ziro4vr írta:Mellette te és a gyerek, ellene a feleséged.Realista24 írta: Mi szól az X box one S mellett és ellen?![]()

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. március 23., hétfő 9:24
ziro4vr írta:Mellette te és a gyerek, ellene a feleséged.Realista24 írta: Mi szól az X box one S mellett és ellen?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 23., hétfő 9:14
Persze, még pár évig minden menni fog.Realista24 írta:Jah, ezen gondolkodom. És a Fifa21 menni fog rajta?ziro4vr írta: Nekem az van, szerintem basic szinten pont elég, fifa, nba2k20, mondjuk forma1 vagy valami autós játék aztán meg is vagy. Plusz az elején asszem 500 Ft-ért tudsz venni game pass-t több hónapra, az csomó játékot ad ingyen/bazi kedvező áron. Aztán ha lejár, vagy meghosszabbítod vagy nem, de ha most veszel, pont a karantén idejére lesz jó sok játékod.![]()
már ha lesz
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. március 23., hétfő 9:06
A PS4Realista24 írta: Mi szól az X box one S mellett és ellen?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 23., hétfő 8:59
Jah, ezen gondolkodom. És a Fifa21 menni fog rajta?ziro4vr írta: Nekem az van, szerintem basic szinten pont elég, fifa, nba2k20, mondjuk forma1 vagy valami autós játék aztán meg is vagy. Plusz az elején asszem 500 Ft-ért tudsz venni game pass-t több hónapra, az csomó játékot ad ingyen/bazi kedvező áron. Aztán ha lejár, vagy meghosszabbítod vagy nem, de ha most veszel, pont a karantén idejére lesz jó sok játékod.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 23., hétfő 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 23., hétfő 8:28
Ne olyat írj, amit tudokziro4vr írta:Mellette te és a gyerek, ellene a feleséged.Realista24 írta: Mi szól az X box one S mellett és ellen?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 23., hétfő 8:23
Mellette te és a gyerek, ellene a feleséged.Realista24 írta: Mi szól az X box one S mellett és ellen?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 23., hétfő 8:02
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. március 22., vasárnap 17:29
iPad es BT-s eger-billentyuzet kombo? Gyorsabb, mint egy 100 ezres ipari hulladeknak valo laptop es sokkal mobilisabb.ELSiete írta: Sziasztok!
80.000 és 100.000 ft. között tudnátok laptopot ajánlani? Nem igazán értek ezekhez, édesanyámnak kellene, csak netezésre használná. Úgy hallottam, a Dell gépek jók.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. március 22., vasárnap 16:00
Na az pl már baszom nagy.M@dridista@ írta: Nekem 6,8-as Note 10+ van. El lehet azzal evickélni. Ha a telefon méret számít akkor meg ott az s10e. Kicsi, minőség, kamera is jó stb
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. március 22., vasárnap 14:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 22., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. március 22., vasárnap 8:13
LCD mar nem nagyon van a piacon___Samy___ írta: En soha többé nem vennék samsung vagy bármilyen smart tv-t. Egyszerűen annyira le vannak butitva a márka miatt, hogy már fáj. Egy hagyomanyos LCD tv egy okositoval hatszor többet ér.
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2020. március 22., vasárnap 5:56
Nekem 6,8-as Note 10+ van. El lehet azzal evickélni. Ha a telefon méret számít akkor meg ott az s10e. Kicsi, minőség, kamera is jó stbSierra írta:Sajnos Mi 9 SE nem vmi erős akksi téren, A71 sokkal bikább. És vmivel erősebb is, viszont kamerákban kb egál. Anyaghasználat és design sztem egyértelműen Mi 9 SE, persze az másodlagos szempont. A71-gyel nem lőttél mellé az tuti.soadroli írta: Xiaomi MI9 SE vagy a A51. ez a végső párosításelvileg jobb a xiaomi bár majdnem 1 évvel öregebb, ami valószínű semmit nem számít, de kicsit zavar
![]()
bocsi a bupláértNapi átlaghasználatra tökéletes. Én is nézegettem egy darabig, kollegám akart rávenni, de megnéztem élőben és ez a glasstic nekem sehogy nem adja, nincs meg a prémium érzet amikor megfogod, mint a fém + üveg kombónál. Ráadásul túl nagy is, baszott nagy a 6,67.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. március 22., vasárnap 0:56
Sajnos Mi 9 SE nem vmi erős akksi téren, A71 sokkal bikább. És vmivel erősebb is, viszont kamerákban kb egál. Anyaghasználat és design sztem egyértelműen Mi 9 SE, persze az másodlagos szempont. A71-gyel nem lőttél mellé az tuti.soadroli írta: Xiaomi MI9 SE vagy a A51. ez a végső párosításelvileg jobb a xiaomi bár majdnem 1 évvel öregebb, ami valószínű semmit nem számít, de kicsit zavar
![]()
bocsi a bupláért
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 21., szombat 20:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 20:09
Voltam egyik nap médiában. Mama pápa 60x colos qled tvt gurított ki.ziro4vr írta: Szerintem az 50 és felette elég jó széria ez a samsungtól, nem lősz mellé.
Btw tegnap beszart a tv, nyilván most, vettem egy samsung smartot. Ahogy rám néztek..na a paraszt veszi a nagy tévét a karanténra.
Láttam egy R24 szerű fószert, kint várt vascsővel, de kicseleztem.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 21., szombat 20:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 21., szombat 19:51
HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. március 21., szombat 15:16
végül erre esett a választás, remélem nem bánom megBabinho írta:Nézd meg a hardver különbséget az a51 és a71 közt. Memóriában, mindenben...gyorsabb,jobb.
A71et vegyél![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem