Ezt lattam mar korabban, nem tudom ugyanilyen kontosben-e, de lenyegeben errol szolt.Realista24 írta: A Spanish biological researcher: "You give the footballer €1 million euros a month & a biological researcher €1,800 per month, and you are now looking for a Coronavirus treatment. Go to Cristiano Ronaldo or Messi & they will get you a cure."
Abszolut megertem a felhaborodast, regi tema ez, szerintem is borzalmas modon tul vannak fizetve a futballistak, az egeszsegugyben dolgozok pedig alul. Tehat keressenek csilliardokat, de tobbnyire nem a penz miatt valasztjak ezt a palyat, hanem hivatastudat viszi oket ra. Ha a kutatasra osszessegeben szannanak ilyen osszegeket, az valoszinuleg segitene, de attol, hogy valakinek tobb a fizetese, nem feltetlen fog elobb megoldast talalni egy problemara.
Egyebkent megfogalmazodtak ilyen kerdesek sok helyen (vajon raebred-e az emberiseg, hogy kik az igazi hosok kozottunk), de gyanitom amint lecseng ez az egesz, "pillanatok alatt" visszaall minden a korabbi kerekvagasba...