mint lordgabinak a pecsenye fesztiválon.
De azt ki fogom persze próbálni, de szerintem azon a pályán a borsodinak annyi esélye van a soproni meg a dreher mellett, mint lordgabinak a pecsenye fesztiválon.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csapon volt a városban több helyen a kalandor IPA. Nem egy Soproni, főleg nem egy kraft de egész kellemes volt, jöhetne a polcokra is. Hónap végétől kapható a Borsodi Hoppy hoplagere, akik kóstolták nagyon jókat mondanak. Kiváncsi vagyok, szerintem a Mesteren kívül minden Borsodi kuka, az se egy nagy szám, úgyhogy már várom.ziro4vr írta: Lagereket inkább nyáron tolok, olyankor esik igazán jól, addig inkább ale. Bár ez jellegükből is fakad.
AMúgy pl a félbarna hidegkomlós kifejezetten kellemesre sikerült.
Kíváncsi leszek, régóta rebesgetik hogy a dreher is kihozza az ipáját.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Is-is. Elore a karanten alkholizmusert. Addig sem leszunk terjesztok.ziro4vr írta: Hű magyarhoz méltóan a gyakorló alkoholizmusban támogatsz, vagy te is az ipára esküszöl a basic bolti kínálatból?![]()
Hidegkomlós másik kedvenc.
Tavaly nyaron a tescoban valamiert 49%kal araztak le, eletem legszebb napja volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lagereket inkább nyáron tolok, olyankor esik igazán jól, addig inkább ale. Bár ez jellegükből is fakad.
Nem illik.
Hidegkomlós.ziro4vr írta: Hű magyarhoz méltóan a gyakorló alkoholizmusban támogatsz, vagy te is az ipára esküszöl a basic bolti kínálatból?![]()
Te vagy az en emberemziro4vr írta: Asszem az a tuti ha veszek egy tálca soproni ipát.![]()
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom vagytok e sepsiszentgyorgy kornyekerol, de ott van egy gidofalva nevu telepules, ahova ex kollegam elmondasa szerint valami 14 fos csalad (
) tert vissza olaszbol.
nem akartak betartani a karantent, ugyanugy hordtak ki a birkakat meg minden, oket elvittek a rendorok, ahogyan kierkegaard irta.
nem akartak betartani a karantent, ugyanugy hordtak ki a birkakat meg minden, oket elvittek a rendorok, ahogyan kierkegaard irta.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Eddig semmit sem tartottak be: az üzletek, parkok tele volta, a buszok reggel dugig.
Falun sosem fogják tudni betartatni, mert ott van 2 rendőr 5 falura, egy kocsmai verekedéshez is órák alatt ha kiérnek. Ja és a falusi polgármesterek jó része baszik bele az egészbe, pont ők szegik meg a legjobban (mint a politikusok egyékbént is) a szabályokat.
De mondjuk olyan nagy csődületeket nem láttam, inkább sok külföldi rendszámú autót...
Katonaságot kéne bevetni, és közöljék le a területi adatokat, hogy a fertőzöttebb zónákban még óvatosabbak legyenek az emberek (mondom én).
Falun sosem fogják tudni betartatni, mert ott van 2 rendőr 5 falura, egy kocsmai verekedéshez is órák alatt ha kiérnek. Ja és a falusi polgármesterek jó része baszik bele az egészbe, pont ők szegik meg a legjobban (mint a politikusok egyékbént is) a szabályokat.
De mondjuk olyan nagy csődületeket nem láttam, inkább sok külföldi rendszámú autót...
Katonaságot kéne bevetni, és közöljék le a területi adatokat, hogy a fertőzöttebb zónákban még óvatosabbak legyenek az emberek (mondom én).
- h3x0r
Par napja be kellett zarni a kocsmakat, azota az ablakon adjak ki a piat, gyorsan lehuzzak es mar mennek is dolgukra az emberek.Realista24 írta: Korrekt amúgy. Be is tartják?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2020. március 21., szombat 21:27-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
VágomAnthony írta:Csak holnap este lép érvénybe. Most jelentették beRealista24 írta: Köszi
Korrekt amúgy. Be is tartják?![]()
http://itthon.transindex.ro/?hir=59034& ... p_estetol!
Tessék magyarul
Szerintem nálatok is hamarosan ez jön.
De tapasztalati úton kérdem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak holnap este lép érvénybe. Most jelentették beRealista24 írta: Köszi
Korrekt amúgy. Be is tartják?
http://itthon.transindex.ro/?hir=59034& ... p_estetol!
Tessék magyarul
Szerintem nálatok is hamarosan ez jön.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köszi 
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema