Korrekt amúgy. Be is tartják?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 21., szombat 21:18
A lényeg, hogy fogorvoshoz csak sürgősségi kezelés miatt mehetsz. Csak élelmiszer boltok meg gyógyszertárak árusíthatnak.Realista24 írta:
Az angol cikkeket meg megértem, de román?ne csináld már
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 21:08
Az angol cikkeket meg megértem, de román?kierkegaard írta:kell a b12, szóval muszáj volt.Realista24 írta:
Még időben, mert bezártak.![]()
+ a lazac-tőkehal golyó is eléggé epikus. + a zöldséggolyó. nagyon jó árban vannak a termékeik és az összetevők listája is top. árérték bajnok.
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... ia-1279165
azért ez elég jól átgondolt.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. március 21., szombat 21:06
munkába járáshoz milyen engedély kell? adtak vmi mintát ehhez ki?Anthony írta: Most jelentették be Romániában: kijárási tilalom.
Munkába mehetsz (engedéllyel)
Vásárolni
Azt csá
3 személynél nagyobb csoport nem lehet
*Vagyis kijárni lehet, csak nem ajánlott, és nem szabad 3-nál többen csoportosuljatok. Még minden nagyon friss, most jelenteték be.
Ezek szerint nagy a baj.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. március 21., szombat 21:05
Az igazolt szót kihagytad.'shutterisland írta:van par orszag, koztuk ok is, akik szepen "csendben" jonnek felfele.Franciakrol nem sok hír van, rá is nézek. Bár őket senki le se szarja szerintem
hollandoknal es belgaknal vagy eppen svajcban is nagyon beindult az utobbi heten.
tobbszaz uj fertozott naponta.
viszont a romanoknal meg nem robbant a bomba, amit az olasz/spanyol videkrol hazamenekulo c kategorias tomegek miatt vartak.
nepesseghez kepest pedig elvileg baromi jol allunk europaban a (hivatalos) adatok alapjan, lehet, hogy egyik legjobban.
(1 millio lakosra juto fertozottek szama)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 21., szombat 21:01
van par orszag, koztuk ok is, akik szepen "csendben" jonnek felfele.Franciakrol nem sok hír van, rá is nézek. Bár őket senki le se szarja szerintem
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. március 21., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 21., szombat 20:50
kell a b12, szóval muszáj volt.Realista24 írta:
Még időben, mert bezártak.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 20:48
Még időben, mert bezártak.kierkegaard írta:akartam is mondani. sok low kétségbe volt esve, hogy nincs csirkemell..Én meg addig besettenkedtem az ikeába lazacért.ziro4vr írta:
De persze borjústeak meg lazacfilé mindig van.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 21., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 21., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 21., szombat 20:34
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 21., szombat 20:32
akartam is mondani. sok low kétségbe volt esve, hogy nincs csirkemell..Én meg addig besettenkedtem az ikeába lazacért.ziro4vr írta:
De persze borjústeak meg lazacfilé mindig van.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 21., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 21., szombat 20:29
vegyél tofut.ziro4vr írta: Veszprém is korrekt, csak pár nyugger járkál fel-alá.
Viszont van itt kb 3 spár, 3 aldi, 3 lidl, tesco, rakat kisbolt, penny..de hús nincs sehol.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 20:27
Itt a Sparban ilyen szép húsokat meg sosem vettemziro4vr írta: Veszprém is korrekt, csak pár nyugger járkál fel-alá.
Viszont van itt kb 3 spár, 3 aldi, 3 lidl, tesco, rakat kisbolt, penny..de hús nincs sehol.![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 21., szombat 20:27
ugyan az lesz mint az iskolai bezárásokkal kapcsolatban. Minden ország bevezeti, aztán a média nyomására a kormány is kénytelen lesz karantént hirdetni.ferni írta: Arról mi a vélemény, hogy húzzák vonják ezt a karantén témát?
Nem kéne már bevezetni?
Mert olyanokat olvasok már, hogy nem is tervezik....
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 21., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. március 21., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 21., szombat 20:20
Szerintem nagyokat hantáznak a számokkal és Vityának tuti az a terve, hogy amennyire tudják lent is tartják, aztán a végén majd bizonygathatja, hogy igenis jó az egészség ügyünk és a körülmények.ziro4vr írta: Szerintem le van már zsírozva, arra várnak, hogy megugrik a szám, mikor majd nem ilyen 15-tel nő hanem többel naponta, persze részben ez azon is múlik, mit vallanak be.
Tippre jövő hét közepét mondanék, de amúgy viselkedésre, pár renitens réteget kivéve közel vagyunk már hozzá.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem